Страница 219 от 223 ПърваПърва ... 169209217218219220221 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,271 до 3,285 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

здравеите на вси4ки изкам да попитам за едно lcd но ако може първо да погледнете линка преди коментарите защото тука е станало по-скоро форум на сони и на шарп,4е фърлете едно око и на това lg и кажете какво мислите http://es.lge.com/products/model/det..._37lt75.jhtml#

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Това чудо дали го има при нас?
    Защото от сайта на Технополис те гледа новият им талисман и ви пита за името си!
    Вече повече от 6 месеца не им работи сайта, а няма откъде другаде да разбере човек кои модели на LG се предлагат у нас!

И не е вярно, че е станало форум на Sony / SHARP!
    Philips & Samsung също се обсъждат, ама като чета отзивите за тях по форумите на братушките имат доста проблеми! Да не говорим, че не се знае вече какви матрици и чипове слагат в един и същ модел, но различни партиди!!!

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Това чудо дали го има при нас?
    Защото от сайта на Технополис те гледа новият им талисман и ви пита за името си!
    Вече повече от 6 месеца не им работи сайта, а няма откъде другаде да разбере човек кои модели на LG се предлагат у нас!

И не е вярно, че е станало форум на Sony / SHARP!
    Philips & Samsung също се обсъждат, ама като чета отзивите за тях по форумите на братушките имат доста проблеми! Да не говорим, че не се знае вече какви матрици и чипове слагат в един и същ модел, но различни партиди!!!
    имаго и го 4акам стана 1 седмица в технополиса във варна 6тото го бяха изкупили има заредено 32'' и 42'' ама 37 нема и обикалям там като коиот има и full hd варианта ама е без хард

5. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от penko_bg
    4е фърлете едно око и на това lg и кажете какво мислите http://es.lge.com/products/model/det..._37lt75.jhtml#
    FULL HD 1080i ?

asb - иди и го виж твто на место, поиграи си малко с настроиките, аз съм много доволен

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от deader
    FULL HD 1080i ?

asb - иди и го виж твто на место, поиграи си малко с настроиките, аз съм много доволен
    не е full hd lf75 е full hd

7. asb
    asb е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от shpeksi
    Прочети последните 5 страници да кажем, има достатъчно отзиви.
    vidyah che ti si s Sharp 42X20, spodeli dali pri byrzi dvizhenia ima nyakakvo zamazvane i zasto se otkaza ot 42XL2, ponezhe Anglichanite samo kam nego nalitat i go hvalyat.
    Spored tyah X20 imat nyakakav problem s podsvetkata.
    Molyate kolebaya se mezhu tezi dva modela i Philips 37pfl9732D i neznam dali si zasluzhava da sabiram s maki oste 1000lv.
    Ako nyakoi gi e sravnyaval nyakoga, neka da pomogne!!!!!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от asb
    vidyah che ti si s Sharp 42X20, spodeli dali pri byrzi dvizhenia ima nyakakvo zamazvane i zasto se otkaza ot 42XL2, ponezhe Anglichanite samo kam nego nalitat i go hvalyat.
    Molyate kolebaya se mezhu tezi dva modela i Philips 37pfl9732D i neznam dali si zasluzhava da sabiram s maki oste 1000lv.
    Съвета ми е ако можеш лично ти да ги сравниш двата телевизора и сам да прецениш. Аз имах възможността да си поиграя малко с 37pfl9732D със закачен към него компютър. Изчетох доста за него и за това как се държи при резолюция 1920x1080 от компютър и това, които бяха писали хората, се оказа вярно. Образа е перфектен, но има съмнения (основателни), че е леко бавен, когато взема сигнал от компютър, Xbox, PlayStation. Щях да го взема ако тези съмнения не се бяха потвърдили. Телевизора е бавен при игри, които изискват бързи реакции, също курсора на мишката става леко на ленти (interlaced) при бързи движения. Като казвам бавен - има закъснение при показване на кадъра. За игри това е много критично, при филми мисля е трудно да се забележи. Иначе според форумите никой, който не го ползва за компютър и не играе на него (Xbox, PlayStation) не е казал нищо лошо за него. Затова по-добре сравни моделите , които си си избрал, за да не съжаляваш после.

Аз мисля, и това се е потвърдило от всички модели, които съм видял, че всички LCD-та имат кошмарни недостатъци и всичко зависи за какво точно ще ги ползваш - DVD, цифрова телевизия, HD, PC монитор, игри, и т.н.

10. Тук е от
    Dec 2005

Моля кажете кои са най-добрите 37-42 inches LCD-та за гледане на Булсатком и чат-пат на компютър? Че огньове ме горят...

11. Тук е от
    Dec 2007

Предварително се извинявам за офф-топика, но понеже не виждам къде другаде е по-подходящо да попитам: някой виждал ли е такава стойка за ТВ в БГ?
    http://64.233.179.104/translate_c?hl....it/index.html
    Модел 512/515 (горе вляво).

12. Тук е от
    Dec 2007

имам следния въпрос...значи ако сравним 40 и 42 инча ....къде се изразява разликата в размера???? в диагонала или в хоризонтала? или респектично в двете посоки?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от asb
    Отказах се от XL2 след като си поиграх да ги сравнявам с Х20. XL2 предава по добре когато са му изключени 100-те херца. Играхме си тв-то с един приятел с двд-то на Ван Хелзинг (това предлагаха в ИСУ). Единствената разлика остава 10 битовия панел на XL2 което не мисля, че оправдава 1000 лева отгоре. За тези пари няма по добро което да си вземеш.
    37pfl9732D - аз бях решил да си го взимам, преди струваше 4500 някъде ако не се лъжа. Та ходих до ТМ на Цариградско (там има отделен щанд на Филипс) имаше много услужливо момче което ме изтърпя половин час да разцъкам ТВ-то. Амбилайта е хубаво нещо но там не си пролича много ( пък и този не е пълен съраунд). Това което най много ме интересуваше беше картината, но за съжаление не предаваше кой знае колко добре. Прекалено много пари искат от Филипс за това което предлагат. От тях можеш да си купиш някой от по високите модели дето има PIXEL PLUS 3, пълен съраунд и т. н. но тогава се отива на много пари. Отказах се от него. Иначе XL2 го сравнявах с X3500 на Сони (има ги и двата в Технополис над Младост) не видях разлика. Но не можах кой знае колко да ги разцъкам защото консултантите бяха дебили Т_Т. Отиди и ти ако искаш и ги сравни сам тези телевизори, при теб подреждането може да е различно. Аз за себе си направих извод и съответно си отнесох един Х20.
    catana аз съм с булсат и качеството е много добро не съм очаквал такова добро качество. МОже да се сравнява с двд колкото и нереално да звучи. Иначе за ХД филми няма кво да говорим там е просто нереално и то при положение, че имам за монитор DELL 2407FWP-HC. Както и казах преди няколко страници не виждам разлика в картината между двете да не кажа, че Шарпа предава една идея п одобре (ама може и да си внушавам де). Иначе не малко филми изгледах тези дни (имам 300 гиги ХД-та) и мисля, че вече имам някакво горе долу обективно мнение.
    А бе който и ТВ да си вземете като го занесете у вас той ще бъде най добрия - просто няма да има с какво да го сравнявате.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    Предварително се извинявам за офф-топика, но понеже не виждам къде другаде е по-подходящо да попитам: някой виждал ли е такава стойка за ТВ в БГ?
    http://64.233.179.104/translate_c?hl....it/index.html
    Модел 512/515 (горе вляво).
    Подобна - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026864

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е диагонала. Ширината и височината са по-големи при 42", но разликата не е голяма.

17. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,последно запитване имам-какво ще кажете за Шарп-32AD SEBK-НЕГО МИ ПРЕПОРЪЧАХА ПОСЛЕДНО-БЛАГОДАРЯ!

18. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Привет на всички !
    Нов съм във форума и затова предварително Ви моля да ме извините за ламерските въпроси, които ще ви задавам.
    Решил съм да инвестирам в плазма Панасоник. Подробно изчетох вашите мнения за модела PV70.
    Направи ми впечатление, че модела PY70 не е дискутиран. Означава ли това, че не представлява интерес или че не си заслужава ?
    Колебая се между трите модела:
    1. 42" PV 70 P
    2. 42" PV 700
    3. 42" PY 70
    Разликата в цената на 1 и 3 е 1400 лв. Въпросът ми е струва ли си да се инвестира във Full HD или не за момента ?
    Кажете ми някои по-известни +/- на тези модели. С две думи моля ви за съвет кой телевизор да избера.
    Всякакви мнения са добре дошли .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе