Rockwell, не се тревожи не са си оправили сайта. Те дори може и да не са си оправили и гаранционните карти, на повечето може още да пише 1 година или 18 месеца или там каквото искат! НО ПО НОВИЯТ ЗЗП, ГАРАНЦИЯТА на всеки уред е 24 м. Ако не я поддържа доставичка, магазина откъдето си го закупил е длъжен да ти я продължи до 24 м.
Относно Фуная, не мога да кажа нищо защото само минавам покрай него и никога не съм го заглеждал, но както казах съвпада с външният вид на WATSON 7453. Аз да ти кажа по-добре мини през едно МЕТРО да видиш какво е менюто на същият и на по-малкият му брат 5441. те се различават, но и двете са на БГ език. виж ги защото това са 2-та основни типа менюта които съм виждал от ВЕСТЕЛ завода на различни марки ТВ-и. После отиваш при Фуная, първо се уверяваш, че менюто е като на УОТСЪН-ите и тогава почваш да оглеждаш за различни дефекти по картината. Кривене на образите в ъглите, двоен образ на иконите на програмите като на Канал 1 и БТВ. Виж поискай им дистанционното и си поиграй с настройките на картината. Ако всичко е наред взимай смело.