Този канал свободен ли е или е кодиран?Първоначално публикувано от rdk
Този канал свободен ли е или е кодиран?Първоначално публикувано от rdk
аз имам от 5 денаПървоначално публикувано от kaki
От вчера имам sony 32W4000K с ЕВРОКОМ съм, но при сканиране на цифровия тунер ми показа 0 програми хвана ми само на аналоговия. Ако някой помогне предварително благодаря.Първоначално публикувано от Kiki777
взето от cabletel.bg:
Процедурата за настройка на цифровата телевизия при LCD телевизори Sony е Меню-Настройки- Настройка Цифрови настройки - Автом. цифрова настр - Кабел - Кабелни настройки
Тук се задават:
Начин на сканиране - Бързо сканиране
честота - 806 MHz
ID а мрежата - 6.875 Msym/s
Тип услуга - Всички услуги
Каква е разликата между PX и PV сериите? От едно поколение ли са? И двете имат 100HZ и 100000ч. живот. Ако са подобни като качество изглежда, че 42" е по-добър избор, но от друга страна 42" на PV8 е по-скъп, което сигурно означава, че е по-добър?
[/quote]
Лично аз не можах да видя никаква разлика между PANASONIC TH-42PV8P и PANASONIC TH-42PX8ES,нито в картината нито като характеристики,нито като дизайн,единствено единият е черен другия сив,така че взех по евтиния и приключих с обиколките и терзанията. Сега си гледам европейското и хич не ми пука дали не съм се прекарал,в крайна сметка това е само един телевизор.
Дай впечатления!Първоначално публикувано от gesh75
Колко плащаш за удоволствието и колко е струвала апаратурата?Първоначално публикувано от rdk
Здравейте на всички които полагат труд да дават актуална информация във форума.Искам да кажа, че буквало от месец чета темата и тя ми даде насоки в избора ми или по-точно да тарся и гледам нещата които мен ме интересуват.От днес съм собственик на 32"А656 и наистина съм много доволен.Наистина е вярно това, че оптимален ефект се постига с настройки, но си заслужаваше чакането и четенето.Желая на всички да намират идеалното решение за себе си.
Разчитам на подкрепата ви при разучаването на ТВ-то.
Имам един въпрос - Този вход който е като на ПЦ монитор , ако го свържа с лаптопа ми, за какво качество става дума.Ако пусна примерно Блу рей филм на компютъра дали ще има ефект?
Успех на всички
П.П - И да попитам защо Евроспорт ми излиза замазано.За сравнение Диема си е перфектна.Просто трябва да се направят настройки или е от самия канал? (с БулсатКом сат Тв съм)
Здравейте,
От два дни имам Panasinic PY85P плазма, и имам въпроси:-
Пречи ли и колко когато формата на картината е такъв че от горе и долу има черни ленти.
Когато сигнала се подава от кабела на кабелната по антенния вход и от цифров приемник по скарт мисля се казва (еврожак ) телевизора автоматично си я разтяга,но когато го подавам по HDMI от HD приемник трябва ръчно да я разтягам чрез зуумване.Можели и на този вход да се настрои автоматично да си я разтяга,че ръчното разтягане ме изнервя.
Още един въпрос:-Губи ми се звука на HD програмите,и като рестартирам приемника се появява но после пак се губи,аз ли нещо не съм направил както трябва и къде да търся причината.
Konan, доколкото знам режима Ауто не работи на HDMI входовете и ще трябва ръчно да да го задействаш.
Принципно не е много добре да гледаш винаги с черни ленти. Не че за 2-3 часа филм нещо ще стане, но след няколко години остаряването на плазмата няма да е равномерно и в тези области картината ще е различна.
Отделно, поне в началото, доката се разработи плазмата, съвсем да избягваш гледането с черни ленти.
Честно казано обаче, и аз понякога гледам с черни ленти. ДВД плеъра ми сега няма опция за Зуум и като зуумна от телевизора ми се губят субтитрите. Това обаче процентно е сравнително малка част от цялото гледане на плазмата и не ме притеснява. В крайна сметка това е някаква техника и не мисля да подчинявам живота си на нея
За звука на HD програмите не мога да ти кажа. С какъв приемник си и към кой оператор?
Приемника е TOPFIELD TF-7700 HCCF,а оператора е MSAT
ksemerdzhiev- Аз съм на Кейбълтел, и при мен Еуроспорт не е с добро качество, явно е от канала. Иначе можеш да си пуснеш БлуРей филм на лаптопа и да го гледаш на телевизора като го свържеш през VGA входа. Мисля ,че поддържа 1920х1080р през него вход. То би трябвало да го пише в книжката, какво поддържа.
А иначе не ми е ясно защо в България не пускат другите модели 2008 на Самсунг- А55х, А45х и А35х. А55х си е Фулл ХД, но без 100Хц и трябва да е на доста добра цена. Мисля, че е с матов панел, на някои хора им пречат отраженията. 40" инча е около 910 евро в Германия.
Да, а и като чета отзивите на hdtvtest за 5-та серия май ще е много добър модел на добра цена.:Първоначално публикувано от ivando
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...0080618120.htm
Konan, ти не гледаш ли Eurosport HD?
lazarus18,Eurosport HD го гледам плюс още две програми ,но точно на тях ми прави проблеми със звука на останалите програми които неса HD проблем със звука няма.
Звука през телевизора ли го изкарваш с HDMI кабел?Първоначално публикувано от KonanVarvarina
Най-вероятно е от приемника това. Питай ако имат форум дали другите потребители имат подобен проблем.