СБЪРКАЛ СИ ТЕМАТА-и форумаПървоначално публикувано от grubi81
СБЪРКАЛ СИ ТЕМАТА-и форумаПървоначално публикувано от grubi81
...а ти си Сбъркал отговораЗБЪРКАЛ СИ ТЕМАТА-и форума
Зимай, не му съ чуди! Тия са от серията с новите процесори.Първоначално публикувано от grubi81
да питам за панасоник 42pv80p на цена 1500 в момента в техномакет ..според вас до нова година ще падне ли пак толква или да купвам ?
И мене доста ме затрудняват тези от Техномаркет с тази страхотна цена на PV80P - вече почвам да се замислям за 42PY8P,но не знам дали си струват 500лв отгоре за едното FullHD Някой ако знае други разлики между моделите...?
Зависи от какво разстояние и какво ще гледаш на ТВто 33% почече само за фул ХД за момента не си заслужава според мен...
А дали отново ще падне надали някой може да ти отговори адекватно....
Като цяло 42PV80P и докато беше 2К пак беше победител в графата цена/качество сега направо като подарък ми се вижда цената от 1499....
Ето и отговора им-който честно казано ме разочарова като инфоПървоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте,
Благодарим за проявения интерес към Панасоник !
Относно абревиатурата в плазмите,
най-общо казано има различни модели и
съответно означения за различните географски
рeгиони в света и Европа (e.g. UK, Germany, Continental Europe, Eastern
Europe etc.)
PY = PZ (с малки разлики в хар-те и вградения DVB-T за PZ)
PV = PX (с малки разлики в хар-те и вградения DVB-T за PX)
Но по-важното е поколението панели
(G11 за настоящите серии, например PY80)
в сравнение с G10 за PY70 !
Kind regards,
-------------------------------------------
Panasonic Sofia Office
Website: http://www.panasonic.bg
LE-40A656 Refurbished - 1599лв промоция в Домо. Да рискувам ли?
Вземай-не се притеснявай-цената е повече от добра Бройките е ясно че са върнати поради някаква причина,трябва да тества обстойно - провери за изгорели пиксели,равномерна просветка,свистене от лампите. Влез в сервизното меню,където може да се установи типа на матрицата версията на софтуера,типа на процесора.
Телевизора е SAMSUNG RENEW PROGRAM-гаранцията си му е като на останалите-2 години
малко са оплескали нещата с рекламата
FullHD 100 мегахерца
Айде едно тестче за тези които очакваха новия модел на Sony Bravia KDL-40Z4500:
http://www.digitalversus.com/article-364-3908-16.html
Ето това ми пратиха от Panasonic България на мейла, по повод запитването ми за TX-32LE8P:
Здравейте,
Изпращам ви спецификация на модела
в приложения файл, като производителя
на LCD матрицата е LG.Philips.
Kind regards,
-------------------------------------------
Panasonic Sofia Office
Website: http://www.panasonic.bg
T.e. искат да кажат, че в бюджетните Панасоници има S-IPS .
С толкова много разнородна информация, незнам на къде да си насочвам избора....и джоба
здравейте. Опитах се няколко пъти да прочета всичко което е написано в тази тема, но честно казано се обърках и ме заболя главата. Моля някой да ми даде съвет. В момента в магазини ДОМО има един телевизор - Samsung LE-40A656 на цена 1600 лева. Според мен характеристиките му са добри. Но аз и не разбирам много. Холът ми е с дължина 4,50 м. Дали този диагонал е подходящ и дали самият телевизор е добър? В магазина продавачите нищо не могат да демонстрират. Пуснали са само сигнал HD и казват - взимай го. Кажете ми моля , подробности и заслужава ли си инвестицията. Предимно ще гледам Булсатком и филми на ДВД
Ако беше прочел малко по-внимателно щеше да видиш, че съвсем скоро с коментираше тази оферта - това са бройки refurbrished - демек имали са някакъв /незнаен/ проблем, оправен е и е върнат пак за продажба. Има си пълна гаранция, много хора си купиха телевизори по тази програма и май никой не се е оплакал. Иначе модела е един от най-добрите в средния клас за момента. Само за справка "нормалния" модел струва 2600 лв в Техномаркет. Сигурно има някакъв риск в цялата операция, но ти сам ще трябва да прецениш дали да го поемеш.Първоначално публикувано от blago_u
Аз ползвам вече около десeтина дена refurbished Samsung LE40A676...досега кусури не съм забелязал,въпреки,че усилено търся(като във всяко новозакупено нещо ) ,според мен е добра оферта-хубава матрица с наистина широк зрителен ъгъл и дълбоко черно,100 Hz с възможност за градация(слабо,средно,силно,изключено),Full HD,сензорни копчета на самия телевизор,много възможности за свързване,дистанционно с подсветка,като копчето за вкл./изкл. на опцията е фосфорно(кефят ме такива детайли),изключително стилен дизайн...трудно може да се намери такъв телевизор за тези пари.
Единствените неща които не ми харесват са-голямото дистанционно(не знам защо при всички нови тв-та са така),което все пак си е с впечатляващ дизайн и звука(на старото CRT също Самсунг,звука бе много здрав) който въпреки,че е SRS Dolby Trusurraund XT му липсва нужната дълбочина,ама затова сигурно си ''требе'' допълнително аудио оборудване.
Та така...казано с други думи,пашата(съдбата) обича смелите...скачай.