Страница 198 от 223 ПърваПърва ... 148188196197198199200208 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,956 до 2,970 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Здравейте
    Safiir не знам дали си погледнал и този вариант на LE37M86 който е FULL HD телевизор и точно в момента е на 2000 лв цена с двд рекордер и стойка за стена
    Също дали си погледал че в момента и LE-40R81 е на 1859 лв ако не се лъжа и също е добър вариант
    За контраста, не се притеснявай, Самсунг и някой други фирми дават динамичния такъв, докато при други фирми е даден реалния
    За кабели, виж предложенията на колегите, иначе при нас DVI-HDMI кабели има, не са скъпи, но работят повече от добре, един клиент си взе такъв миналата седмица за 40X3500 На Сони и е повече от доволен

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2007

А това да не е някаква грешка?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09034873

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    като го гледам не е грешка, това са т.р refurbished Модели, преработвани отново във завода на Самсунг и пуснати пак на пазара, с известни козметични дефекти са повечето бройки от тези серии, иначе си работят добре, а цената е добра
    Като съм на работа тези дни ще видя колко бройки са вкарали от това чудо че ми е интересно

5. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте на всички! Решил съм да се сдобия с нов телевизор и да заменя стария 29" тв на JVC от преди 100 години с нещо ново и по-голямичко! (Трябваше да се купува кола,но сега дойде ред и на Тв-то Насочил съм се към 37",40" инчовите модели на Самсунг! Наскоро си купих 22" Самсунг монитор за Пц-SyncMaster 226BW и съм изкючително доволен! Седи си на 1680x1050res стабилен,без никакви умрели пиксели(да чукнем на дърво да няма и за напред!) или субпиксели!

Така....доста изчетох,но не мога конкретно да се ориентирам към някой модел,който да го купя веднага!Все пак бюджета е в рамките на 1800-2000,като мога да положа голями усилия и да прибавя още 500-600лв,ако някой модел на САМСУНГ си заслужава!
    Обиколих Тенхномаркетите в Молл-а , в Софи Сентъра и този на Цариградско шосе!
    Но не можах да открия Модел на Самсунг 100Hz,който да е 40"! Имат в наличност 32"!Ровейки се из интернет и гледайки в официалния сайт на Самсунг,стигнах до заключението че 40 инчов,чист 40"без Full HD-няма!Става въпрос за M87-100Hz серията,но явно тя е само 32"! Ако нещо от тези твърдения е грешно,моля,поправете ме!

Така , Full HD-то дава възможността за излъчването на резолюция 1920x1080!-Ок! Много хубаво,но това прави модела по-скъп! Нищо лошо!Но за възможностите на нашата страна-БЪЛГАРИЯ,и на нашите кабелни оператори е невъзможно използването на Full HD-to!А и няма такава телевизия за момента! (Единствено през Блу-Рей плейра-800лв+дв-та от по 100-120лв парчето!) Тъй че за сега не е толкова необходимо бъдещия ми Тв да е точно с тази характеристика!Това си е мое лично мнение,което може да се различава от мненията на другите!Но едва ли след 1 година точно ще има 10 канала с фулл Хд,че всички масово да купуваме ФуллХд ,без да се вгледаме в останалите характеристики! И за това аз се насочих към това да потърся някой модел на САМСУНГ , с по-добро качество на картината ,а именно 100 Херца(които на практика не са чак толкова голяма разлика м/у 50<100 за някои хора!Само 2 пъти по-висока честота и сравнително по-добра картина!Това е статистически доказано,но същевременно субекривно за клиента-купувач!)
    И...така....но...се оказа,че няма 40" 100Херца на Самсунг за 2400лв без Full HD....поне така ми казаха "невероятно претоварените от работа и къртовски труд персонал" на Техномаркетите!Малко
    смущаващо беше да седи човек пред телевизорите и в 3-те магазина на Техномаркет,да се оглежда
    за някого,към когото да се обърне,за да зададе своя въпрос и да не му се обърне никакво внимание или да се разсейва!Нямам нищо против спрямо младите момчета! Да след близо 15 мин чакане, ми се обърна внимание и останах доволен..
    Споменавайки трафика и "преминаването" ми с колата през до болка познатите ВЕЧЕ,задръствания на София-на човек леко му се опъват нервите!
    Разбрах,след като прочетох около 30-тина страници от постовете,че jbratanov си е купил SAMSUNG LE-37M86BD(да ти е честит и със здраве да си го позлваш!)!Този модел като дизайн много ми допада!Той влиза в бюджета ми перфектно!А и тази промоция на Техномаркет SAMSUNG LE-37M86BD+ДВД ми изглежда доста съблазнителна!Даже ще остане някой лев за нещо друго!
    jbratanov,ако не си зает, би ли така добър (извини ме,че се обръщам на Ти)ако може да дадеш някакви впечатления от телевизора си :
    На кой кабелен оператор си? Би трябвало да си с цифрова телевизия,поне за това Тв.. Много ги препоръчват из центъра БулсатКом и ИтвПартнер за цифрова телевизия! Поне така разбрах...Поправете ме! Някоя с по-добро качество на подавания сигнал? Обръщам се конкретно и към теб"jbratanov",тай като си притежател на конкретно на този модел
    За ъгъла на виждане можеш ли да коментираш? Забелязах от снимката,която си качил във форума,че си притежател на пс3,качеството би трябвало да е разкошно?! Ти или някой друг който е изпробвал на ПС режим??? У нас имам 8800 Gts и без никакъв проблем ще дигна на машината ми повече от Full HD-to резолюцията! Интересно ми е как се вижда!Трябва ли ми някакъв допълнителен кабел за връзването им ПЦ - Тв(самсунга)или си има в пакета?! На монитор пускал ли си го на 100Hz,дали е стабилен,някакви трептения???(ТОЗИ модел 100Херца ли е или нещо се бъркам???Май не е.......чист Full HD e нали :???Не че имам нещо против Хд-то,просто комбинацията 100Hz+Full HD модели са 3200лв+,което надхвърля моите възможности))Изобщо да ходя ли утре след работа да го взимам от Техномаркета или да премислям и да търся някой друг модел на Самсунг! Ако някой е направил усилието да прочете дългия ми пост , ще остане с впечатлението,че говоря единствено за марката Самсунг и неините модели.....Може да се каже,че съм почитател на тази марка,която много уважавам!А и съм притежател на техни продукти,от които нямам никакви оплаквания!Thank God!

SAMSUNG LE-40R83B - този си е "чист"! Не 100Hz,Без Full HD! - 1860лв Нормален TFT/LCD TV
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029723

SAMSUNG LE-32M86 - HD ready 100 Hz / дефакто само 100Hz , без Full HD! Но 32"....трябва ми 40" такъв.......Help..>??
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027247 - 1900лв

SAMSUNG LE-37M86BD - Full HD,но не можах да разбера дали е със 100Hz.....Кажете! ...(jbratanov)..
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027211 - 2600лв(което е най-максималния таван на бюджета)

Дайте ми някакви предложения! Изразете мнението си !Споделете за някой друг самсунг в диапазона на посочения бюджет! Ще бъда много благодарен ,ако поне част от читателите на форума се обърнат сериозно към поста ми и го прочетат до края(колкото и да е трудно...имайте в предвид,че е 03:15 и някои хора са на робота рано сутрин,но...като няма кога през деня да се пише....да ме извините за малко разбъркания пост ) Много моля да обосновавате отговорите си и се надявам сериозно да се обърнете към "проблема ми" Благодаря предварително!

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    е JAVKA как да не ти отговори човек, така добре зададени въпроси, та аз да започвам:
    Първо за съжаление 100 те херца при самсунг не работят добре, коментирали сме това и в тази тема ако не се лъжа, идеята на 100 те херца е да подобряват картината при бързи движения, за съжаление при самсунг само понякога правят това, иначе се получава обратното, леко забързана картина при динамични сцени и последвало провлачване на картината, да не коментирам че и ако се загледа как върви един човек на такъв телевизор със 100 херца, и на такъв без, на първия все едно се влачи, просто не си заслужава 100 те херца!
    Сега , пратих колега на семинар на Филипс, и там са демонстрирали новите им 100 херцови телевизори 9 та серия където вече всичко е работило доста по добре, за съжаление не влизат в бюджета ти, така че забравяме за 100 те херца ако искаш читав телевизор, или не ме слушаш, взимаш си, и после поне имаш в опциите за изключване на 100 те херца
    Второ , прецени дали ти трябва FULL HD телевизор или не, да, в момента в БГ няма HD Излъчване, но се очаква от март следващата година cabletel да пуснат HD канали, рекламата им седи на сайта им отскоро, освен това чух за още една фирма която също се кани, или вече пуска HD, така че бавно и постепенно идва и HD картината в България
    Освен това винаги може да ползваш компютъра си вързан към телевизора за HD филми и тн.
    За кабел за връзка, DVI-HDMI и си готов , купува се допълнително
    SAMSUNG LE-37M86BD не е 100 херца, и това е добре, телевизора като цяло работи добре, ъгъла на виждане му е добър, не се притеснявай, не съм срещал скоро телевизор с малък ъгъл, не коментираме евтините марки !
    Освен това е и FULL HD което е и добре за хубав сигнал, на лош естествено не предава много добре, няма как
    И SAMSUNG LE-37M86BD струва 2600 лв, но с промоцията от двд рекордер и стойка за стена става 2000 лв, което си е една прилична цена за този телевизор, jbratanov предполагам ще ти каже и как работи, но моето мнение е че телевизора е с хубави цветове, доста добра картина, и на HD сигнал работи превъзходно.
    Друг вариант за тези пари ти е и LE-40R81B на 1859 лв мисля, също работи добре, HD Ready е телевизора
    Иначе дори и да дойдеш и при мене, все пак и аз работя в споменатата верига, не мога да ти обещая да дойда при теб дори и за 30 мин, през последната седмица аз и колегите не можем да смогнем на клиентите, освен това сме и малко, и просто няма как, иначе с удоволствие ще ти обясня това онова, а сме и малък магазин все пак, и пак е трудно, представям си как е в големите
    За булсатком и ITV партнер, е виждал съм вторите как работят, гледах HBO и всичко беше добре докато не тръгна колата във филма, е то не бяха квадрати и триъгълници както се казва, голяма компресия слагат и оттам неприятна за очите мазаница, така явно са им не малко от каналите, по скоро бих чакал HD телевизията която рано или късно, надявам се не само и аз до средата на другата година вече да работи и тук !
    Надявам се че съм помогнал с малко, все пак за 8 и малко сутринта си е живо чудо че изписах толкова

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

JAVKA - Ако тези дни около Коледа трябва да си купувам истински висококачествен LCD TV бих взел само един модел и той е:
    http://www.lcdtvbg.com/index.php?productID=51

........ и нетърси за 2000 лв. нещо сериозно. Знаеш, че в момента повечето моделчета до 2000 са застояли и ги шъткат по всякакъв начин,
    само и само да се оттървът от тях, а бедните ние клиенти си мислим, че сме на далавера - О, Боже опази!
    Успех!!!

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Samsung с три награди на EISA за 2007/2008 г.
    01 October 2007

Корейският гигант Samsung Electronics получи три престижни награди от Европейската асоциация по изображения и звук EISA — съответно за мобилен телефон, HD-Ready LCD телевизор и продукти за домашно кино.

Европейски мобилен телефон за 2007/2008 г. стана моделът Samsung SGH-U600 заради своя изискан дизайн, възможността да предава данни десет пъти по-бързо от нормалната UMTS скорост (благодарение на технологията HSDPA), своя мобилен аудиоплеър, вградената 3,2-мегапикселна камера и възможностите за видеокомпресия.

Европейска система за домашно кино на 2007/2008 г. е Samsung HT-TXQ120 заради висококачествения 5.1-канален звук, своите изящни черни тонколонки за поставяне върху пода и поддръжката на разнообразни видео- и аудиоформати от CD, DVD и USB носители.

За европейски HD-Ready LCD телевизор на 2007/2008 г. е обявен Samsung LE-40R81B/86BD заради своята изключителна рязкост на картината, живи цветове, наситено черно и технологията MoviePlus, която ефикасно премахва размазването на движещите се обекти.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

U211 - Виж първо как работят един до друг наградения и онова шарпче и тогава чети какво и кого са наградили.
    ... и м/у другото имаш грешка за модела телефон - виж кой е победителя сред GSM-те:
    http://www.pcw.bg/main/index.php?opt...d=215&Itemid=2

а ако някой от телевизорите им става за купуване, то това е:
    http://www.samsung.ru/products/audio...=specification

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Търся кабел HDMI-HDMI 5m сертифициран 1.3а , никаде не мога да намеря ходих до Техномаркет там има само 3м Panasonic и други които не са 1.3 в Технополис има някакви боклуци и на Thomson и те не са 1.3 версия.Ако може някои да помогне.
    А защо ти е точно 1.3?
    За да ползваш тази версия ти трябва и от двете страни на кабела да имаш устройства с HDMI 1.3. А те все още са рядкост.
    Ето тук има линк към едно ДОСТА обстойно обяснение по въпроса.
    http://www.avforums.com/forums/attac...7&d=1171881643

Изобщо, аз не мисля, че си заслужава купуването на скъп HDMI кабел. Тук сигнала е цифров и не е толковаа важно качеството на самия кабел както при аналоговите кабели. 100 лв за къс HDMI Кабел е чисто изхвърляне. Вече ако кабела е над 3 метра си заслужава да се дадат малко повече пари.

12. Тук е от
    Jul 2006

много се чудя SHARP LC-42AD5EBK или SHARP LC-42AD5E нищо не разбирам, а в събота ще трябва да купувам пък цената една и съща ?

13. Тук е от
    Nov 2005

Може ли някой да помогне да разбера каква е разликата между TOSHIBA 37C3003PG с цена 1599лв. http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09033245 и TOSHIBA 37C3000P с цена 2099 лв.http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027014 ето данни за тях и тук:

TOSHIBA 37C3003PG http://www.toshiba.de/consumer/files...s/37c3003p.pdf

TOSHIBA 37C3000P http://www.toshiba.de/consumer/files...s/37c3000p.pdf

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

3003 e po nov model i ima M100 s drugi dumi neshto kato 100Hz
    pri men si mu puskam 100Hz i nqma griji

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Разликата е че TOSHIBA 37C3000P е внесен на по-висока себестойност и дори като стар модел няма как да се намали, защото загубата е гарантирана за продавача.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от kokotoo
    много се чудя SHARP LC-42AD5EBK или SHARP LC-42AD5E нищо не разбирам, а в събота ще трябва да купувам пък цената една и съща ?
    BK означава черен

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    Soon, човека търси телевизор максимум до 2000 лв, ти къде го прати в А група без бутонки и екип както казва един приятел, телевизора който предлагаш несъмнено е добър, но е маалко над бюджета все пак
    Пък бедните клиенти пак са си на далавера защото взимат нещо с по малка цена

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе