Ivostiil, U серията на СОНИ е какво да кажа, хмммм ЛАЙНА да кажем ще е най-добре. От 2 дена имам U3000 модела и ще му хвърля един поглед, но не очаквам, нищо фрапиращо, т.е. почти никва разлика със старите U2000/2500. За тея пари Шarp 32АД5, ЛГ 32lc41/51/42/52, Тошиба или JVC!!!
soon, ще ги видим Самсунг колко ще се омажат, те още не са го почнали новият завод, пък ще предлагат това, което Шарп мислят да го правят от 1-2 години, хахахаха смешници. Но все пак това си е тяхна политика, и според мен това е в последствие от това да контрира новината, че ще ги съдят.
Някой по назад питаше за между РД2 и Д3000, ами както винаги съм казвал, и пак ще повторя, потретя и т.н. Шарпа е по-добрият ТВ. Сонито има повече тунери, НО СЪС МСАТ ЗАБРАВИ ДА РАБОТИ. Пробвано е на S3000!!! НЕ РАБОТИ! Колкото и да съм пристрастен, при малката разлика сега между двата ТВ, си вземи РД2, по-добра картина, и на Аналогов сигнал от ефирната ни ТВ в магазина.
archibal, не се обиждай, но ти си от хората от които сони ПРАВИ ПАРИ, защото са като щраусите, забил си главата в пясъка и си повтаряш СОНИ, та СОНИ. Е ДА, ама НЕ!!! СОНИ БЯХА, предиии много време ОГРОМНИ и моето уважение към техните Тринитрон ТВ от преди 5 години и повече. НО едно е да правиш CRT, друго LCD. Не те знам ти на какъв сигнал го гледаш 40D3000, но аз от 6 месеца ги гледам всичките ТВ-и на работа на HD сигнал 1080i и 720р. Ако това ти говори нещо, и от време на време пускам гаден аналаог сигнал ефирен, на клиентите, да видят за какво иде реч, ако не си сложат хубав сигнал към новият и хубав ТВ, който искат да гледат със старата кабеларка, ня която има 100 маймуни вързани незаконно и сумати проблеми. Та както казвам постоянно, ако си от ВАРНА или региона и имаш път към МЕТРО ВАРНА ела и ще ти дам възможност да ги сравняваш двата модела един до друг, на еднакъв сигнал и ти давам дистанционните в ръцете и ако ми искараш такъв образ на Сонито какъвто вади шарпа, ще ти купя едно УИСКИ, да се почерпиш за хубавата работа. Мдам пристрастен съм към Марката Шарп, а съм казвал на доста хора, че човек не трябва да се държи постоянно за една марка и да си мисля, че това е марката. В момента за мен Шарп са марката за LCD ТВ, следващата година ако се осерът, няма да са. Макар и да съм пристрастен, гледам да съм и поне-малко обективен. А че СОНИ си маже яко с техните 8мс. панел ще ви напоравя една снимка да се види. как след едно куче има още 2 1/2 кучета(ще видя как се държи и на други ТВ-и).
Някой беше питал за гаранциите и т.н. в МЕТРО. Обеснявам, това което си видял е грешка на колегите които са писали описанията. Всички ТВ-и без изкл. в МЕТРО веригата в БГ са от ОФИЦИАЛНИЯТ доставчик, ИСУ- Интерсервиз Узунов. Всички са си с 3 годишна гаранционна карта от тях и с малко старо, и постно описание на БГ.
madmaxx, много добра табличка, обаче аз имам питане, като са от ИСПАНИЯ или ПОЛША, защо имат всяка кутия товарителница от ХАМБУРГ и от М&М транспорта??? То всеки може да си направи такава де, ама ми е интересно, ако са оригинални кой си прави труда. Не че не може, де то в наши дни всичко е възможно.
lazarus18, нали ми знаеш мнението точно за тея тестово от тоя сайт. Как СОнито и Самсунга няма да имат по-хубаво чернокато са с КРИСТАЛНО ПОКРИТИЕ, а гадните Шарп само с антирефлексно. Просто някой хора са толкова задълбочени в дребните работи, че не виждат най-едрите. Това е моето мнение. ОСВЕН това винаги се срваняват тв един до друг, а не през 2-3 седмици един по един. Но както и да е всеки с мнението си. МИР и ЛЮБОВ да има и на всеки по един хубав ТВ!!!