На плазмите на панасоник може ли да се прави update на софтуера,по-точно на модела 42PV80P
На плазмите на панасоник може ли да се прави update на софтуера,по-точно на модела 42PV80P
hristoslav2 е започнал с нещо наистина ценно /и доста трудоемко, меко казано/, като мъничка препоръка - в продължението би било хубаво да се вкл. и IPS-a на Хитачи/Матсушита - в този форум има почитатели и собственици на по-скъпите модели ЛЦД на Панасоник...
Добре де какво ли не пробвах... не ще и не ще да се изключи тоя динамичен контраст при гледане на филми!?!?!Първоначално публикувано от madmaxx
Спрях Contrast + .. и там какво ли не. .но пак ми затъмнява...
Даите съвет хора... ТЖ-о е : Philips 47PFL7642
Zdraveite, bihte li spodelili nedostatazi (ako razbira se ste sreshnali takiva) na Panasonic -TH-46PY85P? Merci
Не може да се оправи този проблем. Дори и при изключени горните опции пак го има. Аз съм имал същия проблем при 7662 и 7962. Четох, че евентуално можело да се махне от сервизното меню, но не бих рискувал с такова нещо върху телевизор на друг човек.Първоначално публикувано от 4i4i
Ефекта е по-незабележим ако гледаш при по-светло в стаята.
Много благодаря за отговора!! Това ми стигаПървоначално публикувано от lazarus18
поне няма да се измъчвам с откриването на настройката за изключване на тази финкция!
Здравейте, търся си телевизор и имам няколко въпроса. Само да уточня - ще се ползва основно за кабелна, и някой друг филм - ДивХ или ДВД. Доколкото прочетох тук, за по лошо ккачество на кабелната (още нямам цифрова кабелна) плазмата е по добре. В Метро продават Самсунг 42" плазма 42А410 модел, като в момента цената е 1200 лева. Другият телевизор който харесах е Шарп 32Д44 ЛСД за около 1000 лв, също и едно Сони 32Р3000 за същата сума. Може ли да си кажете мнението за тези телевизори. Най - общо казано за телевизор бих дал около 1000 - 1200 лева но не повече. За тази цена има избор на ЛСД телевизори. Ако може да ме ориентирате. Благодаря предварително.
За тази цена е абсурд да вземеш LCD с такъв размер. Каквато и да е плазма с този размер е за предпочитане пред нисък клас 32 инча LCD.
Стига да имаш поне 2-3 метра, от които да я гледаш.
Определено предпочитам телевизор 32", и за въпросният ценови диапазон до 1200 лева има богат избор на ЛСД 32", въпросът по скоро ми беше защо въпросната плазма е толкова евтина, за това я разглеждам като вариант, иначе е малко голяма, не че нямам 2 - 3 метра, но все пак е бая 42"? Има ли някаква уловка в тази цена, за 42" плазма? И какво мислите за другите два ЛСД телевизора?
За съжаление все още нямам наблюдения върху новите плазми на Самсунг. Това им е ниския клас плазми от новите модели.
Обаче и LCD моделите, които гледаш също са в ниския клас и едва ли като качество на картината са над плазмата, а тя поне е по-голяма.
Размера е изключително важен параметър и не трябва да го подценяваш. Иначе ще си поредния във форума, който се оплаква че е взел по-малък размер.
Иначе от горните 2 LCD-та избирай Шарп-а. Съвсем приличен модел за разлика от Сони-то, което доста зле.
Привет!! Решил съм да си купувам LCD телевизор и съм се спрял на SONY KDL 32-S-4000. Някой има ли впечатление от този модел и въобще от S-серията на SONY. Тук може да го видите - http://www.sony.bg/product/t32-s-series/kdl-32s4000
Пичове кое от тези двете да взема KDL-40D3500 или KDL-40L4000?
Второто ме притеснява нещо, че го няма в сайта на Сони. Иначе разликата им е 100лв.
Първото е 1800лв в Техномаркет, второто 1900лв в Технополис.
Айде някой фен на сони да каже.![]()
Има си Сони L серия, просто тук не се е продавала.
40L4000 е идентичен с 40U4000/S4000/V4000 има страхотна картина и 24p си работи коректно. Разликата в буквите е в екстрите на тези модели. От друга страна D3500 е стария модел, доказал се кат безпроблемен, но с по-малък контраст.
ПП. 32S4000 е страхонет телевизор, за човек отпуснал се вечер на дивана и неочакващ чудеса .....
Добър дендойде време и аз да си купя нов телевизор и съм си харесал два за момента, Philips 37PFL5603D/10 и Samsung 40N87BD кой от тях бихте ми препоръчали или някой друг между 1600-1700лв.Благодаря предварително за обърнатото внимание
![]()