Страница 11 от 300 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от Redeemer
    Тотално вярно !! Надявам се до 4-5 месеца да долазят моделите и в BG
    Не знам да не бъркам, но F серията на Самсунг се продава от доста време у нас и е с LED подсветка. Тя значително подобрява черния цвят и контраста.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Иначе още един модел с LED за през тази година:
    http://asia.cnet.com/ces/08/0,380001...2036119,00.htm
    и малко нюанси:
    http://displayblog.wordpress.com/200...ed-backlights/
    http://displayblog.wordpress.com/200...st-10mm-thick/

lazarus18 - Прав си с такава подсветка е, но това е нулевия базов модел (хибрид със старото окомплектоване)
    и ОФИЦИАЛНО не го отразяват като реална LED - http://www.samsung.com/at/products/t...Specifications
    http://www.samsung.ru/press/news/homecare/17059.html
    поради факта, че в следващите няма да се прилага и комбинира изобщо по този начин както е направен в моделчето.
    Нивата на контраста при новите 10-на модела които ще се появят през 2008 на пазара по света започват от 100 000:1
    при което черното изглежда КАТРАНЕНО с БЛЯСЪК - което пък довежда картината до изумителна рязкост и невиждана реалност.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

soon - аз разлика между 25 000:1 и 500 000:1, между 46F96 и 70-инчовия топуз не видях. Вярно, че нямах време и бяха сложени на кофти сигнал, но явно ще трябва "да свикваме" с такива големи стойности вече. Явно магазините ще трябва да си увеличават етикетите. Доскоро пишеше по 600:1, а сега вече 1 000 000:1

А тия от ТМ не спират да ме изненадват. Оказа се, че от тоя 70" Самсунг има 8 брайки в цяла Европа и едната тука на Цариградско шосе. А те завалиите, го сложили сред другите модели и само дето на промоция не са го пуснали.

5. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от new_1
    здравейте на всички!
    след около 30-40 страници, прочетени във темата ТВ 2007, искам да задам един въпрос. извинете, ако спамвам темата по някакъв начин, но съм доста зле откъм телевизори. искам да си взена LCD 37 или 40 инча за около 2000 лв +- 200 лв, може ли да ми препоръчате модели от техномаркет (и не само) за тази цена, ще изполсзвам тв-то само за itv partner и гледане на двд (имам lg dvd player)
    не съм още много наясно дали ще употребявам хдтв заради факта, че не съм наясно и с него

благодаря на всички предварително и се извинявам на модераторите, ако въпросът ми е бил зададен вече
    дали някой от тези модели е добър?

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023978

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027211

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026976

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033178
    наистина моля за помощ, защото до 1-2 дена трябва да купя телевизор...

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 - нека не им обръщаме внимание на тези охтики от веригите ХАЙ магазини.
    Те не знаят изобщо какво продават и как трябва да го осветлят пред клиента от който уж им зависи заплатата, но уви това никак не ги притеснява!
    Предполагам знаеш какво е значениетио на големия динамичен контраст при LCD-та, а именно да реши грандиозния проблем с показването на черния цвят,
    а от там и истинския блясък на всичко останало. Разликата се вижда и то очевадно, но не и при посредствен сигнал от измислената им вътрешна мрежа.
    Все едно да подкараме космическа совалка с една лопата въглища.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не бързайте да гърмите шампанското за високия контраст. Той се постига чрез функция, която изключва диодите, а те са разпределени на определен брой зони /96 при F96/. Това води до доста нежелани ефекти. Ето един пример

Има още много да се работи и в тази посока.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Интересные новинки и большие разочарования CES 2008 -

Прошедшая выставка CES – это довольно крупное событие в мире индустрии, которое не только выявляет современные тенденции, но также отображает тенденции развития каждого сектора. Наиболее впечатляющей новинкой стал концептуальный телевизор от Pioneer с высоким контрастом. На сегодняшний день модель Kuro является самой тонкой в мире. В ходе выставки четко отобразилось движение в сторону моделей с большой диагональю. В этом секторе особо выделяется компания Panasonic, представившая самую большую телевизионную панель.

На выставке не обошлось и без разочарований. Обещания XStreamHD по большей части не оправдались, поскольку стенд компании не давал практически никакой информации о продукте. Наконец, отсутствие посетителей возле стенда HD DVD и последующая отмена пресс-конференции стала одним из самых ярких событий выставки.

Лучшими новинками выставки признаны телевизоры Tru2way, представленные компаниями LG, Panasonic и Samsung, 9-миллиметровые плазменные концептуальные модели Kuro от Pioneer, обеспечивающие высокий контраст и яркость, 14- и 31- дюймовые OLED телевизоры от Samsung, 150-дюймовый плазменный телевизор от Panasonic, первый Blu-Ray плеер под названием BD8002 от Marantz, новые модели следующего поколения в линейке AQUOS от Sharp, оснащенные Aquos Net.

Разочарованиями можно назвать линейку 7000 FlatTV от компании Philips, в которой все внимание производителя посвящено не качеству изображения, а дизайну моделей, а также blu-ray плеер BD-100 от MUSTEK, как две капли воды похожий на Sharp BD-HP20S.

russiadiginews

10. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Samsung LN - T4081F - 1080p LCD HDTV with LED backlight !!!

bgm - От новата серия X20E на Шарп след тестова проверка на различните размери - лично за мен само 42' е перфектен!!!
    А иначе новия ми телевизор който ще взема ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще е с LED подсветка! Разликата е от тука до Луната на картината.
    Да ама на мен ми трябва 37".
    Кофти сделка. В този шарп ми беше надеждата.
    Дано да е до бройка и настройка и лудия да има време и възможност да ги сравни рамо до рамо.

11. Тук е от
    Aug 2007

bulsatcom или itv partner?????или?????

12. asb
    asb е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

или cabletel !!!?

13. Тук е от
    Aug 2007

Именно!!!Бях в itv и bulsatcom,тия хора ме разбиха.Монтаж след 4 седмици,с какво изложение сте-аз да не съм с компас в джоба.Апаратура с много ниски характеристики,60см антена,абе мизерия.И пак сърдити консултанти.За cabletel не чувам добри отзиви.Айде споделете нещо де!!!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Пусни една друга тема и ще ти споделим. Тази няма нищо общо.

16. Тук е от
    Jan 2008

Да питам ориентирал съм се за 32" LCD за около 1200лв.Като гледам параметрите за тея пари най-добре ще е Самсунг.Ако може да препоръчате нещо ако има по добро.Ще гледам на него кабеларка и филми от PC.Мерси предварително

17. Тук е от
    Apr 2007

18. Тук е от
    Jan 2008

Ей ТВ то е супер само че не съм сигурен дали се продава в БГ.Не го намерих

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 300 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе