Страница 199 от 223 ПърваПърва ... 149189197198199200201209 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,971 до 2,985 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

SHARP LC-42AD5EBK - в интер сервиз пише че е японски
    или SHARP LC-42AD5E - в метро не пише да е японски , а де някой да ме просветли че в събота ще изгорят 2158лв.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2007

Моля някой от разбиращите и имащи възможност да правят тестове в магазините - Miro, Ludia да сподели наблюдения. При подаване на Full HD сигнал, да речем от Blue ray има ли съществена разлика в качеството на изображението при гледане от около 2 метра на телевизори HD ready и Full HD. Трябва ми телевизор 32 или 37 инча и се чудя дали да изчакам новите модели 32 и 37 на Sharp с Full HD или да взема веднага HD ready. Все пак не си купувам всяка година телевизор, а мисля , че HD ще навлезе доста бързо. Та заслужава ли си чакането и от кой размер на екрана нагоре си струва телевизорът да е Full HD за да се гледа качествен Full HD сигнал?

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от 4a4i
    Тогава някои от тия http://www.sony.bg/product/ShowDynam...y=TV+Projector
    Тия никаде не мога да ги намеря.

5. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Здравейте.Кое е по добро Panasonic TX - 32LX700P или Sony KDL - 32D3000. Онзи ден ходих до ТМ Хасково и двата ги прегледах основно май сонито доста мажеше картината.Интересно от поновите модели на филипс изобщо нямаше имаше два шарпа забутани в дъното и небяха включени избщо магазина беше натъпкан със самсунг и всички бяха пуснати на HD сигнал все едно вижте те са номер едно . Ходих и до интер сервиз Узунови имаше 4 ТВ. 32 - 37 работеха доста добре на кабелна но контраста беше малък 3000:1 и картината не беше толкова ярка но за сметка на това качествена.

6. Тук е от
    Nov 2007

След неколкомесечно четене и умуване,след тестване и гледане по магазини и шоуруми приключих благополучно избора си ! SHARP 42X20-с това се сдобих днес-поръчка през сайта на официалния вносител-доставка за 2 дни.Първоначални впечатления-уникален телевизор !След толкова месеци обикаляне и тестване ...е няма такъв друг ТВ който така добре да се справя с SD сигнал !Носил съм с мен плеари с апскейлинг и съм тествал доста модели-включително и много и скъпи модели на SONY-ми не стават! Колкото и голям фен да съм на тази марка,колкото и много техни продукти да имам,вкл. и HD камера -ми не стават за ТВта! За сега всичко с което се запознах като възможности на Х20 ми носи единствено удоволствие от дългото обмисляне и правилното решение.На аналогова кабеларка ,на която освен този са вързани още 2 други ТВ,видеорекордер,ДВДрекордер,радио и 2 компютъра картината е перфектна !!!!! Все пак ще отида да си пусна заявка за цифрова-ей така заради екстрите и любопитството! На 1080i,p сигнал от компютър през 5м.кабел HDMI за 24 лв.било то демо филмчета или мое HD видео просто оставам с увиснала челюст !!!!! Тук е мястото да благодаря за многобройните мнения,да се извиня за безмълвното ми участие в този форум и да се оттегля с огрооомна усмивка! Благодаря и на Ludiq който се опита да ми помогне с доставката на този ТВ !Благодарение на неговите ревностни защити на тази не много популярна марка аз достигнах до правилния избор ! А изборът ми е такъв-повярвайте ! Съвсем скоро копувахме за един приятел "най-добрата промоция за годината"-еми...не знам! Ако човек е склонен на компромиси-става,но няма нищо общо освен първата буква от марката...

7. Тук е от
    Jan 2006

До Miro_Vampiro Здравей! Би ли ми казал, имаш ли някакви впечетления от PANASONIC TH-42PY70P! Разбира се, че първо ще го поогледам как работи и дали това което видя ще ми хареса, но общо взето нещата отиват към покупка на този модел! И едно друго питане! Ако трябва да го сравняваш с PANASONIC TH-42PV70P относно контраст, рязкост и изобщо качество на картината, какво сравнение би направил? Благодаря ти предварително!!!

P.S Ще съм благодарен на мнения, съвети и впечетления и от други хора, запознати с тези модили на PANASONIC!!!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

miro_vampiro - АБСОЛЮТНО си прав, но с качеството за своите очи - човек пазарлък не трябва да прави! Уж искаме, ама да е без пари щото винаги няма да имаме.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от agk
    И да не забравяме, че SED - телевизорите чукат на вратата, а те са с по-ниска цена, к повече контраст /реален/ с повече кандели и т.н.!
    Уж чукат на вратата, ама нещо не се виждат на хоризонта...

http://www.engadget.com/2007/12/11/t...must-be-jokin/

Както са писали в единия от коментарите - It's a SED day. A very SED day...

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Честито Tonidi !!!
    И аз ще си взема 1 такова чуденце до като чакам появата на CANNON SED TV през август 2008!

12. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

@Tonidi
    От какво разстояние го гледаш?

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    vvas какво да ти кажа, панасоник 42PY70 е един приличен модел, все пак е с новия им панел, 100 000 часа живот, но имам една забележка към него, панела зеленее, и то доста неприятно, но от това което знам, до бройка е, може и да ти е добре, може и да не е , така че ако си се насочил към този модел, гледай внимателно какво взимаш, особено на сцени с бял цвят и тн се вижда дали има проблем или не, освен това единственото което не ми харесва като цяло в плазмите, все едно кой модел е че картината леко трепти, и аз го забелязвам това, тоест не е добре да се гледа от прекалено близко, иначе няма проблеми
    Да сравнявам 42PY70 със 42PV70 няма как просто, различен клас телевизори са, иначе като за HD ready телевизор 42PV70 работи доста добре, предполагам си чел темата за него във форума ! Като контраст, яркост и тн, и двата телевизора са добре, ако си се спрял на плазмата като технологията може спокойно да вземеш 42PY70, ако ще е LCD, изписано е достатъчно, sharp и тн други модели
    soon човека е казал до какви пари търси телевизор, 1200 лв са малко отгоре над бюджета му все пак, иначе всеки знае какво да вземе като има пари, то тука е и лесно, просто взима от някоя марка високия и клас и е предоволен.Аз знам какво да си взема, но пари няма, освен това нали знаеш, каквото и да си занесеш у вас, то е НАЙ доброто просто защото няма с какво друго да го сравняваш у вас !!
    Iter от 2 метра има разлика дали е HD Ready Или FULL HD телевизора, от повече по трудно да се забележи, така че сам си прецени, освен това за мене 32 инчов телевизор при това FULL HD си е само набутване на пари, по добре 37 инча

14.  

15. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от kokotoo
    много се чудя SHARP LC-42AD5EBK или SHARP LC-42AD5E нищо не разбирам, а в събота ще трябва да купувам пък цената една и съща ?
    SHARP LC-42AD5E BK - Black, черен, а SHARP LC-42AD5E GY - Grey, сив. Само цветът е разликата, нормално да е на една цена. Но на места черният е по скъп

16. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от Tonidi
    След неколкомесечно четене и умуване,след тестване и гледане по магазини и шоуруми приключих благополучно избора си ! SHARP 42X20-с това се сдобих днес-поръчка през сайта на официалния вносител-доставка за 2 дни.Първоначални впечатления-уникален телевизор !След толкова месеци обикаляне и тестване ...е няма такъв друг ТВ който така добре да се справя с SD сигнал !Носил съм с мен плеари с апскейлинг и съм тествал доста модели-включително и много и скъпи модели на SONY-ми не стават! Колкото и голям фен да съм на тази марка,колкото и много техни продукти да имам,вкл. и HD камера -ми не стават за ТВта! За сега всичко с което се запознах като възможности на Х20 ми носи единствено удоволствие от дългото обмисляне и правилното решение.На аналогова кабеларка ,на която освен този са вързани още 2 други ТВ,видеорекордер,ДВДрекордер,радио и 2 компютъра картината е перфектна !!!!! Все пак ще отида да си пусна заявка за цифрова-ей така заради екстрите и любопитството! На 1080i,p сигнал от компютър през 5м.кабел HDMI за 24 лв.било то демо филмчета или мое HD видео просто оставам с увиснала челюст !!!!! Тук е мястото да благодаря за многобройните мнения,да се извиня за безмълвното ми участие в този форум и да се оттегля с огрооомна усмивка! Благодаря и на Ludiq който се опита да ми помогне с доставката на този ТВ !Благодарение на неговите ревностни защити на тази не много популярна марка аз достигнах до правилния избор ! А изборът ми е такъв-повярвайте ! Съвсем скоро копувахме за един приятел "най-добрата промоция за годината"-еми...не знам! Ако човек е склонен на компромиси-става,но няма нищо общо освен първата буква от марката...
    Честито! Много благодаря за споделеното. Аз самия съм взел решение да купя същия но по финансови причини го отлагам за някой и друг месец. Имам въпроси - дали мога да го транспортирам в лека кола легнал или е по-добре, поради обема му, да ми го доставят с куриери и дали получи с доставката оргинална гаранционна карта на ИСУ? Какъв е този слот за карта за цифрова телевизия като няма DVB-C тунер?

17. Тук е от
    Oct 2007

[quote=soon ]
    Честито Tonidi !!!
    И аз ще си взема 1 такова чуденце до като чакам появата на CANNON SED TV през август 2008!
    [/quote
    дали ще излезне тогава?

18. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Честито и от мен Tonidi!
    Направо ме замисли.Досега чаках да излезе XL2E,заради 100Нц?!
    Както правилно е забелязал miro_vampiro,панелът на PY70 е зеленикаво -сив,което означава че няма да има добро черно.Най-добре се вижда при изключен телевизор./Разходът на ток е 486W !!!!/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе