Страница 210 от 223 ПърваПърва ... 160200208209210211212220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,136 до 3,150 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Ivostiil, U серията на СОНИ е какво да кажа, хмммм ЛАЙНА да кажем ще е най-добре. От 2 дена имам U3000 модела и ще му хвърля един поглед, но не очаквам, нищо фрапиращо, т.е. почти никва разлика със старите U2000/2500. За тея пари Шarp 32АД5, ЛГ 32lc41/51/42/52, Тошиба или JVC!!!
    soon, ще ги видим Самсунг колко ще се омажат, те още не са го почнали новият завод, пък ще предлагат това, което Шарп мислят да го правят от 1-2 години, хахахаха смешници. Но все пак това си е тяхна политика, и според мен това е в последствие от това да контрира новината, че ще ги съдят.
    Някой по назад питаше за между РД2 и Д3000, ами както винаги съм казвал, и пак ще повторя, потретя и т.н. Шарпа е по-добрият ТВ. Сонито има повече тунери, НО СЪС МСАТ ЗАБРАВИ ДА РАБОТИ. Пробвано е на S3000!!! НЕ РАБОТИ! Колкото и да съм пристрастен, при малката разлика сега между двата ТВ, си вземи РД2, по-добра картина, и на Аналогов сигнал от ефирната ни ТВ в магазина.
    archibal, не се обиждай, но ти си от хората от които сони ПРАВИ ПАРИ, защото са като щраусите, забил си главата в пясъка и си повтаряш СОНИ, та СОНИ. Е ДА, ама НЕ!!! СОНИ БЯХА, предиии много време ОГРОМНИ и моето уважение към техните Тринитрон ТВ от преди 5 години и повече. НО едно е да правиш CRT, друго LCD. Не те знам ти на какъв сигнал го гледаш 40D3000, но аз от 6 месеца ги гледам всичките ТВ-и на работа на HD сигнал 1080i и 720р. Ако това ти говори нещо, и от време на време пускам гаден аналаог сигнал ефирен, на клиентите, да видят за какво иде реч, ако не си сложат хубав сигнал към новият и хубав ТВ, който искат да гледат със старата кабеларка, ня която има 100 маймуни вързани незаконно и сумати проблеми. Та както казвам постоянно, ако си от ВАРНА или региона и имаш път към МЕТРО ВАРНА ела и ще ти дам възможност да ги сравняваш двата модела един до друг, на еднакъв сигнал и ти давам дистанционните в ръцете и ако ми искараш такъв образ на Сонито какъвто вади шарпа, ще ти купя едно УИСКИ, да се почерпиш за хубавата работа. Мдам пристрастен съм към Марката Шарп, а съм казвал на доста хора, че човек не трябва да се държи постоянно за една марка и да си мисля, че това е марката. В момента за мен Шарп са марката за LCD ТВ, следващата година ако се осерът, няма да са. Макар и да съм пристрастен, гледам да съм и поне-малко обективен. А че СОНИ си маже яко с техните 8мс. панел ще ви напоравя една снимка да се види. как след едно куче има още 2 1/2 кучета(ще видя как се държи и на други ТВ-и).
    Някой беше питал за гаранциите и т.н. в МЕТРО. Обеснявам, това което си видял е грешка на колегите които са писали описанията. Всички ТВ-и без изкл. в МЕТРО веригата в БГ са от ОФИЦИАЛНИЯТ доставчик, ИСУ- Интерсервиз Узунов. Всички са си с 3 годишна гаранционна карта от тях и с малко старо, и постно описание на БГ.
    madmaxx, много добра табличка, обаче аз имам питане, като са от ИСПАНИЯ или ПОЛША, защо имат всяка кутия товарителница от ХАМБУРГ и от М&М транспорта??? То всеки може да си направи такава де, ама ми е интересно, ако са оригинални кой си прави труда. Не че не може, де то в наши дни всичко е възможно.
    lazarus18, нали ми знаеш мнението точно за тея тестово от тоя сайт. Как СОнито и Самсунга няма да имат по-хубаво чернокато са с КРИСТАЛНО ПОКРИТИЕ, а гадните Шарп само с антирефлексно. Просто някой хора са толкова задълбочени в дребните работи, че не виждат най-едрите. Това е моето мнение. ОСВЕН това винаги се срваняват тв един до друг, а не през 2-3 седмици един по един. Но както и да е всеки с мнението си. МИР и ЛЮБОВ да има и на всеки по един хубав ТВ!!!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Благодаря на всички в прекрасния форум!
    SHARP LC-42AD5, заслужава ли си цената? А кое е по добро Philips 42PFL7962D или този Sharp?
    Значи, снощи гледха тв Sharp LC-42AD5 в Метро Люлин и бях страшно разочарован. Беше включен някакъв рекламен клип на LG с едно кученце. Такива назъбени образи даваше, че направо ме разби. До него имаше някакво Sony от D серията, което даваше определвено по-добре, както и Philips, не знам от коя серия, но и той не ми хареса как предава. Аз бях се навил да си взема Sharp или Philips (42 инча), но от снощи нещо съм раздвоен (даже разтроен) ! Ако има някой информация за ТВ SHARP LC-42AD5 и Philips 42PFL7962D, кои е по-добър и си заслужава парите да каже. Надявам се това което видях в Метро да е от настройките!

4. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Вчера бях до ИСУ и гледах 42XL2 и 52X20E. 42X20E нямаха изложен, дошъл само един запазен за клиент.
    Много добри ТВ-ри, впечатлен съм. Бяха включени на аналогова кабелна, но я предаваха доста добре.
    Поисках едно дистанционно и ме оставиха да си играя наволя.
    Това, което видях като недостатъци:
    1. Червеното биеше малко. Но трябваше доста да се загледам и не мисля, че пречи или че е много пресилено.
    2. На бял екран подсветката на XL2 не беше изцяло равномерна.
    XL2 ми хареса малко повече (първият ТВ с 100Hz, в който виждам смисъл от тях), но още не мога да преценя дали си заслужава разликата от 1000 лв. с X20 серията. Почти нямаше разлика в образа.
    В двоумение съм.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

bgm,
    Обърни внимание, как само на Шарповете /тези модели ,които са с RGB+/ лицата на хората са розови.Аз съм се вглеждал в големите вериги и дори за моя Панасоник мога да кажа,че лицата не са с естествен цвят на кожата.
    Утре един познат чака доставката по интернет на новият си LC-46XL2E и ще го видя на живо.

6. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Успях да ги докарам до сравнително естествени без много игра по менютата.
    Затова така наречения "Red push" не ме притесни особено.
    Но нямаше начин да го видя и на друг сигнал а и да го погледам половин, един час.
    Пиши какви са ти впечатленията, след като го изтестваш.
    Имам и един блурей формат диск (записан на обикновено ДВД) за тестове и настройки,
    ако те интересува мога да ти направя копие за по-добро тестване.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

LUDIA - Преди време бях те помолил за едно представяне от твоя страна (ако разбира се имаш при тебе и си го тествал) на модела 42X20E.
    Напомням, защото може би не си видял молбата пост. Предварително благодаря!!!

8.  

9. Тук е от
    Nov 2005

Благодарение на този форум си купих Toshiba 37C3003GP
    Специални благодарности на LUDIA,miro_vampiro,kotaraci,bobster.....и всички които отделят от своето време и весели празници.

10. Тук е от
    Sep 2007

Благодаря на форума и най-вече на модераторите за избора ми на SHARP 37rd2e . Взех го още лятото и съм го изпробвал от тогава ( в реални условия)1.На аналогова кабелна МСАТ 2.На цифрова кабелна МСАТ 3. ДВД LG T-551 с прогресивно сканиране .Ако някой желае може да ме пита конкретни неща за работата на модела . На LUDIA специални поздрави .

11. Тук е от
    Oct 2002

Едно ще кажа на всички "разбирачи" от този форум и най-вече за LUDIA. Дори дявола чете по-добре евангелието от теб. На всички останали не се подвеждайте сляпо по написаното тук, гледайте и вие какво вземате

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

archibal - тук никой - никого не кара на сила да ВЯРВА, а просто да си отваря широко очите преди покупката!

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

archibal радвам се, че обичаш да спамиш но не виждам кое ти дава основание за това. Направи тестове и ни убеди в обратното вместо само да си говориш. Ludia доста пъти снимки но ти едва ли знаеш, сигурно следиш темата от 2 страници. Както и да е другия вариант е да отидеш до Метрото където бачка и да му покажеш колко е грешен. Но както soon вече написа тук никой не се кара да купува това или онова.
    Днес ходих до Технополис да поразгледам какво се предлага. Бяха изложили 42 инчовия Филипс с Ауреа който наистина му е готина рамката и някакси е по жива картината но не предаваше картината от околните телевизори. В случая същия филм (Фантанстичната четворка) се предаваше на 7-8 телевизора. Разгледах и Х20 на Шарп но имаха само 52 инчовия модел ако не бъркам за размера. Много добри цветове вадеше. Имаше и 40 инчовия модел на Сони Х3500 но не видях да предава по добре от въпросния Шарп. А тези пари които му искат ми се струват бая. Ебаси 5 бона за 40 инча и то при положение, че не видях голямата разлика която да оправдае тези пари. Другите телевизори за мене нямаха кой знае какви разлики или да привличаха по някакъв начин вниманието. Жалко, че нямаха и XL2 ха Шарп искаше ми се да видя дали има видима разлика между него и Х20. А на Сонито или на някой модел около него бяха написали времето за реакция така : 8 м/сек . Толкова ми стана смешно, че нямаше какво да кажа. Не знам как улучват етикетите с моделите на мониторите

14.  

15. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

@shpeksi
    JVC разгледа ли? Някакви впечатления.
    Тях въобще не съм ги виждал.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от bgm
    @shpeksi
    JVC разгледа ли? Някакви впечатления.
    Тях въобще не съм ги виждал.
    Ми нито един не ми хвана окото но не съм ги гледал много много.

17. Тук е от
    Oct 2007

http://zora.bg/main.php?p=promo&s_p=...d=6787&hotels=

Мнение за това LCD?

И, между другото, имам 2 талона за 3% намаление в ИНТЕРМАРКЕТ, очаквам скромни оферти.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2007

За феновете на плазмите LG 32PC51 1199лв.Само резолюцията куца 852X480 иначе си предаваше добре.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе