Страница 95 от 300 ПърваПърва ... 45859394959697105145 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

miro_vampiro е абсолютно прав!
    И моля нека никой да не си мисли, че просто ей така заради спорта защитавам някой си модел (най-малко съм очаквал това да го правя за Самсунг!!!).
    Интересното е, че тръгнахме здраво за Панасоника и Сериата А, а пък той какво се оказа!? А как исках 46А656 да е по-добър от "М"-ката, нали е по-нов с повече екстри и по-добри характеристика ама НЕ!

P.S. - Sony сообщает о дате выпуска 2 новых моделей LCD TV BRAVIA:

Наконец, стала известна дата выхода и цены на две новые модели телевизоров от Sony.
    40-дюймовый KDL-40Z4100 и 46-дюймовый KDL-46Z4100 можно будет приобрести на сайте Amazon с 1 июня.
    Телевизоры оснащены панелями с разрешением 1080p, движками BRAVIA Engine 2, технологией Motionflow (120Гц), 4 портами HDMI и стандартом DLNA.

40-дюймовая модель будет продаваться по цене $2,299.99, в то время как вторую можно будет приобрести за $2,799.99.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Наистина си е за банкет... Добре се посмях на поста ти. Но през сълзи... Щото и аз ще вдигна, когато си взема нещо. Моята цел е с диагонал не по-нисък от 50 инча. Сам разбираш к'во оглеждане си е! :-))))))))
    МММ ДА твоята определено хич не е лесна.... Ако трябваше да избирам нещо което доближава по цена кола на старо избора щеше да си е кошмар! Между другото тъй като всичките ми познати взеха леко да ме бъзикат вече за този телевизор си мисля че е време да се хвърлям напред вече ! Проблема при мен е че като отида в магазина ми харесват поне 3 модела и почва едно страшно умуване пресмятане... леко главоболие и нервничене .
    Така че банкета ще е голям!

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Понеже се заприказва за М86/87 според мен покупка на подобен модел си заслужава единствено,ако телевизора е с правилните параметри,писал съм го и преди ,има разлика и според мен доста забележима м/у различните модели съответно матрица на SAMSUNG (S PVA) и AUO(A MVA);процесор Trident и Mediatek;10Bit и 8Bit обработка на цветовете и версията софтуера,за съжаление в момента е почти е невъзможно да се намерят модели с оптимална комбинация м/у параметрите,такива се произвеждаха около средата на миналата година,но тогава цената беше X2.
    Като собственик на 40М87BD ще кажа проблемите с които се сблъсках,първото нещо което се забелязва пренаситени и неправилни цветове,отне ми почти седмица в настройки и да достигна желания от мен резултат,опцията Филм плюс работи само в режими 16:9 и 4:3,която между другото е доста бъгава точно при гледане на филми(24к),но при спорт и всичко останало се справя добре.Има известна загуба на детайл на по тъмни сцени,което се коригира с корекция на яркостта за сметка на иначе наистина доброто черно.За плюсовете няма да споменавам,че се писа достатъчно,аз лично съм доволен особено за цената на която го взех.
    Madmax,предполагам че имаш предвид цената 1699 лв. в веригата DOMO?.Цяла седмица го гледам тоя звяр и понеже имам от 1 година самсунг 32N серията без забележки ,съм склонен на инвестирам в по-голям диагонал на разумна цена за световното.Бих искал да питам трябва ли да ме притеснява Samsung Renew Program?Кой е по-добър 40M86BD-R или 40M87BD-R,каква е разликата..

5. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    При тебе е много по-лесно. Няма лоши 50+ модели. Освен разни залежали стари модели.
    Това важи ли за 50" плазма на SAMSUNG от тази промоция:
    http://www.technomarket.bg/promo5.ph
    Нищо не разбирам от панели,матрици и т.н.и трите модела от промоцията ми харесват,на кофти сигнала който беше пуснат в магазина,на плазмата се виждаше най добре,затова се насочих към нея.

6. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Здравейте,
    трябва да се взима телевизорче , обаче няя място за повече от 26 инча .
    Харесал съм ето това http://www.consumer.philips.com/cons...+26PFL7532D-05

ако може някои да изкаже мнение за въпростния телевизор или да препоръчате нещо по-добро в ценовия диапазон 0 - 1600 Лв.
    Благодарско предварително.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Markony
    Madmax,предполагам че имаш предвид цената 1699 лв. в веригата DOMO?.Цяла седмица го гледам тоя звяр и понеже имам от 1 година самсунг 32N серията без забележки ,съм склонен на инвестирам в по-голям диагонал на разумна цена за световното.Бих искал да питам трябва ли да ме притеснява Samsung Renew Program?Кой е по-добър 40M86BD-R или 40M87BD-R,каква е разликата..
    Аз имах същите притеснения след,но два дена обстойно тестване се навих.Бройките е ясно че са върнати поради някаква причина,трябва да тества обстойно аз лично отидох с лаптоп накачулен с всякакви TFT Text-ве и след като проверих за изгорели пиксели,равномерна просветка,свистене от лампите.Момчетата от ДОМО бяха доста любезни и влязохме в сервизното меню,където може да се установи типа на матрицата версията на софтуера,типа на процесора.
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:12202
    Разгледай внимателно първата страница там са обяснени доста добре нещата.Между М86 и М87 разликата само в дизайна.

8.  

9. uBo
    uBo е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

Markony
    Моделите reNEW в ДОМО в повечето случай са били мостри в ТМ(Домо е собственост на ТМ). Точно такъв модел 40М87 го наблюдавах 2 седмици се държа перфектно. Въпрос на късмет е какво ще ти се падне, при renew-то е малко като ролетка

10. Member
    Тук е от
    May 2002

Миналия петък си купих миялна машина от Технополис , и погледнах щандовете с плазми и ЛСД - та. Ми кво да ви кажа , ако сигнала не е HDTV (както са пуснали на един панасоник едни дето се возят на една лодка) е грозна картина. На обикновен сигнал (в смисъл аналогов от антена или кабел) всичко дето е на 3 метра (даже са много) зад камерата е трудно да се каже какво е. Картината на кинескопите изглежа доста по-добре . Малко странно ми се видя , та се замислих дали е редно да си сменям 26 цата тръба с някъв такъв. Май засега - не.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от uBo
    Markony
    Моделите reNEW в ДОМО в повечето случай са били мостри в ТМ(Домо е собственост на ТМ). Точно такъв модел 40М87 го наблюдавах 2 седмици се държа перфектно. Въпрос на късмет е какво ще ти се падне, при renew-то е малко като ролетка
    Не не са от маркета,там мострите си ги продават като нови,бройките в ДОМО са от Унгария,а в маркета новите ТВ-та са словашки.До колкото знам унгарците правят предимно за западна Европа.

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

Ако не държите на Full HD и Самсунг 40R8х е добър избор за 1499 лв от ТМ, за промоциите от Домо ако още ги има- аз лично бих си взел, ако не си бях купил ТВ миналата година. 40N8х не съм чел много за него, но би трябвало да е по-добър 40R(а този си е доста добър). Най-много ми харесва Wide Zoom на Самсунг за гледане на 4:3 програми, другия вариант с разтеглянето по краищата на ТВ( а в средата уж не се променя) за мен стои много грозно и ме дразни(това съм го гледал на едно Хитачи). Когато камерата се завърти хоризонтално става много смешно как нещо като влезе в кадър първо се разширява, после се свива и като излиза от кадър пак се разширява. Ако не се лъжа това беше режим Панорама. А5хх като дойде ще е замесника на М8 и ако е на цени 2400-2500 за 40" няма да е зле. 46А5хх на цени 3000 също няма да е лошо. А за късмета той е при всяка покупка на ТВ- нов , reNew. Винаги има риск, но в момента в повечето търговски вериги има срок в който можеш да върнеш ТВ ако не ти хареса нещо или откриеш проблем- на мен ми беше казано за 3 дни когато взех моя ТВ. Питайте за такъв срок когато вземате и вашия ТВ.

13. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от izwerga
    Ми кво да ви кажа , ако сигнала не е HDTV (както са пуснали на един панасоник едни дето се возят на една лодка) е грозна картина. На обикновен сигнал (в смисъл аналогов от антена или кабел) всичко дето е на 3 метра (даже са много) зад камерата е трудно да се каже какво е. Картината на кинескопите изглежа доста по-добре . Малко странно ми се видя , та се замислих дали е редно да си сменям 26 цата тръба с някъв такъв. Май засега - не.
    Да така е, качеството на предаване на тези ТВ-та на аналогов сигнал е УЖАС! Виж на цифров сигнал си е супер, но все пак тези ТВ-та са си дигитална технология и си искат своето - добър цифров сигнал. Не е задължително да е HD сигнала! Моя ТВ на ефирна цифрова - просто няма забележки!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от pci
    Това важи ли за 50" плазма на SAMSUNG от тази промоция:
    http://www.technomarket.bg/promo5.ph
    Нищо не разбирам от панели,матрици и т.н.и трите модела от промоцията ми харесват,на кофти сигнала който беше пуснат в магазина,на плазмата се виждаше най добре,затова се насочих към нея.
    Нещо не ме кефи този модел на Самсунг на промоцията. Пак много зависи какво се очаква от него. Ако идеята е да се вземе просто голям екран на ниска цена ще свърши работа. Гледайки нещо на този размер човек не му остава време да гледа разни дребни недостатъци.
    Много по-добро предложение е Панасоника от промоцията - 50PV70. Аз на тази цена горе-долу си взех 42 инчовия вариант.
    Хубаво е да имаш предвид че този размер трябва да го гледаш поне от 4 метра.

16. Тук е от
    May 2008

Здравейте,
    Дойде времето да си купя LCD , но имам проблем с избора.
    Давам малко информация какво ми трябва:

1)  Ще се ползва най-вече за PC монитор (главно филми и игри, но държа текста да се чете, тоест да не е размазан), xbox360 и цифрова телевизия.

2) Размер, който търся е 37" Full HD (искам да го подкарам в режим 1080p на компютъра). Като монитор за PC и конзолата ще го гледам от 2метра, а за TV от 3м.

3) Исками се да има HD тунер за кабелна (само препоръчително).

4) Да може да се закрепва за стената.

От това, което чета тук само се обърках (доста модели, доста различни хора). Не съм отделял определен бюджет, но така да се каже не ми се дават повече от 2000лв (не пречи да давате примери и за повече де).

Пример за това, което си харесах е : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027211
    Доколкото разбирам нямате много положителни отзиви за този модел.

Този panasonic е друг вариант: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033011

Гледам, че А656 серията на samsung е излязла, но ми се вижда доста скъпа, но незнам дали пък не е доста по-добра. Пак намеквам, че ще го ползвам като монитор и ми е важно да дава максимално добро качество в такъв режим. Ако има въпроси, защото може и да съм пропуснал нещо - питайте. Благодаря предварително.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

И аз бях настроен след дългото четене тук, колко е лош сигнала от кабела. Това впечатление се затвърди и след гледане на картината на място в магазина. Но след поставянето в къщи последва огромна изненада. Картината от кабела бе на доста добро ниво. Смея да кажа по-добро от старите 21 инчови СРТ-та. Дори на аналоговия сигнал, да не говорим за цифровия през сет топ бокса. Очевидно сигнала в повечето магазини е отчайващо лош.
    Но за мен истината е една и това е гледане на материал с ХДТВ качество от компа през ХДМИ.

18. Тук е от
    Mar 2006

Някой обърна ли внимание, че LG са пуснали нови модели плазми 42PG3000 / 6000? Или по-скоро се появиха и при нас.
    Като им гледам спецификацията трябва да са доста добри, имайки пред вид и привлекателната цена.
    100 000 часа живот, 30 000:1 контраст, 100Hz и т.н. екстри. Ще ми се да ида и да ги погледна.
    Ако някой има вече впечатления, моля да сподели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе