Страница 132 от 300 ПърваПърва ... 82122130131132133134142182 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,966 до 1,980 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от ok_pepi
    Благо да ря ти за вниманието!!!
    Да ти кажа, склонен съм да дам и повечко пари... но да съм сигурен че ще ми решат проблема, както споменах по горе, но ако правя тази стъпка трябва да знам за какво иде реч... Обикалях като един луд, Технополис, Техномаркет и т-н.
    Има стотици производители, -по евтини, -по скъпи със златни покрития и такива глупости...
    Сори, може да не са глупости но когато си нямам хабер, ми е все едно... само да се получи.
    Мини на сателитна и жена ти ще те върне обратно,гарантирам ти,че там се гледа много по добре от който и да е кабел...
    Вместо да се набутваш с позлатени,златни,платинени....кабели...едва ли ще има някакво подобрение,само къде ще се набутваш...

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Задай пак фабричните настройки на телевизора,после когато те пита дом или магазин му задай дом и би трябвало проблема да се оправи(има и упътване).
    Задай пак фабричните настройки на телевизора,после когато те пита дом или магазин ,направо си го занеси в магазина и си купи друга марка и после да черпиш

Само за и информация това LG 32LG3000 e с матрица на SHARP,според мен цветовете са му малко объркани,но контраста му 15000:1 се забелязва.
    Това пък къде го прочете,че матрицата му е Шарп???
    Ако беше Шарп ,нямаше да се оплаква човека ..

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

lazarus18 и аз това забелязах,че няма почти никаква разлика в качеството на картината когато съм прекарал сигнала през декодера и директно влиза в телевизора.Един колега има Булсатком и смятам утре да си замъкна телевизора у тях да проверя как стоят нещата.

4. Тук е от
    Jul 2008

Та в крайна сметка какво да си взема за до 1250 лв. макс!? ТВ ще се ползва за гледане на Булсатком, ДВД филми и разглеждане на снимки, няма да се играят игри и прочие, искам нещо читаво с добър контраст и яркост, модел от тази година!?

5. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от sssaaa
    Мини на сателитна и жена ти ще те върне обратно,гарантирам ти,че там се гледа много по добре от който и да е кабел...
    Вместо да се набутваш с позлатени,златни,платинени....кабели...едва ли ще има някакво подобрение,само къде ще се набутваш...
    И кабела си има голямо значение . На мен кат ми пуснах булсат ( със стандартното си оборудване ) пращеше , бръмчеше , някои канали бяха МНООО зле. След като изхвърлих SCART кабела и си взех нов за 30-тина кинта , звукът заспа и повечето канали си подобриха видимо качеството.
    Та моят съвет е SCART-а (дето си върви стандартно), директно в кофата. При възможност си купете и друг сателитен приемник , тоя дет го дават - делтаЛАЙНА е МНОО зле. На мен не ми се инвестира , засега в свестен приемник , поне докато не пуснат достатъчен брой HD телевизии.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Задай пак фабричните настройки на телевизора,после когато те пита дом или магазин ,направо си го занеси в магазина и си купи друга марка и после да черпиш
    Това пък къде го прочете,че матрицата му е Шарп???
    Ако беше Шарп ,нямаше да се оплаква човека ..
    Много ми харесват оригиналничите ти публикации за разлика от други аз нещата ги проверявам на място и гледам да дам малко полезна информаця.Прочети си последния пост и си направи изводи,ако можеш.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Chubi_81
    lazarus18 и аз това забелязах,че няма почти никаква разлика в качеството на картината когато съм прекарал сигнала през декодера и директно влиза в телевизора.Един колега има Булсатком и смятам утре да си замъкна телевизора у тях да проверя как стоят нещата.
    Не знам какво качество ще видиш там - много зависи от приемника, а доколкото знам тези на Булсата не са от най хубавите (слабо казано ) , обаче от кейбъла не чакай добро качество! Доста си напатих от качеството на цифровата им...

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

Може ли някои да ми обясни ,каква е разликата при подсведката(задното осветяване) на Сони-при някои модели ,дори по-нови(40v4000) е CCFL, а при други по-стари серии,като D,V,W и новата W4000 е WCG-CCFL?Вида задно осветяване оказва ли видимо влияние на картината?

10. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

Нови серии Самсунг А330 и А430 в Техномаркет. SAMSUNG LE-40A454 за 1729 лева, това истина ли е? SAMSUNG LE-40A450 е за 1999 лв. Но къде е А55х?
    rusimonov - бих ти препоръчал SAMSUNG LE-32R86BD за 999 лв., от миналата година е, но няма да сбъркаш, добър е и за компютър. Има цифров тунер за ефирна ТВ.

11. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от pgssi
    Може ли някои да ми обясни ,каква е разликата при подсведката(задното осветяване) на Сони-при някои модели ,дори по-нови(40v4000) е CCFL, а при други по-стари серии,като D,V,W и новата W4000 е WCG-CCFL?Вида задно осветяване оказва ли видимо влияние на картината?
    WCG - wild color gamut - твърди се, че покрива по-голямата част цветното пространство,
    т.е. е по истинско. А Sony си заслужава да се купуват W и X сериите.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivando
    Нови серии Самсунг А330 и А430 в Техномаркет. SAMSUNG LE-40A454 за 1729 лева, това истина ли е? SAMSUNG LE-40A450 е за 1999 лв. Но къде е А55х?
    rusimonov - бих ти препоръчал SAMSUNG LE-32R86BD за 999 лв., от миналата година е, но няма да сбъркаш, добър е и за компютър. Има цифров тунер за ефирна ТВ.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038594
    РЕЗОЛЮЦИЯ 1366Х768 ?!?!?!? Ама че нов модел ! Да си го държат! 1999.00 лв. за HD Ready ! БАСИ!

13. Тук е от
    Feb 2008

Много ми харесват оригиналничите ти публикации за разлика от други аз нещата ги проверявам на място и гледам да дам малко полезна информаця.Прочети си последния пост и си направи изводи,ако можеш.
    Май ти е напразно четенето,ходенето...Никога не съм казал,че разбирам....напротив питал съм 3-4 човека от форума тук,няма да изброявам имена,но не съм писал глупости LG ползват матриците на Шарп като LG са едни от големите производители заедно със Samsung.Имс едно момче Soon който като прочете нещо ,копира линка във форума да се обоснови,че не си измисля като теб простотий.То самия ти ник казва доста неща,които аз не искам да казвам

14.  

15. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivando
    За същите пари може да си купи Тошиба,къде е Full HD,по-голям и гледа по добре от Самсунга
    КОНТРАСТ 6000:1 това да не бърка,не всичко което е написано на хартия е вярно,контраста е добър и на бързо обекти не замазва.Звука е невероятен
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037571
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09034594
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037583
    http://www.redcoon.at/index.php/cmd/...id/2/et_lid/3/
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037584

16. Тук е от
    May 2008

За същите пари може да си купи Тошиба,къде е Full HD,по-голям и гледа по добре от Самсунга
    КОНТРАСТ 6000:1 това да не бърка,не всичко което е написано на хартия е вярно,контраста е добър и на бързо обекти не замазва.Звука е невероятен
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037571
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09034594
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037583
    http://www.redcoon.at/index.php/cmd/...id/2/et_lid/3/
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037584
    И аз залагам на Тошибата.Мой приятел я има последната от линковете и се гледа перфектно.Имам 1-ви братовчет със Самсунг и не се гледа хубаво.А що се отнася за модела на LG 32LG3000 e с матрица на SHARP Където Madmax казва е в голяма грешка и по добре си мълчи,че sssaaa e прав в случая,лек ден на всички и без караници моля

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от zaks
    И аз залагам на Тошибата.Мой приятел я има последната от линковете и се гледа перфектно.Имам 1-ви братовчет със Самсунг и не се гледа хубаво.А що се отнася за модела на LG 32LG3000 e с матрица на SHARP Където Madmax казва е в голяма грешка и по добре си мълчи,че sssaaa e прав в случая,лек ден на всички и без караници моля
    Тази TOSHIBA 42XV505 не е чак толкова добро предложение. Много добре се представя на SD сигнал, но нещо са объркали контраста й - по-скоро са искали да напишат 250:1. Толкова лошо черно и контраст не съм виждал от две години. С цена от 2400 лв има по-добри предложения като Sharp 42X20, Samsumg 40F86/M86 и Sony 40W4000. Плюс няколко плазми.
    Един познат си я беше купил и ходих да я настройвам. За да покаже някакво приемливо черно се налага драстично намаляне на подсветката, което прецаква цялата картина. Има и някаква Автоматична корекция на подсветката, която за мен не върши никаква полезна работа. Иначе като цветове се справя сравнително добре.

18. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Тази TOSHIBA 42XV505 не е чак толкова добро предложение. Много добре се представя на SD сигнал, но нещо са объркали контраста й - по-скоро са искали да напишат 250:1. Толкова лошо черно и контраст не съм виждал от две години. С цена от 2400 лв има по-добри предложения като Sharp 42X20, Samsumg 40F86/M86 и Sony 40W4000. Плюс няколко плазми.
    Един познат си я беше купил и ходих да я настройвам. За да покаже някакво приемливо черно се налага драстично намаляне на подсветката, което прецаква цялата картина. Има и някаква Автоматична корекция на подсветката, която за мен не върши никаква полезна работа. Иначе като цветове се справя сравнително добре.
    Лазарус,кажи ми кои плазми са хубави,като изключим Пайнер Кюро? Много добри плазми правят--------------------------------------
    Панасоника 42" Дърпа ток колкото "акумолираща печка" 475 вата при 46" 760 вата мисля,но не съм сигурен.А за други марки плазми не изкам да спорим.Питам те защото мой приятел се кани да взима плазма....Лек ден!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе