Страница 72 от 223 ПърваПърва ... 2262707172737482122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

@bobster
    Предполагам, че първата снимка е от VGA, а втората от HDMI.
    По на рязкост ми се вижда образа от HDMI.
    Проблема ти е цветната температура според мен. Когато я промениш от телевизора не се ли оправят цветовете.
    Качи и inf файл от сайта на тошиба, би трябвало да намериш за твоя модел.
    През VGA образа се преобразува от цифров в аналгов вид и след това отново.
    При мен на компютърният монитор ми вкарва повече смущения и препочитам HDMI.
    За детекцията ако си с NVidia задаваш отметката че имаш включен ТВ, но не се детектва
    рестартираш и после нямаш грижи.

@bright
    Този в пъти повече ми харесва на живо:
    http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09027483

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Здравейте и от мен .. аз имам телевизор neo 3205с пц резолюция 1024х768(необяснимо за мен при формат 16:9 ?!?!). При nvidia картите има една опция .. underscan мисля беше, където си разпъваш образа на цял екран .. всъщност прави някаква измислена резолюция.. е не е като native, но мисля няма друго решение.

А за пренаситените цветове през hdmi - и при мен са такива. За да не си сменяш постоянно настройките на телевизора просто може да си ги направиш в настройките на видеокартата :

4. Тук е от
    Feb 2007

Естествено че съм проверил температурата на цветовете. Доста съм наясно с тези неща, затова казах че пускам поста, просто като информация за другите, а не като запитване или нещо друго.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

lazarus18, няма никави изкривявания и всеки модел си поддържа през него прогресивно сканиране.
    Bobster, хубаво ти е ТВ-а, но ако беше като ШАРП да си пази на всеки вход настройките, щеше да е 6, нонали знаеш, че никога няма пълно щастие. Инак казваш, че през HDMI се вижда по-кофти както си показал със снимките. Хмм интересно, но съм забелязал при мен такъв проблем, но аз като имам само един комп и той е само за 46XD1E да пуска full HD, не че се справя де. Така, че нямам място за сравнение.

6. Тук е от
    Jun 2007

Здравейте

Тия дни реших да сменям ТВ-то и ми трябва някакъв около 26'' или нещо подобно. Не съм мерил до колко по-голям ще мога да вместя, затова и казвам ориентировъчно.
    Четох тази тема и видях доста модели, също гледах из нета и се колебая. В Tехномаркет окото ми хвана Samsung LE-26r5. Изглежда ми добре, като харакатеристика, но моля за съвет. Дали да се спра на него или, ако може, дайте предложения за ТВ-та с такива размери.

Благодаря предварително

7. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    Bobster, хубаво ти е ТВ-а, но ако беше като ШАРП да си пази на всеки вход настройките, щеше да е 6, нонали знаеш, че никога няма пълно щастие. Инак казваш, че през HDMI се вижда по-кофти както си показал със снимките. Хмм интересно, но съм забелязал при мен такъв проблем, но аз като имам само един комп и той е само за 46XD1E да пуска full HD, не че се справя де. Така, че нямам място за сравнение.
    На Тошибата през PC-входа сa отделни настройки, а за TV и HDMI са на едно. Все пак са направели някакво разграничение, но е можело и на HDMI-то да изкарат на отделни.
    Тези шотове по-горе са направени естествено при еднакви настройки.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

Здравеите,
    Искам да попитам някой дали има преки впечатления от този модел на НЕО: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09028309
    Ще се позва главно за БОКС360 и ХД филми от компа. За тези пари ми изглежда доста впечатляващ.
    Благодаря предварително!!

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    radkox виж го на живо първо, все пак да ти кажа че не струва модела, ама изобщо! Няма и бегъл помен за черен цвят, дори и тъмно сив и тн, картината е замазана!
    За малко повече пари може да вземеш примерно това: DAEWOO LCD DLP-32C3 работи доста добре за цената си
    Или се ориентирай към нещо друго, избора е твой

11. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от radkox
    Здравеите,
    Искам да попитам някой дали има преки впечатления от този модел на НЕО: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09028309
    Ще се позва главно за БОКС360 и ХД филми от компа. За тези пари ми изглежда доста впечатляващ.
    Благодаря предварително!!
    Не рискувай с това нещо. По-добре дай някой лев отгоре и си вземи Sharp или нещо от този род.

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

ОК, благодаря ви за мнениятя!!!
    При бюджет до 1200 лева каква 32" бихте ми препоръчали??

13. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Bobster
    На Тошибата през PC-входа сa отделни настройки, а за TV и HDMI са на едно. Все пак са направели някакво разграничение, но е можело и на HDMI-то да изкарат на отделни.
    На SONY телевизорите имат опция дали настроиките да се отнасят за всики входове и телевизията или за всеки по отделно. Това е едно от нещата които ме кефят в моя телевизор.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Ето какво открих на форума на братушките – тестове на най-обсъжданите в момента 32 / 40” LCD модели с 100Hz и технологии за компенсация на движението. Сайтът е английски и цените са в лири, но все пак дават някаква представа за съотношението между моделите. Жалко, че не открих тест на 40” 100Hz модел на Samsung. Между другото създателят на статиите твърди, че IPS матриците в Panasonic имали същите почти ъгли на виждане с S-PVA!!!
    По неизвестни причини няма 100Hz модел на Philips. Би било интересно да се види такъв LCD TV с Pixel Plus 2 или 3HD + Digital Natural Motion, не мислите ли?
    http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL32D3000/
    http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC32RD2E/
    http://www.hdtvtest.co.uk/Toshiba-42X3030D/
    http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TX32LXD70/
    http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE32R87BDX/
    http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40M86BD/
    Обърнете внимание на написаното за модела на Sharp! Не искам да го коментирам, за да не ме обвинят в пристрастност или тенденциозно отношение.

Според моето скромно мнение Sony KDL-32D3000 и въобще D3000 серията са най-добрия избор. За съжаление 40D3000 струва 3439лв. и за мен е в сферата на мечтите да си го купя!
    Обаче май само Sony имат вграден DVB-C тунер (цифров кабелен тунер), като могат да се включват директно към цифровата кабеларка. Стига разбира се, сигналът на последната да е стандартен DVB-C.

16. Тук е от
    May 2007

А какво ще кажете за това: http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09024385 !!!!??!!

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

На мен цветовете му не ми допадат. Трудно ми е да обясня какво точно не ми харесва, но може би са прекалено наситени и неестествени. Това разбира се сигурно се регулира в някаква степен от сервизното меню, но все пак е факт. А и не ми се търси сервизно описание пак, за да правя нещо, което трябва да е изпълнено в завода-производител!

18. Тук е от
    May 2007

Здравейте,
    въпрос към LUDIA,
    вчера бях във Метро Стара Загора, и видях едно 42" LCD на Sharp, но времето не позволи (гръмотевична буря), да видя как работи, нямаше ток, и бяха на авариино осветление, и естественно нито един TV не работеше.Та въпроса ми е : заслужава ли си това LCD на цена от около 2500лв.(съжалявам не запомних модела, надявам се да се сещаш за кой пиша от цената), или да купувам 42" плазма на панасоник PV70? На няколко пъти ставаше въпрос, че плазмите са по добри на по големия екран?
    Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе