Страница 131 от 300 ПърваПърва ... 81121129130131132133141181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,951 до 1,965 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Четох доста за телевизори но така и не ми стана ясно какъв телевизор да ис купя.не разполагам с много пари .Искам телевизор 32" които да има добри цветове и звук.Спрял съм се на следните модели : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038576
    http://www.technomarket.bg/product_d...ко някой може да ме посъветва какъв избор да направя .Предварително благодаря на всеки един от Вас.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от wert0
    Четох доста за телевизори но така и не ми стана ясно какъв телевизор да ис купя.не разполагам с много пари .Искам телевизор 32" които да има добри цветове и звук.Спрял съм се на следните модели : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038576
    http://www.technomarket.bg/product_d...9027412.Ако някой може да ме посъветва какъв избор да направя .Предварително благодаря на всеки един от Вас.
    Този определено е хубав http://www.technomarket.bg/product_d...7412.%C0%EA%EE

4. Тук е от
    Dec 2006

Нещо интересно

Sony намеревается приступить к серийному производству FED-дисплеев 04.07.2008 14:20 Олег Федоров

Спустя менее чем год с того момента, как в производство был запущен первый OLED-телевизор Sony XEL-1, о котором лента MobileDevice.ru неоднократно сообщала ранее, компания собирается включить в свой арсенал и другую технологию, известную как FED или полевой эмиссионный дисплей (Field Emission Display). Если верить сообщениям японских СМИ, производство панелей нового поколения может начаться уже к концу следующего года.
    Sony Field Emission Technologies FED

Как известно, диагональ телевизоров XEL-1 составляет всего 11 дюймов, в то время как Sony в сотрудничестве с компанией Field Emission Technologies рассчитывает ежегодно производить порядка 10 000 FED-панелей на заводе в городе Кагосиме. Изначально они будут использоваться в медицинских и телевещательных организаций, однако вскоре появятся и 60-дюймовые потребительские модели. Постепенное приобретение Field Emission Technologies компанией Sony началось еще в 2006 году, в данный момент в активе гиганта находятся чуть менее 40 процентов акций фирмы. FED-панели обеспечивают большую энергоэффективность и меньшую толщину по сравнению с LCD. Кроме того, не является проблемой и производство экранов большого формата, что делает новую технологию идеальной альтернативой OLED.

http://www.mobiledevice.ru/Field-Emi...n-televiz.aspx

5. Тук е от
    Jul 2008

Вярно ли е че SAMSUNG размазвал цветовете в сравнение с LG които били по-добрите .

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

При 32 Lg6000 Скарлет каквито и настройки да правя на картината Кино, Игри, Спорт и т.н. след 5 мин. си ги връща към Стандартна, това бъг на софтуера ли е или не запазвам настройките като хората

7. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от wert0
    Вярно ли е че SAMSUNG размазвал цветовете в сравнение с LG които били по-добрите .
    LG маже още повече

8.  

9. Тук е от
    Jul 2008

Здравейте!
    Много четох, но нищо не разбирам...
    Преди седмица си купих -LG TV 37LF76 и имам някакъв проблем.
    Гледам с КЕЙБЪЛТЕЛ, кабелната си е кабелна (кофти качество) но и с цифровата имам проблеми.
    Обадих се на техниците, гледаха какво ли не правиха, всичко си било ок... даже смениха приемника, но пак има някакво смущение.
    Дадоха ми съвет да си купя хубави кабели... --ок, но вече не смея да давам сериозни пари без да съм сигурен, че ще си реша проблема.
    Помогнете ми, че жена ми ще ме прати да спя в колата...

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какво ще рече някакво смущение?
    Под хубав кабел се има предвид да е поне над 20 лв за 1 метър. Не е нужно да се изхвърляш с такива по 100 лв. Просто тези, които дават от кабелната са супер евтини.

11. Тук е от
    Jul 2008

Благо да ря ти за вниманието!!!
    Да ти кажа, склонен съм да дам и повечко пари... но да съм сигурен че ще ми решат проблема, както споменах по горе, но ако правя тази стъпка трябва да знам за какво иде реч... Обикалях като един луд, Технополис, Техномаркет и т-н.
    Има стотици производители, -по евтини, -по скъпи със златни покрития и такива глупости...
    Сори, може да не са глупости но когато си нямам хабер, ми е все едно... само да се получи.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от tchefo
    При 32 Lg6000 Скарлет каквито и настройки да правя на картината Кино, Игри, Спорт и т.н. след 5 мин. си ги връща към Стандартна, това бъг на софтуера ли е или не запазвам настройките като хората
    Задай пак фабричните настройки на телевизора,после когато те пита дом или магазин му задай дом и би трябвало проблема да се оправи(има и упътване).

13. Тук е от
    Jun 2008

При мен се получава нещо което немога да разбера дали трябва да е така.Значи ползвам цифорва на Кейбалтел но когато натисна бутона инфо на дистанционното ми изписва Signal-Analogue.Изкарах антенния кабела от декодера и го закачих към телевизора.Намери си всички канали и при проверка с бутона инфо пак същата ситуация Signal-Analogue.Кабела който дават със декодера го смених и взех от ТМ скарт кабел на Bandridge от премиум серията 2м-49лв.Телевизора е Philips 32PFL9603D.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2008

Здравейте, мога да отделя само 1200 лв за такава покупка, да речем +50 лв и така? Има един 32LG3000 в Техномаркет, ала не знам дали е читав и дали няма по-добър от него до 1200 лв!? Моля, за съвет от препатили в този пазарен сегмент, благодаря за което предварително! Със здраве!

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от rusimonov
    Здравейте, мога да отделя само 1200 лв за такава покупка, да речем +50 лв и така? Има един 32LG3000 в Техномаркет, ала не знам дали е читав и дали няма по-добър от него до 1200 лв!? Моля, за съвет от препатили в този пазарен сегмент, благодаря за което предварително! Със здраве!
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027057
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09028590

17. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Само за и информация това LG 32LG3000 e с матрица на SHARP,според мен цветовете са му малко объркани,но контраста му 15000:1 се забелязва.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Chubi_81
    При мен се получава нещо което немога да разбера дали трябва да е така.Значи ползвам цифорва на Кейбалтел но когато натисна бутона инфо на дистанционното ми изписва Signal-Analogue.Изкарах антенния кабела от декодера и го закачих към телевизора.Намери си всички канали и при проверка с бутона инфо пак същата ситуация Signal-Analogue.Кабела който дават със декодера го смених и взех от ТМ скарт кабел на Bandridge от премиум серията 2м-49лв.Телевизора е Philips 32PFL9603D.
    Защото само името на тази телевизия е цифрова. Всъщност в телевизора ти постъпва чист аналогов сигнал. И не би могло да е различно като го приемаш през Скарт входа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе