Страница 20 от 300 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE...Conclusion.php
    Само за информация с две думи който не разбира английски в заключението след обстойния теста на въпросния уникален Самсунг
    резултатите показват, че всичките минуси наистина заличават неговите уж плюсове. Гледате, четете и вярвате. Който невярва отива в магазина пуска, тества и се обеждава, че не става. А така ми се искаше да не е вярен официалния и личен тест, че едно приятелче след като тръгна да го купува и видя взе да задава въпроси без отговори. Нищо лично към серията F86!!! Да са живи и здрави всички от Самсунг!

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

EVERY ONE of the top five LCD TV performers showed weakness, a report from Isuppli said.

But the weakest was Dutch firm Philips, which, analyst Andrew Murray, a senior analyst at Isuppli said: "Paid the price for its lack of direct control over the supply of its LCD panels."

While Philips has a close relationship with LG.Philips LCD, "it doesn't have total control" and that makes it difficult for it to get good delivery and pricing terms some of its competitors manage.

Philips managed to drop in the top five league table from two, to three, with a 26 per cent sales decline. The first calendar quarter of the year is always a bit iffy.

Samsung, said Murray, outperformed expectations. It, he said, has good control over its production cost plus it's very aggressive marketing stuff.

According to Isuppli, Samsung remained number one in Q1 2007, Sony rose to number two, Philips dropped to number three, while Sharp and LG Electronics stayed put at four and five, respectively.

In total, 13,992,939 LCD-TV panels shipped in Q1 of this year, with Samsung at 16.7% market share, Sony at 13.44%, Philips at 15.11%, Sharp at 11.41% and LG Electronics at 7.84%. µ
    А за софтуерния упдейт си мислех ,че почти всички марки го могат? В Англия Панасоник, Самсунг се упдейтват по цифровия ефирен сигнал. Обявява се кога ще има упдейт, настойваш ТВ да го приеме и той само те пита като се прибереш дали да се упдейтне и готово. А Филипс са май рекордьори в упдейтите(поне според руснаците).

4. Тук е от
    Aug 2006

Здравейте,
    Отдавна с интерес чета в този форум и мога да кажа, че всичко полезно и негативно съм научил оттук/по отношение на LCD TV-тата/. Имам чувството, обаче че този форум е спонсориран от ИСУ: Това Sharp, онова Sharp!???
    Наистина добри са...... , но не са само те. Аз също бях се засилил да си взема ТВ от тази марка, но след дълго ходене по магазини, разговори и тестове с познати консултанти и приятели достигнах до извода , че Sharp не са единствените и най-добрите. Вече се обедих в многото недостатъци на LCD технологията, и компромисите които трябва човек да прави, само и само да е горд собственик на еди коя си марка. И тъй като TV-то ще се ползва основно за DVD, реших да си взема плазма Panasonic. Може би не е най-добрия вариянт, но при съотношение цена-качество, определено това ми върши добра работа.
    Благодаря на всички форумци, благодарение и на вас достигнах до това решение!
    И със здраве да си гледате TV-тата!

5. Тук е от
    Aug 2007

n8852 аз смених 2 телевизора шарп,преди да взема мострата.И двата имаха изгорели пиксели,единият имаше софтуеарен дефект.Дори мострата има дефект за който споменах по-горе.Няма перфектни тел.,особенно в бг.Рекламата си е реклама,но моя съвет към всички- гледайте хубаво,харесвайте и купувайте.Това е форум за помощ,а не страница за реклама.Нека се замислим дружно кое е първото място на което би рекламирал един вносител.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мислех, че сме надраснали това да робуваме на марки. Няма такова нещо като най-добра марка. Има хубави и лоши модели. Има най-добър модел за бюджета на купувача.
    Иначе едва ли някой успорва, че Шарп имат много добри модели, но те не са панацея. Много често те не са подходящи за предпочитанията на купувача. Отделно, всносителя им е доста зле и с политиката си е виновен за доста по-ниските продажби.

7. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от mitrez
    n8852 аз смених 2 телевизора шарп,преди да взема мострата.И двата имаха изгорели пиксели,единият имаше софтуеарен дефект.Дори мострата има дефект за който споменах по-горе.Няма перфектни тел.,особенно в бг.Рекламата си е реклама,но моя съвет към всички- гледайте хубаво,харесвайте и купувайте.Това е форум за помощ,а не страница за реклама.Нека се замислим дружно кое е първото място на което би рекламирал един вносител.
    Да прав си, но за тази цена не можеш да получиш по-добро в България. В момента дори няма SHARP LC-42X20E в наличност, а и не можеш да го купиш по друг начин. Как да видя предварително дали има изгорели пиксели - разчиташ на късмета си. Имам въпрос - как предава формата 4:3 защото няма описана настройка в описанието. Като цяло сподели впечатления - вече имаше такива но от повече глава не боли!

8.  

9. agk
    agk е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Публикувана от: n8852 Ето защо,разумни компании като Toshiba,зарязаха безумни разработки като OLED и SED,договориха се да взимат матрици за големите /над 32 инча/ си телевизори от SHARP и се отдават само на подобряване на собствените си модели и на печелене на пари.
    Ха-ха-ха! Това не отговаря на истината! Много смело n8852 правиш оценки за готови технологии, след като не си запознат с тях !! Що се отнася до циираната от теб фирма и нейното производство запомни - "най" в производството няма!
    OLED и SED са едни от технологиите, за които през следващите 16 месеца ще пищете много за тях, ЗАЩОТО те са едни от новите и най-вече по-добрите решения са производството на TV-панели! Факта че фирмите работят упорите по въпроса , коя технология ще бъде приета за масовото производство на панели и предлагат различни решения / от плазма през LCD /във всичките и модификации/ до лазерна и OLED показва само едно, че не е намерено най-доброто производственно и икономическо решение с оптимални технически параметри на най-изгодно съотношение цена/качество.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Не се стремя да рекламирам някоя марка.
    Аз самият съм с плазма на Панасоник ,но също така харесвам и Pioneer.Ако някой продаваше Hitachi в България,вероятно много хора също щяха да ги харесват/уж са с най -модерната плазма технология/.И т.н.
    Но всичко това са пазарни истини,каквато беше и тази ,че Сони имаше най-добрата технология при електронно-лъчевата тръба-Trinitron.Сега ,обаче са в небрано лозе-нямат технология,нямат сериозен доставчик,отказаха на Самсунг да участват заедно в строителството на 8G поколение завод,спряха производството на плазма/ Панасоник удвоиха продажбите на плазмени панели за 2007 г. спрямо финансовата 2006,та даже и нов завод си построиха/.
    А тези,на които аз повече няма да споменавам името,строят вече 10G поколение завод.
    А това за съвършена технология - никога не е имало и няма да има,както няма и няма да има перпетум - мобиле.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Да им завидиш на тия дето имат от първите ТЕМП - ове!

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

docR- искаш впечатления, заповядай:
    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=605801
    Само от собственици. Започвай направо от края, там е по-весело.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Sharp представил 21 новую модель LCD телевизоров в рамках линейки AQUOS !

Компания Sharp представила три новые серии LCD телевизоров в рамках линейки AQUOS.
    Серии Е и D имеют стандартные характеристики, в то время как серия Х представляет собой больший интерес.

В эту серию входят модели с диагональю 37, 42 и 47 дюймов, причем толщина каждого телевизора составляет всего 3.44 см.
    Серия X принадлежит к классу Full HD и имеет разрешение 1920x1080. Телевизоры оснащены технологией Double-Speed,
    тремя входами HDMI 1.3а и 1-битным цифровым усилителем, имеют контраст 15000:1, а также обеспечивают 12-битную передачу цвета.

russiadiginews.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2002

Дали някой знае кога ще долази в BG 40"W3000 ?

16. mak
    mak е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Има ли възможност да се променят ръчно стойностите на QAM и Symbol Rate на SONY 32S3000 ?

17. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте!Форума е много интересен!Следя го вече няколко месеца,но утре ще купувам ЛЦД и ми е нужна помощ.Въпросът ми е: Тoshiba 32wl68pg или Toshiba 32c3500pg е по добър за гледане на футбол по Булсатком?
    Благодаря предварително на всички!

18. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

nei4ev5- виж на този линк за тези ТВ:
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:10311
    68 е от 2006, но е със 100Хц, 3500 е съвсем нов, но по-простичък. Първия е с китайска матрица, втория със собствена. Но това не е толкова важно. Чети и ги виж на място,това е може би решаващо. И двата си ги харесват собствениците,така че остава личния избор.За футбола по Бусатком не мога да ти кажа нищо,аз съм на Кейбълтел. Успех. И да се похвалиш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 300 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе