Здравейте
LUDIA според мене U3000 На сони работи малко по добре от предшественика си U2000, и за парите си е добър избор! А че ти си фен на Sharp няма лошо, хората те знаят и често коменираме с клиенти кой какво е писал из форумите, което може само да ме радва, хората четат, сравняват и накрая избират най доброто за тях, а ние сме за това, да дадем съвети на клиентите за един добър телевизор и тн !
zerow радвам се че си взел тошибата, аз снощи продадох на приятели 37C3500 на тошиба, също добър модел за цената си
archibal само може да ме радва ако разбираш повече от нас, но все пак, кажи ни кое и в кой ценови клас е най добре, за да знаят всички? АКо не си прочел поне някоя друга страница във форума, ще видиш че навсякъде препоръчваме примерни модели, но избора оставяме на клиента, все пак той ще го гледа, не ние![]()
Sphinxz Модела на LG 32 LC51 R Не е никак лош, като забележка към него имам само една, леко зеленее картината, а това леко ме дразни, но може и да е до бройки, не знам, нямал съм време да го гледам много много
Сега, имах желание да напиша нещо за новата промоция в Техномаркет, кое си заслужава и кое не, обаче новата промоция е леко куца според мен, но какво да се прави
От моя гледна точка самсунг 46 и 40N87 са прилични FULL HD телевизори, хубави цветове, но трябва да си поиграете за да ги докарате като на плазмен телевизор, но става, има черен цвят и то достатъчно, добър контраст, 8 милисекунди матрица, но съм нямам време да я видя дали маже на бързи сцени, на хубав сигнал не е замазвал телевизора, хм, какво друго, май това
Друго интересно нещо не се сещам за сега
Съвета ми към хората е да гледат какво купуват, да им хареса на тях, това е най важното
Лека на всички, ще пиша пак ако мога скоро, но най вероятно след нова година, до тогава просто нямам време за нищо, само работа и пак работа
Успех на всички колеги в работата, лека и доходна