Ами, за да може после да си купиш и DVD-плеер или да си смениш картатаПървоначално публикувано от ivasim
Ами, за да може после да си купиш и DVD-плеер или да си смениш картатаПървоначално публикувано от ivasim
Коя,от двете плазми е за предпочитане http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09026969 http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038276 Все пак разликата е 260лв.като в полза на по евтината е наличието на DVB-T.Къде е уловката?
Здравейте,наскоро си купих плазма с последно поколение панел G11 на Panasonic, модел 37PV80,работещ
на 100hz. За качеството и достойнствата нямам забележки,но след 3/4 ден изчезна от менюто опцията за опресняването,100hz. ?? Дали е дефект незнам....
Здравейте, чета темата от около 8 месеца и вече съм тотално объркан. Ще взимам 32" или 37" LCD и след дълго разглеждане по магазините отхвърлих първоначалната си идея да взема Sharp, ИСУ просто ме отказаха. Хвърлил съм око на няколко Panasonic-a:
PANASONIC TX-32LX700P цена с ДДС:1699.00 лв.
PANASONIC TX-37LZ70P цена с ДДС:1799.00 лв.
PANASONIC TX-32LZD80F цена с ДДС:1899.00 лв.
PANASONIC TX-32LZD85F цена с ДДС:1999.00 лв.
За третия и четвъртия не открих почти никаква информация в Bg сайтовете. Последния ми излиза малко извън бюджета, но ми дайте мнения и за него!
Ще гледам главно аналогова телевизия и филми от PC-тo, големината не е от значение (даже по-добре да е 32"). В близко бъдеще може да вкарам цифрова, но засега си остава в бъдещето.
здравейте Medsun
за PANASONIC TX-37LZ70P малко трудно ще го намерите във веригата, малко бройки са останали, все мостри, е ако това не ви притеснява тв то е доста добро според мен, има и писано за него достатъчно в тази тема също!
Иначе разликата между PANASONIC TX-32LZD80F и PANASONIC TX-32LZD85F са 100 те херца в полза на втория!(това са и най новите модели на панасоник, освен 100 те херца имат и 24р(предаване с 24 кадъра на HD филми) )
Всички телевизори който сте изброили използват IPS-Apha Матрица от Хитачи
Иначе, хубави цветове, доста по реални от доста други телевизори, като цяло тези серии на панасоник си заслужават
Време за реакция, би трябвало да е 6мс, толкова използват Хитачи във високия им клас телевизори, и тук няма да са по малко!
Добра обработка на SD сигнал също е предимство на панасоника!
Аз бих взел 37 цата да си кажа честно, 32 е прекалено малко за мен
Успех в избора
miro_vampiro, мерси за бързата реакция!
Наистина за TX-37LZ70P има доста изписано, доколкото помня повечето неща бяха хубави.
За 32LZD80F и TX-32LZD85F ми е мисълта...100-те херца заслужават ли си, дори само за филми, мачове (или където дават добри резултати)?
Иначе предпочитам 32" понеже ще гледам главно от около 1.50м (SD сигнал), рядко от около 2.50м (HD).
При положение, че и трите модела бяха 37" кой би взел?
Ако можеш и да ги подредиш кой на първо място, второ... (sorry ако съм нахален)!
Medsun всичко което съм тествал със 100 Hz при включено му състояние е разваляло (мазало) картината.
Дори и най-доброто постижение при новата 6-та серия на Самсунг.
Поредно предложение:
Новый телевизор с подсветкой LED от LG 47LG90QD
Компания LG Electronics представила 47LG90QD — новый LCD телевизор, оснащенный задней подсветкой LED
со сниженным энергопотреблением, улучшенной яркостью и контрастом.
Как известно, индикаторы подсветки LED при работе затрачивают гораздо меньше энергии, чем элементы подсветки в обычных катодно-флуоресцентных лампах. Последние подсвечивают экран постоянно, в то время как LED делают это избирательно, в зависимости от демонстрируемого в данный момент изображения.
В результате кроме сниженного энергопотребления LED индикаторы обеспечивают более высокую контрастность.
Новый телевизор от LG оснащен 128 индикаторами, таким образом, достигается контраст 1,000,000:1.
Частота смены кадров телевизора 47LG90QD составляет 120 Гц. Таким образом, достигается реалистичность и большая детализация изображения.
LG 47LG90QD поступит в продажу в следующем году. Цена на модель пока не известна.
Ако го купиш сподели впечатления относно възката с PC-to ,и аз търся точно на такава цена телевизор основно за връзка с PC. Не разбирам много но видях за модела PHILIPS 42'' Cineos 42PFL7772D Full HD за който става дума,в характеристики в чужд сайт (http://www.dooyoo.co.uk/television/p...7772d/details/) че резолюцията е 1920 x 1080 ,но при връзка с PC e най-много 1024 x 768 (XGA) ,иначе казано 1920 x 1080 от PC-to не мога да изкарам така ли?
Много зависи каква е връзката с компютъра - например HDMI-HDMI можеш да изкараш високата резолюция 1920 х 1080, но през D-sub няма да можеш.Първоначално публикувано от Sobriety
През D-sub(VGA входа) май само Самсунг и ЛГ приемат 1920х1080р
Поне аз не съм попадал на друга марка ТВ която да го има в спецификациите(или някой да е успял)
7-та серия на PHILIPS няма VGA вход,през HDMI пуска 1024х768,При новата серия 9х03 вече има D-sub,но само през HDMI входа пуска на 1920х1080.Първоначално публикувано от imi_sСъщо и със SONY няма проблем.Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Ако се не лъжа, DVB-T е тунер за ефирен цифров сигнал. За кабелна цифрова трябва DVB-C, но и той няма да свърши работа за стандартите на нашите кабелни оператори. С една дума без декодер на фирмата се хващат 2-3-4 програми. Мога да ви кажа, че от два дни съм горд собственик на 42 инчова плазма на Панасоник (py85) и за нищо на света не бих си купил LCD вече. Сега разбрах, какво значи цвят, яркост, контраст и т. н.
Ако се не лъжа, DVB-T е тунер за ефирен цифров сигнал. За кабелна цифрова трябва DVB-C, но и той няма да свърши работа за стандартите на нашите кабелни оператори. С една дума без декодер на фирмата се хващат 2-3-4 програми. Мога да ви кажа, че от два дни съм горд собственик на 42 инчова плазма на Панасоник (py85) и за нищо на света не бих си купил LCD вече. Сега разбрах, какво значи цвят, яркост, контраст и т. н. Ole Сори за повторението, ама исках да отговоря на zimbaiuПървоначално публикувано от zumbaiu
Кой Сони модел позволява 1080р през ВГА?Първоначално публикувано от madmaxx
Някой вече няма ли ЛИЧНИ отзиви от 656 серията
Ето тук може да прочетеш ЛИЧНИте впечатления на Винсент от HDTVtest:Първоначално публикувано от elcos
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/
които трябва да са ти много по-полезни от тези на някой от нас.