Страница 209 от 223 ПърваПърва ... 159199207208209210211219 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,121 до 3,135 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Хубава таблица. Преди две седмици нямаше ли някакви XL2 в ИСУ?

edit: Оппа в sharpbg.com го има. То разликата между X20 i XL2 e, че XL2 e na 100 херца (мога и без него) и че на XL2 e с 10 битов панел. Какво означава последното някой знае ли ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Сега правя връзка,че всички модели на SHARP които са Made in Taiwan са с АUO матрици,а не производство на SHARP.

4. asb
    asb е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

edit: Оппа в sharpbg.com го има. То разликата между X20 i XL2 e, че XL2 e na 100 херца (мога и без него) и че на XL2 e с 10 битов панел. Какво означава последното някой знае ли ?

тава означава ,че градацията на цветовете е по-голяма- 1милярд цвята!!!

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от bicubic
    Имам шарпа но BK(черен)Има някакъв бъг софтуера на ТВ защото при пуснат HDMI ако изключиш от дистанционното след това не може да се пусне отново докато не спреш РС-то,но не е болка за умиране.
    Май тоя проблем не е само с този модел и марка. Четох из нета на доста места да се оплакват хора с различни телевизори, но не намерих обяснение или решение...

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от asb

тава означава ,че градацията на цветовете е по-голяма- 1милярд цвята!!!
    По реален ще е образа ли, по наситени цветовете ли какво е прякото следствие от това.

7. asb
    asb е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

повече нюанси на цветовете= по жива картина(по реални цветове)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2007

10. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Малко информация за "Made in Japan" относно моделите на SHARP и други полезни данни ,които се надявам да спестят доста въпроси.
    http://www.sharp.ru/support/?r=2&g=25
    Свърши се с японските Шарпове.

11. Тук е от
    Nov 2006

Как определи типа на матрицата,че на 7-мата серия сервизното меню е малко по различно и не можах да намеря къде я пише.Да при изгасен ТВ малко по бърза последователност на info-menu-mute-power.Точно на този модел не съм пробвал ,но на всеки модел ,който съм пробвал става.
    Аз съм със 42PFL7962. Ще ми кажеш ли моля те как се влиза в сервизното меню?

12. Тук е от
    Nov 2005

Да при изгасен ТВ малко по бърза последователност на info-menu-mute-power.Точно на този модел не съм пробвал ,но на всеки модел ,който съм пробвал става.
    Много благодаря, успешно се справих

13. Тук е от
    Dec 2007

Благодаря на всички в прекрасния форум!
    SHARP LC-42AD5, заслужава ли си цената? А кое е по добро Philips 42PFL7962D или този Sharp?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от nikolav
    Аз съм със 42PFL7962. Ще ми кажеш ли моля те как се влиза в сервизното меню?
    062596 и info бутона.Препоръчвам да не променяш нищо колкото и да се изкушаваш по добър телевизора няма да стане.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Ето и малко новости от РусияДигиталИнфо:

Toshiba будет использует новые технологии для производства телевизоров следующего поколения!

Компания Toshiba представила ряд новых технологий для HD телевизоров нового поколения, которые она намерена производить в будущем. Элемент интерфейса контроллера памяти XDR (XIO) и контроллер памяти XDR (XMC) позволят обеспечить более высокую скорость и качество обработки изображения.
    Современным HD телевизорам требуется такая же пропускная способность, что и ПК, чтобы обеспечить передовые характеристики," - заявил заместитель директора
    подразделения System LSI Division компании Toshiba Semiconductor Company. "Новая технология XDR обеспечит превосходную производительность и улучшит изображение."
    Технология XDR создана на базе запатентованных инноваций от компании Rambus, благодаря которым новые HD телевизоры получат расширенные возможности:разрешение 1080p+, частоту обновления 120Гц, 12-битный цвет, функцию «картинка в картинке» (PiP) и т.д.

Samsung начнет производить LCD панели с разрешением 4000 x 2000!

В начале года компания Sharp впервые представила экран с невероятно высоким разрешением – 2000 х 4000. Глядя на изображение такой четкости, возникает ощущение, что зритель смотрит в окно, а не в монитор. Однако на тот момент и не шло речи о том, чтобы подобные телевизоры поступили в открытую продажу и появились в обычных домах и квартирах.
    Сегодня компания Samsung решила воплотить мечту в реальность. Вице-президент подразделения компании по продажам LCD в Северной и Южной Америке LCD заявил, что "следующая волна HD телевизоров будет иметь разрешение, в 8 раз превышающее современные стандарты." Это означает, что уже в недалеком будущем компания начнет производить телевизоры с разрешением примерно 4,000 x 2,000 точек. Для этого Samsung необходимо заложить строительство нового завода по производству таких телевизоров. Компания уже начала вести переговоры со своими потенциальными клиентами по поводу этой идеи.

Новые телевизоры с расширенным динамическим диапазоном!

Как и большинство современных технологий на рынке, таких как SED, OLED и лазерные телевизоры, технология расширенного динамического диапазона была разработана уже давно. Ее техническое воплощение взяла на себя компания Dolby, которая недавно приобрела BrightSide Technologies. На выставке CES она сделает заявление, касающееся данной технологии, однако уже сейчас можно сказать, что телевизоры с расширенным динамическим диапазоном появятся не ранее, чем через 2-3 года.
    Особенность новой технологии заключается в том, что она позволяет идеально четко передавать белый и черный цвета. Разумеется, телевизоры, созданные по такой технологии, будут стоить недешево.

Есть ли будущее у OLED телевизоров?

Фанаты новых технологий с нетерпением ждали появления начали новой эры OLED HDTV, обещающей более яркое изображение, тонкий профиль и сниженное энергопотребление. В октябре этого года компания Sony представила первый OLED телевизор XEL-1. К сожалению, его диагональ составляла всего 11 дюймов, в то время как цена на телевизор достигала $1,700. Однако даже эти недостатки не остановили покупателей, которые спешили приобрести новую модель.
    В октябре о своем намерении представить 30-дюймовый OLED HD телевизор к 2009 году заявила компания Toshiba. Покупатели надеялись, что производитель действительно представит на рынке телевизоры, а не просто рассмотрит возможность их производства, как это получилось с SED телевизорами в 2006 году. На прошлой неделе Toshiba заявила, что продажи OLED телевизоров начнутся не ранее 2009-2010 года, причем компания сосредоточится на производстве OLED панелей небольшого размера для мобильных телефонов и других электронных устройств.
    Однако компания Sony не останется в одиночестве. Компания Samsung недавно объявила о своих планах по производству 14 -, 15 - и 21-дюймовых OLED HD телевизоров в 2009 году. Годом позднее на рынке появятся уже 40- и 42-дюймовые телевизоры.

17. Тук е от
    Nov 2003

Здравейте, доста четох из тази обширна тема, но не видях да сте коментирали SONY KDL-32U3000K , доста търсих из нета но не можах да открия каква разделителна поддържа модела през PC( RGB) входа.

18. Тук е от
    Nov 2006

062596 и info бутона.Препоръчвам да не променяш нищо колкото и да се изкушаваш по добър телевизора няма да стане.
    Мерси, пич! Просто ми е интересно да го видя. Не мисля да пипам неща, дето не разбирам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе