Страница 137 от 300 ПърваПърва ... 87127135136137138139147187 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,041 до 2,055 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на NeRoX
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Пловдив

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Добре, а защо примерно при самсунг по-стари модели са по скъпи от по-нови. Смятам, че модела се гледа от последните цифри - примерно - SAMSUNG LE-32R86BD-R модела е 86. Поне до такова впечатление съм стигнал аз де. Сега примерно това струва повече от това. Ще се радвам и, ако може някой да ми обясни какво е цифров тунер. Интересува ме също от къде мога да разбера каква е широчината на едно TV, защото мястото ми е около 85-90 см. но никъде не пише каква е широчината. Само диагонал, който мен не ми трябва особенно. И така никой друг не посъветва нищо за друг Самсунг.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ами ти гледаш два коренно различни класа (буквички) защо гледаш само числата? По твоята логика трябва да гледаш и различни производители ...

А факт е че в Техно... магазините предлагат СТАРИ модели на цени равни или по-високи от наследниците им - за тези, които се излъжат.

Габаритните размери на даден модел можеш да намериш с търсене в интернет. Можеш и да ги сметнеш приблизително (без стойката).

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте-купих си телевизор PHILIPS 42PFL7603D и ми прави впечатление че като гледам филми от телевизия-изглеждат някак нестандартно-все едно че гледам театър-някак си движенията сякаш са с някаква друга скорост.Интересува ме има ли някъде в менюто настройка за честотата на смяна на кадрите-нещо от типа-24Hz-50Hz.60Hz Друго което ме интересува е как мога да вляза в сервизното меню на PHILIPS ?И как мога да разбера каква е матрицатга на панела?И един последен въпрос -встрани под USB входа имам още един вход-COMMON INTERFACE За какво служи и как да го използвам?

5. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

marty, благодаря за информацията. Беше интересна.
    ivando, след известно лутане, разбрах, че си прав. Наистина, моята REGZA е с S-PVA матрица. Мерси още веднъж!
    :-)

6. Тук е от
    May 2008

Моля за малко помащ днес си купих Samsung 32" но натиснах бутона "EXIT" и сега не може да се включи нищо а в гориния ляв ъгъл стои надпис-"Ех"незнам как да го оправя.Иначе си работи.Благодаря предварително за помоща.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Здравейте-купих си телевизор PHILIPS 42PFL7603D и ми прави впечатление че като гледам филми от телевизия-изглеждат някак нестандартно-все едно че гледам театър-някак си движенията сякаш са с някаква друга скорост.Интересува ме има ли някъде в менюто настройка за честотата на смяна на кадрите-нещо от типа-24Hz-50Hz.60Hz Друго което ме интересува е как мога да вляза в сервизното меню на PHILIPS ?И как мога да разбера каква е матрицатга на панела?И един последен въпрос -встрани под USB входа имам още един вход-COMMON INTERFACE За какво служи и как да го използвам?
    Toва което ти забързва движенията се нарича HD Natural Motion в менюто Picture можеш да задаваш степен на работа на тази опция или да я спреш ако искаш.Матриците на всички модели 7603 и 5603 са AUO(A-MVA).В сервизното меню ти препоръчвам да не буташ нищо,иначе се влиза с комбинация бутони 062596>info,информацията за производителя на панела се намира в >Options-->Display-->Screen.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

Milen84- при мен като натисна Exit нищо не става, това е за излизане от менюто. Какъв модел ти е ТВ и кога точно натисна Exit? Прочети в упътването какво пише.
    NeRox- по-старите Самсунг са на по-високи цени, защото са били купени на по-високи и сега не могат да ги намалят под дадена стойност защото трябва да ги продават на загуба, но това е при всички ТВ не е само при самсунг. Новите ТВ имат по-ниски доставни цени от старите.
    По принцип R e по-добра от S серия на Самсунг, стои над нея в йерархията. Но моделите за 2007(8х) вече са на изчерпване, така че ако някой ще купува да мисли по-бързо.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Aз си купих ето този модел Самсунг 23" http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027054
    за спалнята но като натисна "Exit" си излизам от менюто ако съм в него , ина4е нищо не става
    Какво по-точно си направил...?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря madmax- но все още не знам за какво служи този вход-COMMON INTERFACE-това за PC карти ли е или нещо като вход за смарт карти-доколкото разбрах от фирмения сайт след като регистрирах продукта-мога да си ъпдейтвам софтуера на телевизора чрез USB-някой правил ли го е тук?

12. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivando
    Milen84- при мен като натисна Exit нищо не става, това е за излизане от менюто. Какъв модел ти е ТВ и кога точно натисна Exit? Прочети в упътването какво пише.
    NeRox- по-старите Самсунг са на по-високи цени, защото са били купени на по-високи и сега не могат да ги намалят под дадена стойност защото трябва да ги продават на загуба, но това е при всички ТВ не е само при самсунг. Новите ТВ имат по-ниски доставни цени от старите.
    По принцип R e по-добра от S серия на Самсунг, стои над нея в йерархията. Но моделите за 2007(8х) вече са на изчерпване, така че ако някой ще купува да мисли по-бързо.
    Значи моя е модел някакъв S73BDR или нещо такова иначе го изключих и изчезна" Еx" ,но пак не мога да влезна в менюта да направя настройките иначе си включва автоматично на" Еxt 1" който ми е включен Булсаткома но друго не мога да включа а искам да включа и друг сат.приемник който съм го включил в изходите отстрани но нещо не се получава незнам от къде може да е проблема.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Milen84
    Значи моя е модел някакъв S73BDR или нещо такова иначе го изключих и изчезна" Еx" ,но пак не мога да влезна в менюта да направя настройките иначе си включва автоматично на" Еxt 1" който ми е включен Булсаткома но друго не мога да включа а искам да включа и друг сат.приемник който съм го включил в изходите отстрани но нещо не се получава незнам от къде може да е проблема.
    На мен ми намирисва на софтуерен проблем.Надявам са ти казали в магазина това [R] какво означава.Прави рекламация докато е пресен.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2008

Здравейте на всички.
    Искам да повдигна въпроса относно размера на екрана и разстоянието от което оптимално се възприема. В моя случай дилемата е 46 или 52 инча, които ще се гледат от 3м . Като цяло съм се насочил към W4000 но Сони финансовата страна на нещата не е от особенно значение. Най-много ме притеснява дали при големия размер качеството на картината не се възприема като по лошо заради по малкото разстояние и дали да очаквам вторични негативни ефекти като главоболие и т.н. С две думи някой може ли да сподели дали гледа 52 инча от 3 метра. Качеството на сигнала е цифрова кабелна и ДВД.

16. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от boris_bg
    Здравейте на всички.
    Искам да повдигна въпроса относно размера на екрана и разстоянието от което оптимално се възприема. В моя случай дилемата е 46 или 52 инча, които ще се гледат от 3м . Като цяло съм се насочил към W4000 но Сони финансовата страна на нещата не е от особенно значение. Най-много ме притеснява дали при големия размер качеството на картината не се възприема като по лошо заради по малкото разстояние и дали да очаквам вторични негативни ефекти като главоболие и т.н. С две думи някой може ли да сподели дали гледа 52 инча от 3 метра. Качеството на сигнала е цифрова кабелна и ДВД.
    Според мен, за това за което ще го ползваш и двата размера ти са много. От 3м максимума според мен е 40", особено когато си говорим за SD и DVD. Аз сега ще купувам ТВ и точно като теб ще гледам от 3м, и съм се спрял на 37", което за мен е почти идеално. Всеки си има различни виждания за разстоянието, за това един добър съвет е да отидеш в магазин с много телевизори да се пусне DVD или цифрова ТВ, да се отдалечиш на 3м и да гледаш.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Благодаря madmax- но все още не знам за какво служи този вход-COMMON INTERFACE-това за PC карти ли е или нещо като вход за смарт карти-доколкото разбрах от фирмения сайт след като регистрирах продукта-мога да си ъпдейтвам софтуера на телевизора чрез USB-някой правил ли го е тук?
    Служи за CAM модул в който да сложиш карта за кодирана ефирна цифрова телевизия. Доколкото знам кодирана още няма в България, а и цифровата ефирна хич не е разпространена, така че накратко за нищо не можеш да го ползваш .

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

madmaxxx би ли казал как се влиза в сервизното меню на самсунг?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе