Страница 36 от 223 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Тук има едно ИСТИНСКО ревю на новата плазма на Панасоник
    http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX70/

На сайта има и други ревюта на други модели, които са написани изключително професионално.
    Този модел който сте посочили е Panasonic TH42PX70 , а в техномаркет модела е PANASONIC TH-42PV70P .
    Има ли разлика в тези модели, имайки на предвид разликата в буквите PX и PV ???

2.  

3. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Wolf23
    Благодаря! Това за входа на компютара не го бях забелязал, а е важно. За мен избирането почити свърши,
    най-вероятно ще си забия SONY KDL-32V2000.
    Добър избор!

edit: Няма ли да е по добре ако вземеш V2500 на същата цена е в техномаркет и има два HDMI-а.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025828

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от polki
    Този модел който сте посочили е Panasonic TH42PX70 , а в техномаркет модела е PANASONIC TH-42PV70P .
    Има ли разлика в тези модели, имайки на предвид разликата в буквите PX и PV ???
    PX е модела за Англия, а PV за България. Абсолютно еднакви са с изключение на цифровия тунер, който те имат, а ние не
    Най-важното е, че самия панел е същия, менюто, параметрите.... също.

Цитат Първоначално публикувано от Wolf23
    Благодаря! Това за входа на компютара не го бях забелязал, а е важно. За мен избирането почити свърши,
    най-вероятно ще си забия SONY KDL-32V2000.
    32V2000 вече се е изчерпил като модел. Има го само в 1-2 магазина и определено ще направиш голяма грешка ако го купиш. Взимай V2500 ако не те притеснява високата му цена за 32".

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Wolf23, моят съвет е да не се дават пари на вятъра и то осоебнно за СОНИ. Мдам V моделите са хубави, но определно не си заслужава "набутването" поне според мен за тая марка. НЕ са онова което бяха и никога няма да бъдат. Но всеки си има право на избор и на лично мнение, тука изразявам моето. От много години си имам лично мнение по въпроса за марката СОНИ и ФЕРАРИ - това за мен винаги са вече едни прехвалени круши, които преди време са били златни и вкусни, ухаещи на аромат, но след време прото почват да се развалят и гният, колкото и да ги пазиш и гледаш. ХЕХЕХЕХЕХЕЕХЕ ебахти аналагията дето я изкарах, но така ми дойде от вътре. Защо питам трябва да изнудват клиентите си да плащат мега суми само заради едната марка. Това не го разбирам, Още в първите ми писания по темата за LCD/PLASMA съм написал, че вече не трябва да се гледа марката и само една, защото едно време е било качеството и с гаранция 20 години. Всеки избор вече на техника трябва да става на база, какво показва уреда, а не да гледаме марката. Просто, марката може да ни помогне малко в избора, но да не бъдем слепи в избора си и да залагаме на нещо което е било, но вече не. Отново за СОНИ(не ги харесвам, признавам си за кой ли път вече), от както разбрах, че за да правят LCD се сдушават с SAMSUNG (а тея не мога да ги понасям) осъзнах, колко са назад с материала СОНИ и колко усилине се борят да останата на пазара и драпат със зъби и нокти да ги има. СПРЯХА си плазменото производтсво, спряха да правят LCD монитори за компютри и още други работи. Просто компания с много гоелми проблеми, но не желаеща да признае пред хората, че има проблеми и все си държи на своето(също като стара и свенлива мома, дето не ще да дава), че ВИДИТЕ ЛИ е номер 1 компания за потребителска електроника в света. Е няма как да стане с тея лудите цени и да имат продажби като хората. Просто конкуренцията е убийствена. Та лично за тея пари за които мога да си взема 32V2500, ще дам 200-300 лева отгоре и едно 37GA9 ще си обзаведа. А може за тея пари 32" среден клас LCD + X BOX 360. ;-)

6. Тук е от
    Feb 2007

При Тошибата ми забелязвам при пускане се чува от някъде от вътре едно като цъкане /пукане/ за няколко секунди. Най-силно се проявява сутрин като не е работил цяла вечер и не е загрял /ако има какво да му загрява де/. Цъкането е тихо и за да се чуе трябва да е тихо и в стаята и представлява 4-5 цъканки за около 5 секунди.
    Струва ми се напълно нормално, но все пак да питам аз?

7. Тук е от
    Jan 2007

Това е мишката дето пали пикселите!!! :-D

Надявам се да го приемеш на шега!!!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2006

Относно "драпането със зъби и нокти" на Сони за оцеляване ето едно линкче:
    http://www.computerworld.bg/?call=US...=paper&n=15129

10. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

и аз като LUDIA не харесвам СОНИ.

голяма работа, че били продали някакви персенти повече тая година.

продали са, ама не на мен !

вместо да давам някакви пари за LCD-TV Sony - просто ще си купя по-евтин със същите параметри(че може и по-добър да намеря) ... - Hyuindai например.

11. Тук е от
    Dec 2006

Вместо да даваш пари за LCD TV Hyundai може да си купиш по-евтин с много повече функции по-добър и качествен. NEO например.

12. Тук е от
    Mar 2007

Взех си значи днес SHARP 32 SV1E. Все още го разучавам и по нататък ще споделя подробни впечатления.

А иначе кабелната на "Скат" е много зле, явно ще трябва на цифрова да се минава.

13. Тук е от
    Mar 2007

Здравейте, аз се включвам в темата с един въпрос. Искам да си купя Плазма, която да ползвам като монитор на компютър, е и телевизия и филми ще гледам де, но предимно за дисплей. До каква степен е удачно това. И качеството на обваза, ще бъде ли задоволително. Доест ще виждам ли като хората десктопа, предвид малката резолюция на плазмите. По-доре видях, че има предложение за НЕО, забелязах, че имат модели с нелоша картина...
    Дайте ми някакви съвети.
    Мерси предварително

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2007

С риск да повторя/потретя/по-ен-тя някого ... ако ще ползваш ТВ-то предимно за монитор си купи LCD, а не PDP (дори и в уикипедиа, в сравнението на технологиите за дисплеи се посочва TV срещу PDP и Computer monitor, TV срещу LCD). Предполагам причините са доста (в google със сигурност може да ги намериш), но най-важните са, че разделителната способност е по-малка и най-вече при статична картина PDP-то много бързо почва да прави т.нар. screen burn-in (той не е перманентен и може да се изчисти, но е неприятно да се прави постоянно)

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

stivig, никога, ама никога не вярвам на такива проучвания, а още по-малко на тези писани в спизанията. Лично съм говорил със шефа на Сони България за ШАРП и за СОНИ. Ще читириам следните му думи,става дума за лятото на 2006: "Едвам сега почваме да настигаме Шарп по продажби в Япония...." Освен това или тея нещо на са наясно или въобще са чели през редовете, защото СОНИ търпяха големи загуби от ПЛАЗМЕНИТЕ си дисплеи, а не от LCD ТВ-те, те и за това спряха да ги правят. А преди да излезе Бравия като моделно име, незнам да са имали голямо присъствие на пазара на LCD ТВ, поради това, че залагаха основно на плазмените дисплеи. както писах и по нагоре в темата, скоро да си видял компютърен монитор СОНИ, не нали, ами и тях спряха да правят. Януари месец показаха някакви OLED дисплеи на CES в Лас Вегас, но нищо кокретно като дати и характеристики. Освен това, от 5 модела Бравия 2 не стават - U и S, а другите се мега скъки, без да има на какво отгоре, т.е. имат един модел V HD Ready, и два модела W и X full HD, но с едно поколение назад от това на Шарп за XD1E серията.

17. Тук е от
    Mar 2007

Незнам дали в Техномаркета ще ми предложат Плазма и ЛСД влкючено към компютър, за да мога да видя на място как се спрявят двете поотделно. А този Screen burn  за колко вре ме се получава? И как се почиства? Интересно ми е плазмата маже ли образа, когато е в PC режим?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

divan, определено не те съветвам да си взимаш плазма за монитор. Вземи си някое ЛСД, което поддържа висока компютърна резолюция /1366х768/. Показването на статичен образ на плазмата за повече от 1-2 часа образува един отпечатък, който се оправя с възпроизвеждане на разни скрийсейвъри например със снежни картини.
    Но така или иначе в някакъв момент вече ще ти останат завинаги на екрана тези орпечатъци и като си гледаш филм например там където ти е "изгорял" екрана ще се вижда.
    Това си е проблем на технология и си има предупреждение още в упътването и гаранцията не ти го покрива. Знаеш ли колко хора има по форумите в чужбина, които са си забравили менюто на някакъв филм и са си прецакали дисплеите.
    Проблем е дори ако гледаш филм в LetterBox формат / с черни черти отгоре и отдолу/. Като свърши филма и чертите си остават и трябв ада пускаш разни цветни, шарени картинки да се оправят.
    Не ме разбирай криво, аз също до няколко дни ще се обзаведа с плазма, но продукта не е дуракоустойчив.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 223 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе