Страница 211 от 223 ПърваПърва ... 161201209210211212213221 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,151 до 3,165 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Здравейте
    LUDIA според мене U3000 На сони работи малко по добре от предшественика си U2000, и за парите си е добър избор! А че ти си фен на Sharp няма лошо, хората те знаят и често коменираме с клиенти кой какво е писал из форумите, което може само да ме радва, хората четат, сравняват и накрая избират най доброто за тях, а ние сме за това, да дадем съвети на клиентите за един добър телевизор и тн !
    zerow радвам се че си взел тошибата, аз снощи продадох на приятели 37C3500 на тошиба, също добър модел за цената си

archibal само може да ме радва ако разбираш повече от нас, но все пак, кажи ни кое и в кой ценови клас е най добре, за да знаят всички? АКо не си прочел поне някоя друга страница във форума, ще видиш че навсякъде препоръчваме примерни модели, но избора оставяме на клиента, все пак той ще го гледа, не ние

Sphinxz Модела на LG 32 LC51 R Не е никак лош, като забележка към него имам само една, леко зеленее картината, а това леко ме дразни, но може и да е до бройки, не знам, нямал съм време да го гледам много много
    Сега, имах желание да напиша нещо за новата промоция в Техномаркет, кое си заслужава и кое не, обаче новата промоция е леко куца според мен, но какво да се прави
    От моя гледна точка самсунг 46 и 40N87 са прилични FULL HD телевизори, хубави цветове, но трябва да си поиграете за да ги докарате като на плазмен телевизор, но става, има черен цвят и то достатъчно, добър контраст, 8 милисекунди матрица, но съм нямам време да я видя дали маже на бързи сцени, на хубав сигнал не е замазвал телевизора, хм, какво друго, май това
    Друго интересно нещо не се сещам за сега
    Съвета ми към хората е да гледат какво купуват, да им хареса на тях, това е най важното
    Лека на всички, ще пиша пак ако мога скоро, но най вероятно след нова година, до тогава просто нямам време за нищо, само работа и пак работа
    Успех на всички колеги в работата, лека и доходна

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от penko_bg
    здаравеите колеги от 1 седмица обикалям по магазините за lcd и немога да зема решение гледах едно lg 37"със 160гб хардза 2199лв.но от няколко дена има промоци на другия модел пак 37" със 80гб хард за 1699 но със 2 аналогови тунера и PIP.исках да взема със цифров тунер но се отказах защото в магазина единия служител ми каза 4е няма да мога да гледам защото тв-тата нямали стандарта аз съм на МСАТ и братми ба4каше там и ми каза 4е били с DVB-N засега само мовело да се гледа само на cabeltel но и те 6тяли да си праят програмите с карта само да се хващат.има само един модел телевизор са такъв цифров тунер и тои е на sharp но едвали го има в бг.4е какво 6те кажете за това LG при положение 4е няма да мога да гледам цифрова тв с тунера на тв-то.
    ни6то не написахте за това lg или аз не6то несъм догледал.моделът на sharp с dvb-n тунер е lc-32bv9e далиможе да се намери някаде в българия или да се поръ4а

4. Тук е от
    Dec 2007

Привет! За първи път пиша във форума и няма да е за последен, не знам до сега как съм го пропуснал . Наистина много добър форум с много и актуални теми . А сега и моята дилема...

Възможно ли е при дълго гледани на ТВ с формат 4:3 на широкоформатен LCD

да си повреди LCD Телевизора? Мислех че от това страдат само плазмите, докато не видях това в книжката с инструкции към ЛСД-та на SAMSUNG

иначе двата модела на които съм се спрял са SAMSUNG LE-26R32B-R или SAMSUNG LE-26R53BD, но ще гледам предимно ТВ с формат 4:3 и ако това по горе е вярно ...

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

konchetooo, не се тревожи човек, на старите 6 поколение матрици се получаваше такув дефект, но се махаше след 1-2 седмици постоянно въртене на разни филми. След това не съм видял и едно LCD да показва тоя дефект. Не ве тревожи. Само не ми е ясно защо ще го гледаш на 4:3, като може да си исбереш 16" ТВ, който има интелигентно разпъване на картината. Това е точно там където си показал на 4:3 сигнал, не е смачкан много и съвзем леко разтеглен, а само там където са черните ленти се разпъва и смачква образа.
    soon, видях го още първият път, но не съм получавал, за това не отговорих, надявам се до края на година да поръчам за клиенти, X, XL и HD, като вече имам и цени за HD серията!!!
    archibal, избора си е твой, а за евангилието и това кой как го чете, по добре така, от колкото като кон с капаци и нищо друго да не виждам!!!

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    имам едно въпросче към разбиращите, вчера дойдоха клиенти в магазина, искаха да вземат новия модел плазма на LG, 42PТ81, нещо такова, но ми казаха че ще го гледат в повечето случай на 4:3 картина, или ще се задържа картината на един канал дооста време, както и че ще използват компютър на него! Според мен ако гледат доста време само на 4:3 ще имат проблеми със плазмата, въпреки че технологията се подобри в последно време, както и това че burn in се получава доста по трудно, съм убеден че пак щеше да има проблеми при такова използване на плазмата ?
    Вие какво мислите, за да си сверя часовника както се казва ! ?
    konchetooo не се притеснявай, на новите LCD Панели няма проблеми, имах стар модел 20 инчов LCD, и една седмица седя постоянен образ на него в магазина, и да, бяха се отпечатали надписи и тн, смешно но факт, но за ден, два се оправи изцяло
    А и самсунга има потребителско разтягане на картината, хем ще гледаш на цял екран, хем сам ще си регулираш колко да разпъва картината

7. Member
    Тук е от
    Feb 2006

LUDIA,
    Каква е цената за HD серията?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

Мисля утре да си купя SONY KDL-32U2000K, прочетох че има цифров тунер ... дали ще ми позволи да използвам цифровия пакет на кабеларката, който предлагат с доплащане 6 лева/месец .

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

bborisov - има го мой колега и съжалява! Не слушаше какво му пее радиото!! Сони та Сони!!! Да, ама после след известно време гледайки си го и после след малки гостенства при приятели със сериозни машинки и не толкова скъпи взе да пита: - То тоя моя що не е като тия, бе?

11. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от bborisov
    Мисля утре да си купя SONY KDL-32U2000K, прочетох че има цифров тунер ... дали ще ми позволи да използвам цифровия пакет на кабеларката, който предлагат с доплащане 6 лева/месец .
    Мисля, че няма DVB-C тунер. Значи не може.

12. Тук е от
    Dec 2007

е какво да взема за около 1100-1200 лева , което е по-добро от това Сони ???

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Колега с Шарп-а отиде на 1400 лева , не е ли по-уместно за 1500 да взема 40 инчов Самсунг примерно

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Питали патилото и той отговорило! .... виждам, че е било безсмислено да питаш нещо за което си имаш свой отговор и все пак - Успех!!!
    P.S. Уж търсеше 32' и все пак виж този: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033244

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Здравейте
    имам едно въпросче към разбиращите, вчера дойдоха клиенти в магазина, искаха да вземат новия модел плазма на LG, 42PТ81, нещо такова, но ми казаха че ще го гледат в повечето случай на 4:3 картина, или ще се задържа картината на един канал дооста време, както и че ще използват компютър на него! Според мен ако гледат доста време само на 4:3 ще имат проблеми със плазмата, въпреки че технологията се подобри в последно време, както и това че burn in се получава доста по трудно, съм убеден че пак щеше да има проблеми при такова използване на плазмата ?
    Вие какво мислите, за да си сверя часовника както се казва ! ?
    Тука всички значт, че съм фен на плазмата, но колкото и да са напреднали технологиите, не препоръчвам гледането в режим 4:3 дълго време /повече от 1-2 часа/. Особено пък работата с компютър изобщо не е препоръчителна. Представи си един бел прозорец, който стои часове наред... Много е вредно. За логата на каналите изобщо няма да се притесняват. Дори да гледат един канал по цял ден няма шанс за трайно прогаряне. Понякога временно се отпечатва нещо, но то се вижда само на черен екран и изчиства от самосебеси след няколко минути работа.
    Ето тук има доста разяснено за този проблем и как да се избегне:
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/...ma-screen-burn
    Има и обяснено как да се разработи най-бързо екрана, че да се избегне риска от прогаряне.

18. Тук е от
    Dec 2007

Вчера си взех Philips42pfl7962. След като го инсталирах разбрах колко смотана ми е кабеларката. Само около 1/3 от каналите стават. Кога ли ще свикна с големия екран при това качество. До сега гледах CRT 21" JVC от около 3,5m. Иначе ТВ-то е супер. Черния цвят е доста добър. Няма лилав оттенък на черните сцени погледнат от страни (за разлика от един много по-скъп модел).Това е...

Весели празници на всички участници в този прекрасен форум!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе