Ми супер слим , звук и телевизор , не ми звучи като приемлива комбинация (за добър звук)Първоначално публикувано от pavele
Ми супер слим , звук и телевизор , не ми звучи като приемлива комбинация (за добър звук)Първоначално публикувано от pavele
При JVC винаги се е наблягало на добрия звук,така че и при този модел едва ли са направили изключение в последните серии слагаха MAXX BASS система която върши работа.Иначе модела като изключим дизайна не е нищо особено,неравномерна посветка и доста нисък контраст,панела ако не бъркам е AUO(A MVA).
@hristoslav2
Можеш да я изтеглиш от тук: Philips 7603 FW
Ако имаш някакви проблеми - пиши ми, имам я на компютъра.
Това Popcorn-а плейва ли го като ISO?Първоначално публикувано от lazarus18
Не съм пробвал, но май като iso не.Първоначално публикувано от ethernall
Заел съм се да го направя на mkv с чаптъри и така да го ползвам.
Иначе без проблеми се плейват m2ts файловете в него.
Със Istar е същатат работа ама чувам че във последния firmware доста са подобрили работата с ISО форматите! Като го пуснат ще тествам!
Между другото LAZARUS е железен както винаги !
В местен магазин има налични refurbished Samsung LE- 40A676 за 1699лв,гледам,че в техномаркет е 2700 лв. дайте някакво мнение ,че съм в голямо чудене...иначе ТВ-то е убиец.
И кой е този местния магазин ако не е тайна ?Първоначално публикувано от felipe
Телевизора като модел е страхотен. Не е ясно обаче какъв му е бил проблема че да е refurbished! Там е малко тото - печелиш или не печелиш! Обаче цената е ПОВЕЧЕ от добра! Абе риск печели - риск губи!Първоначално публикувано от felipe
Хм...взех го,на аналоговата кабелна в къщи е просто перфектен...представям си какво ще е на цифрова кабелна(смятам да я пусна в най-скоро време) или на Булсатком или АйТиВи Партнер.
Не знам как разпъва образа до 16:9(в режим AUTO е),но лично аз не виждам разлика спрямо старото 29'CRT...в смисъл не виждам деформации на образа.
Малко ме дразни за момента лъскавия екран,но предполагам ще свикна.
За момента единствен проблем ми е връзката с компютъра,досега ползвах композитен кабел ,но с него видеокартата не разпознава телевизора и не пуска повече от 1024Х768 и образа от плеара не изпълва целия екран,а в магазина носих един DivX на диск записан на записвачката в къщи(The Guardian с Кевин Костнър)който си се разпъваше супер през DVI,та явно ще се купува и нов кабел DVI-DVI...
Та така....
@ridck
100Hz технолгията при плоските екрани има много малко общо с тази при CRT екраните. По своето естество плоските дисплеи са прогресивни и нямат нужда от често обновяване за да се избегне неприятното трептене. При някои плоски екрани даже ползва стробиране(трептене) на осветлението за да се подобри възприеманата от човешкото око острота и детайлност на картината.
Като цяло не толкова 100Hz технолгията е важна при тях, колкото MCFI(Motion Compensative Frame Interpolation). Т.е. вмъкването на пресметнати кадри, които подобряват плавността на движението. Общо взето ползите от тези технологии не са кой знае какви, в голямата си част са маркетингови трикове и дори при добрите си реализации решавайки един проблем създават нови(различни видиве артефакти).
Plasma дисплеите никога не са имали проблеми с бързите движения(времето за реакция там е нищожно), а LCD дисплеите в топ моделите се подобриха дотолкова, че всички познати замазвания вече почти не съществуват.
Така че, моето мнение да гледаш другите качества на телевизора и да не поставяш 100Hz сред необходимите екстри.
PS. Аз също гледам баскетбол и футбол. Няма никаква разлика м/у Philips 9732, 9603(100Hz) и 7603(50Hz).
Чудя се какво тв да избера в момента съм се спрял на тези Samsung LE40N87BD Samsung LE40M86BD Philips 37PFL5603D/10 бюджета ми е 1700лв за съжаление нито стотинка повече
Виж колегата Felipe какво си е купил за 1699 лв.