Страница 138 от 300 ПърваПърва ... 88128136137138139140148188 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,056 до 2,070 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    На мен ми намирисва на софтуерен проблем.Надявам са ти казали в магазина това [R] какво означава.Прави рекламация докато е пресен.
    Оправи се дано няма повечe такива проблеми.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Искам да помоля някой да провери точно този модел с каква матрица е и как е като цяло: черно, ъгъл, мазане и т.н.
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037883
    А в какво е разликата с този: http://www.electron.bg/product_info....5f3e1d21fac4ed
    Високо в планината съм и няма как да го направя, а знаете информацията по сайтовете и реалността в магазина са две различни неща
    (до като лично на живо не го видиш).
    Предварително благодаря!

4. Тук е от
    Jul 2008

max_nik ходил сам стотина пъти по маркетите но там някак си нещата стоят по друг начин, винаги ми се вижда малък
    По принцип това което съм срещал като таблици в нета за 3м. 40-46 мах и точно за това питам какво ще стане ако си купя 52.
    В момента гледам на прожектор предимно филми диагонала е от порядъка на 2.5м от разстояние 3.5м но самата ДЛП технология на прожектора е различна от тази на ЛСДто.

5. Member Аватара на NeRoX
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Пловдив

Добре, а за [ur=http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09034007l]този[/url] Самсунг какво ви е мнението? И ако може някой да ми обясни какво е цифров тунер? И ако има в тази финансова гама до около 1100 лв. нещо по-добро споделте, защото като ги гледам в сайта на техномаркет всичките ми изглеждат еднакви и по дизайн и по опции, а цените има са различни. А всеки знае, че най-скъпото е най-хубаво. Важи ли и тук?

6. Тук е от
    May 2008

Довечера ще ходя да си вземам ТВ, този път е сигурно, какво ще кажете за LG 37LF75?

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038978

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от boris_bg
    Здравейте на всички.
    В моя случай дилемата е 46 или 52 инча, които ще се гледат от 3м . Като цяло съм се насочил към W4000 нa Сони.
    boris_bg, аз също, от 3 седмици гледам 52 инча LCD от 3 м. Да ти кажа, при качествен сигнал (цифров), максимата е: Колкото повече, толкова по-добре. Full HD филмите са с такова качество, че бих могъл да ги гледам и от 2 м, без да забелязвам пикселизация, например. Що се отнася до ниско качествен сигнал, следва да се търси телевизор, който успява да обработи този сигнал до приемливо за гледане качество. Аз също тръгнах към Т-маркет за Sony 52W4000, но се върнах с Тошиба. 100-те херца имат своето предимство в доста ситуациии. Имай пред вид, че бъдещето ще е на цифровото направление. На това поле, 52-инчовите съвременни модели на Sony, Samsung, Sharp и Toshiba справят отлично. Засега най-евтиният модел, предлагащ всички екстри, е 52А656 на Samsung, който аз лично ти препоръчвам, ако си решил, че непременно, точно сега, ще купуваш. Ако ти се вижда скъп, виж 46-инчовия вариант. По-евтини варианти на 52-инчови модели са REGZA-та на Тошиба и W4000 на Сони, но последният няма 100 Hz. Предлагат се и последни бройки на LE-52M86 на Самсунг, ноооо.. трябва да си го видиш на място, под ъгъл. Няма 100 Hz. Та, както е всеизвестно в този форум, крайният избор зависи само от теб.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2002

Copy/Paste от другата тема
    И аз имам един въпрос, след като по прочетох малко форума си търся телевизор от 37" до 42" до 2000 лв.
    До тука клоня към TOSHIBA 37X3000PG http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033246 и PHILIPS 42PFL7662D http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030221 Като май Тошибата повече ми харесва. Шарп мисля нямат добър подходящ модел за парите си. В момента сме на Булсатком.

А мисля и някаква стойка да взема, но ми трябва да се върти, но ги гледах, че са към 250-300 лв.

Сега ъпдейт, днес разгледах малко телевизорити по обстойно и стигнах до извода, ча дори може и Шарп да взема, макар да е 500 лв по скъп.
    Давайте и друга идея.

10. Тук е от
    Jul 2008

adtomov, много благодаря за мнението. Да разбирам ли че гледаш 52 инча на SD цифров сигнал и всичко е ОК. HD сигнала е ясен мен най много ме притеснява пикселизацията заради по малкото растояние. Не съм гледал Тошибите, а Самсунга ми се вижда малко скъп не съм убеден че ще мога да видя разликата. Гледах Сонито и ми се струва доста приятно, а и много ме блазни идеята да нямам две дистанционни 100те херца мисля че ще ги преживея. Аз по принцип съм голям фен на Пайнер Куро но самата концепция да си поръчам телевизор без да съм го видял на живо не ми харесва.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Странно ми е как можеш да кажеш на СД сигнал на 52 инчово ЛСД ОК особено ако се гледа от 3 метра....
    Моя съвет към boris_bg е да запише енин DivX (700МБ) да го накара да му го пуснат и да се дръпне на 3 метра ако тогава ти се види ОК... знам ли....
    Има го и момента че в магазина всички изглеждат малки аз за малко да си взема 50 инча... Най много зависи на какво си свикнал да гледаш до момента аз бях на 29 инча от 3-3.5 метра и като сложих 42 инча ми се виждаше прекалено голям и се улавях как си дърпам главата максимално назад... Вече му посвикнах и ми се прокрадват мисли че 50ката не беше абсурдна идея... :D

Лично за себе си съм сигурен че ако парите не бяха фактор нямаше и да помисля за нещо друго освен 50так фул ХД Пайнер Куро

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Здравейте-купих си телевизор PHILIPS 42PFL7603D и ми прави впечатление че като гледам филми от телевизия-изглеждат някак нестандартно-все едно че гледам театър-някак си движенията сякаш са с някаква друга скорост.Интересува ме има ли някъде в менюто настройка за честотата на смяна на кадрите-нещо от типа-24Hz-50Hz.60Hz
    ------------------- Toва което ти забързва движенията се нарича HD Natural Motion в менюто Picture можеш да задаваш степен на работа на тази опция или да я спреш ако искаш.
    На този модел :Samsung Le-40M86B - има ли някакви подобни опции, понеже на доста от програмите ефекта е точно същия: някакво незабележимо забавяне / забързване... малко странно изглежда. Проблема е само на програмите от телевизията, ако е пуснат сигнал през ХДМИ от ПЦто, въобще няма нищо подобно. И в тази връзка, ако сигнала минава през скарт ( например булсатком или ITV) дали ще бъде избегнат този д"ефект", защото ми се струва сякаш тунера не може да обработи бързо картината и се получава някак си забавяне...

Благодаря предварително.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от julisimo
    На този модел :Samsung Le-40M86B - има ли някакви подобни опции, понеже на доста от програмите ефекта е точно същия: някакво незабележимо забавяне / забързване... малко странно изглежда. Проблема е само на програмите от телевизията, ако е пуснат сигнал през ХДМИ от ПЦто, въобще няма нищо подобно. И в тази връзка, ако сигнала минава през скарт ( например булсатком или ITV) дали ще бъде избегнат този д"ефект", защото ми се струва сякаш тунера не може да обработи бързо картината и се получава някак си забавяне...

Благодаря предварително.
    Спри си функцията Филм плюс тя е виновна за това.
    Цитат Първоначално публикувано от soon
    Искам да помоля някой да провери точно този модел с каква матрица е и как е като цяло: черно, ъгъл, мазане и т.н.
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037883
    А в какво е разликата с този: http://www.electron.bg/product_info....5f3e1d21fac4ed
    Високо в планината съм и няма как да го направя, а знаете информацията по сайтовете и реалността в магазина са две различни неща
    (до като лично на живо не го видиш).
    Предварително благодаря!
    Матриците и на 9603 и 9703 са на LG Displays(S IPS),основната разликата м/у двата е че 9603 е с двуканален Ambilight,а 9703 има осветление и от горе.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

madmaxx - Благодаря ти за съдействието!
    Човека който държи хижата където сме е луднал по този модел 9603 и за това от разстояние помолих за тази информация.
    Ще праща свой служител да го купи. Последен въпрос към теб: Имаш ли наблюдение как работи с няколко думи?

16. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Лично на мен старата серия 9632,въпреки по ниския си контраст,ми харесваше повече.Новият модел също е един чудесен телевизор,има известна загуба на детайл на по тъмни сцени особено при промяна на ъгъла,големите му плюсове са много коректни и живи цветове доближаващи се цветовете на добрите плазми,много добра острота и детайл на картината Perfect Pixel HD върши добра работа,100Hz също се представят добре за разлика от други модели.

17. Тук е от
    Apr 2008

Много съм се навил да си купя Sharp 46X20E :

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038975

Ще го гледам поне 5-6 месеца на обикновена кабелана и не знам как ще се представи, а и липсата на 100 Hz също малко ме разколебава, но пък цената му е много добра!!! Ако някой има впечатления от този Sharp да сподели - ще ми е от полза!!!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

madmaxx - още веднъж благодаря и от хижаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе