ако си от София - имаше на Раковска, където са многото магазинчета за компютри, мисля че фирмата беше Контуров(ако не се лъжа). Имаше 10м и 5м. цена по памет 25лева.
Подозирам че ще има и по другите компютърни фирми.
Успех с намирането.
ако си от София - имаше на Раковска, където са многото магазинчета за компютри, мисля че фирмата беше Контуров(ако не се лъжа). Имаше 10м и 5м. цена по памет 25лева.
Подозирам че ще има и по другите компютърни фирми.
Успех с намирането.
От Варна съм, но мисля, че съм виждал тази фирма и тук, ще проверя. Благодаря ти.![]()
Колко да чакаме за да излезнат такива ТВ та ,това май няма да се получи до 27.12.2007 г. ?Първоначално публикувано от soon
borko7,
Виж тук: http://zoom.cnews.ru/ru/publication/...?art_id80=1897
Един въпрос колко е контраста на обикновените телевизори(CRT) ,осветеноста знам, че е горе долу към 100-200 кандели.
Да,благодаря n8852!Минах и през ТМ да го видя на живо.Контрастът и яркостта му са впечатляващи,но ми се струва,че цветовете бяха малко ярки и неестествени.За съжаление беше пуснат на АНТЕНА.Първоначално публикувано от n8852
Оценявам факта, че ни осведомяваш за новите, предстоящи технологии, но малко се вманиячаваш, според мен.
Дори да приемем факта, че в края на година се появи в търговката мрежа някакъв "телевизор" с 15 пъти по-добра картина /това за 300 пъти по-добрата даже не мисля да го коментирам/, той ще бъде значително по-скъп. Ще трябва да чакам поне още 1 година вносителя да се сети да му свали малко цената и тн и тн.
Склонен съм да се обзаложа, че дори след 2-3 години няма да има нищо радикално ново на пазара. Колкото и да ни се иска чудеса не стават.
Нали си наясно, че след тази маневра си пак на изходна позиция.Първоначално публикувано от soon
На данни изглежда перфектен.Първоначално публикувано от borko7
Виж го на живо. Цветовете не ми харесват при Самсунг, много са пресилени.
И по принцип внимавам с тази марка. CRT-то ми е Самсунг и е доста добре,
само с една забележка, няма отделни настройки за формата за звука.
Но старото ми видео беше голяма драма. Най-лошата техника която някога съм имал.
И механиката и фирмуера бяха много зле и постоянно трябваше да го ресетирам.
Така, че като чуя Самсунг имам едно на ум.
ами то тогава да си купувам най-евтиния ставащ модел 37le2r http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026207 и да чакам революцията поне няма да ме е яд че съм дал 2300 за остаряло нечо а за тия пари ще си взема едно домашно видео панасоник
как мислите а?
между другото другото име на тощибата 37c3000p е 37HL67 ако търсите ревюта има повеюе с това име
Обещах да видя какво има при нас от топ моделите.
За съжаление в ТМ и ТП няма и помен нито от Sharp, нито от новите D3000 на Sony. Гледаха ме изумено, когато питах за Sharp. Моя човек беше зает в TM и не можахме да говорим знае нещо по въпроса. Видях новите 40M86 Full HD 1080p на Samsung - картината беше сравнително добра, но този черен лъщящ корпус стил "пиано лак" направо ти се набива в очите и си отвличаш вниманието от самата картина!
Обаче във МЕТРО видях един Sharp LC-37RA1, включен по най-гадния начин на SHARP DVD 92. Картината беше отврат - виждаха се линии като презредовата развивка. Явно някой го е домързяло да се постарае с правилно свързване и настройки!
Относно технологиите, да очакват ни чудеса.
Но първия 30" OLED дисплей ще се появи около 2009 година.
Сони тази година ще започнат да продават, но 11" дисплей.
И аз лично не виждам смисъл да чакам на CRT още 5,6 години.
a koe e най доброто домашно кино до 600 лв ва брадъри?
В Диджит има такива кабели на добра цена.Първоначално публикувано от stivig
Здравейте ,
След няколкодневно гледане на новия ми ЛЦД ТВ забелязвам, че в долния ляв ъгъл екрана е по-блед. Това се забелязва единствено на черен фон и то само ако започнеш да се вторачваш в картината за кусури. ТВ е Toshiba 37C3000P. Чудя се дали да се опитвам да го сменям, защото чесно казано не ми пречи особено. Някой виждал ли е нещо подобно ?
Поздрави
Не е повреда това ,това е недостатък характерен за всички подсветки(при TFT мониторите и LCD телевизорите) ,много са малко моделите ,който имат перфектна подсветка .