Страница 55 от 223 ПърваПърва ... 545535455565765105 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Mititaki

Toshiba 37C3000P за 37 инча
    Philips 32PFL7332 за 32 инча

LG-тата може да ги изключиш спокойно понеже са по нисък клас, гледал съм ги отстъпват от по горните два модела.
    За Sony лично мнение нямам, но всеобщото такова е достатъчно за да не го вземеш.

Вече сам реши колко голям искаш.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от Bobster
    Mititaki

Toshiba 37C3000P за 37 инча
    Philips 32PFL7332 за 32 инча

LG-тата може да ги изключиш спокойно понеже са по нисък клас, гледал съм ги отстъпват от по горните два модела.
    За Sony лично мнение нямам, но всеобщото такова е достатъчно за да не го вземеш.

Вече сам реши колко голям искаш.
    Bobster,благодаря за бързия отговор.

Изключвам LG-тата.Малко залитах по Sony,но не си заслужава заради цената.Самият аз най-много си падам по Philips 32PFL7332 ,а от този форум и с твоя помощ обърнах внимание и на Toshiba 37C3000P макар,че бих искал да разбера малко повече за него.Какви качества има?Конкуренция ли е на Филипса и освен с размера има ли нещо с което го превъзхожда?
    acho_pacho,благодаря за новата тема.Веднага ще я видя

Извинявайте с въпросите ми,но кажете нещо и за PANASONIC TX-32LX600P на http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09023702
    по-подробни спецификации тук http://www.panasonic.ru/products/spe...del_id=2045860
    От техномаркет ми го препоръчаха!?

4. Тук е от
    Mar 2007

mititaki: Колко повече се оглеждаш, толкова повече въпроси и мнения. Някъде по-назад някой беше казал: "Вземай един лаптоп, качи си малко филми и т.н. и бегом да тестваш, което ти хване окото - вземай и не се замисляй"
    Лично аз съм се спрял на Toshibata, единствено изчаквам да видя като цена Sharp Aquos LC37GP1U (това е името за Америка, за България ще да е друго) и,ако е доста скъпо, отивам да го взема Toshibata.... Иначе Филипса  е другия избор, вече има и PHILIPS 37PFL7332 ще го видим и него до края на месеца... 

П.С. Като стана въпрос за Филипсите, кой знае какво означава L в името, защото рядко се среща в техните модели.

5. Тук е от
    Feb 2007

Еми какво да ти кажа за Toshiba-та? Правени са във Великобритания, контрастна и е супер (5000:1), матрицата е IPX, имаш два HDMI входа, през PC входа държи до 1360х768, черното е много добро, звуковата система е също много добра, с въртяща стойка е, системите за различните формати са 8 на брой и са направени изключително добре, а на кабелна телевизия е бомба.

Личното ми мнение е че това което предлага за тази цена е просто великолепно, а и не забравяй факта че максимум ти давам една седмица и ще съжеляваш че не си взел 37" а си взел 32".

Решението си е твое, УСПЕХ !!!

6. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от mortix
    mititaki: Колко повече се оглеждаш, толкова повече въпроси и мнения. Някъде по-назад някой беше казал: "Вземай един лаптоп, качи си малко филми и т.н. и бегом да тестваш, което ти хване окото - вземай и не се замисляй"
    Лично аз съм се спрял на Toshibata, единствено изчаквам да видя като цена Sharp Aquos LC37GP1U (това е името за Америка, за България ще да е друго) и,ако е доста скъпо, отивам да го взема Toshibata.... Иначе Филипса е другия избор, вече има и PHILIPS 37PFL7332 ще го видим и него до края на месеца...

П.С. Като стана въпрос за Филипсите, кой знае какво означава L в името, защото рядко се среща в техните модели.
    mortix,благодаря!
    Разбрах от форума,че ще има и PHILIPS 37PFL7332,но интересно в Техномаркет не знаят за него(може да съм попаднал на некомпетентен служител)
    Между другото още един линк в подкрепа на PANASONIC TX-32LX600P http://zoom.cnews.ru/ru/catalog/tv/p...407[]=8371 Ако някой е по-наясно с това LCD да сподели впечатления

7. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от Bobster
    Еми какво да ти кажа за Toshiba-та? Правени са във Великобритания, контрастна и е супер (5000:1), матрицата е IPX, имаш два HDMI входа, през PC входа държи до 1360х768, черното е много добро, звуковата система е също много добра, с въртяща стойка е, системите за различните формати са 8 на брой и са направени изключително добре, а на кабелна телевизия е бомба.

Личното ми мнение е че това което предлага за тази цена е просто великолепно, а и не забравяй факта че максимум ти давам една седмица и ще съжеляваш че не си взел 37" а си взел 32".

Решението си е твое, УСПЕХ !!!
    Bobster,много благодаря
    А това ли най-новото 37 инч. LCD на TOSHIBA ?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

Разгледай ги в http://www.prad.de/en/tvguide/hersteller_start.html, там ги има, има и дата на излизането.....
    Bobster: А на този модел матрицата не е ли IPS или аз нещо се бъркам...

10. Тук е от
    Apr 2007

mortix ,ако говориш за модела на PANASONIC TX-32LX600P да с IPS матрицата е.И доколкото съм запознат всичко по този телевизор е правено от заводите на PANASONIC,а не някакви общи като на Samsung i Sony и т.н.

11. Тук е от
    Apr 2007

Ама ти май говориш за модела на TOSHIBA

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

mititaki: Лично аз съм се спрял на Toshibata, единствено изчаквам да видя като цена Sharp Aquos LC37GP1U (това е името за Америка, за България ще да е друго) и,ако е доста скъпо, отивам да го взема Toshibata....
    -може направо да ходиш и да го вземаш - Шарпа е "Full HD 1080p (1920 x 1080) Resolution" и ще е ~+1500 отгоре тук!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

mititaki, аде по-полека с това LSD, че се надрусъхме във форума! ;-)
    vanz, не си заслужава 3100 лева тоя модел на СОНИ, освен това вече е стар на над година, излезе 2500 модела. за 2400 при мен не 40", а 42" на Шарп ще си взмеш и ще щракаш с пръсти. И да моля както спомена FEAR ME, пиши на кирилица или забрави повече отговори от нас.
    Днес на работа получих чисто новичък SONY 32S2510, разопаковахме го и му псунах едно бързо търсене на канали. след 2-3 минутки и нагласяне на качеството на картинат, се загледах малко в края на "Минута е много". Сигнала ми е гаден на работа, от антена е и какво видах, чак се оплаших. Мега тъмни образи, където трябва да е тъмно, но най лошото беше надписите. По целият екран от долу до горе, имаше надписи които се движеха нагоре и бяха червени на цвят, няма да ви опиша каква завеса или опашка да го кажа имаше под самият текст от всеки ред. Ужас, незнам от какво ги правят тея техните S-PVA матрици, но са мега зле от към бързодействие.
    Днеска помежду другото намина и се запознах с TODD, от форума, та си поприказвахем с него и му показах някой работи. Нека той да каже какво видя и какви са му впечатленията.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2007

Bobster: А на този модел матрицата не е ли IPS или аз нещо се бъркам...
    Разбира се че IPS, грешка при писането, сори

16. Тук е от
    Apr 2007

Въпросите ми бяха конкретни,а и темата е точно тази Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007....така,че LUDIA не ти разбрах смешката.

17. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Определено това Сони не си струва хубу че си взех 32V2500 определено няма нищо общо с него явно от там и идва разликата от 500 лева. Благодаря на LUDIA за нещата дет неска ми ги показа относно черното и преливането на картината като се прибрах ги пробвах определено моя телевизор се спрявя по-добре от Сонитата и LG-тата там но за мое съжеление не може да мине Шарпа дет го сравнявахме днес с LUDIA. Но дори и в момента да си копувах телевизора пак бих избрал Сонито както казах по напред в темата съм заклет фен на марката и не съжелявам ни най малко за покупката си. Отново благодаря на LUDIA за оделеното време днес просто това е човека към който трябва да се обръщате за съвет видял е доста.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

mititaki, в 2-3 поредни твой поста срещанах съкращението LSD, а не LCD. Първото се ползва за надрусване и не се прави май от 80-те години на миналият век, а другото си е ТЕЧНО-КРИСТАЛЕН ДИСПЛЕЙ. Така че мисля, че има за какво да се бъзикам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе