Лазарус,
благодаря още веднъж за съветите. Ще проуча за PS 3.
Лазарус,
благодаря още веднъж за съветите. Ще проуча за PS 3.
От доста време чета нещата в този форум и ми правят впечатление някои неща- например доста се фаворитизира марката Самсунг,а за Тошиба-почти нищо.Освен това при препоръките за даден модел почти нищо не се споменава за външен вид и дизайн,в крайна сметка един телевизор е доста обемен предмет за да се пренебрегва това.И един въпрос-понеже следя какво излиза в чуждите сайтове,някой има ли представа ще се появи ли в Бг новата серия на Тошиба-rv555/модели от по 37,42 и 46инча/
harvi5- съгласен съм с теб че фаворизираме някои марки-макар и неумишленоПървоначално публикувано от harvi5
просто са малко познати моделите на TOSHIBA-не звам кой е вносителя им -моля работещите в техномаркет и технополис тук в форума да поразпитат кой е техния вносител и ако може да дадат тук телефон и имейл за връзка-от там нататък ще поискам по подробна информация и ще им обърнем повече внимание
има други слабо застъпени марки във форума- JVC , LG , DAEWOO , LOEWE ,
за съжаление нямам информация относно новата серия на Тошиба-RV555
Здравейте
harvi5 прав си, за тошиба не се говори много, като цяло повечето модели във веригата на ТМ съм ги гледал, и не мога да кажа че съм очарован, зависи си и от модела, но в повечето случай, черен цвят няма, червения цвят е лилав и тн, но пак , зависи според модела
Все пак както виждаш, коментираме модели за които знаем че си заслужават като цена/качество
Иначе на никого не съм отказал да си донесе компютър, дискове и тн и да си тества на воля в магазина, като така може да добие най реална представа как се държи някой модел
shadowking настройките на тв то както на тебе ти харесват, важното е че си доволен от покупката
утре трябва вече да вземам ---кой бихте взели Вие от списъка по- доло:
моля за последни консултации преди събитието..)
ако не ви затруднявам -дайте от първо до трето место
LG 42LG6100
PHILIPS 42PFL7433D
PHILIPS 42PFL7403D
SAMSUNG LE-40A686
SAMSUNG LE-40A656
SHARP LC-42X20E
SONY KDL-40W4000K
SONY KDL-40V4000K
TOSHIBA 42Z3030DG
Благодаря на отзовалите се на зова за помощ!!!
Значи баща ми си взе Sony KDL-32W4000K на изплащане от Jet без проблеми.Не знам в онзи клон на Техномаркет какво са му казали ама си остава в историята.Интересното е че са убеждавали баща ми, да си взема Sony KDL-32V4000K щото разликата била само в дизайна????Нямам думи просто за консултантите в ТМ.Един проятел същото го убеждаваха за почти същото само, че на Sony KDL-40W4000K и Sony KDL-40V4000K пак разликада била само в дизайна????
това е защото в TOSHIBA слагат матрици A-MVA/AUO/-описаното от теб е характерно за тях-слабо черно и виолетови отенъци при гледане под ъгъл по-голям от 45 градусаПървоначално публикувано от miro_vampiro
виждал съм го в 3 техни модела-надявам се ако чете ADTOMOV-който е притежател на такъв телевизор да каже и той своето мнение за марката
надявам се сега и ТОШИБА да почне да слага новата матрица на AUO - 168 AUO SSP VESA 42"/която засега се поставя в модела PHILIPS 42PES0001D/10 /
ще се подобрят нещата-засега имам доста добри впечатления от нея-MADMAX също
интересно ми е и какви матрици поставя ТОШИБА на телевизорите за вътрешния си пазар/Япония/
ще ти стесня избора- и четирите модела са на почти едно ниво с много малки различияПървоначално публикувано от bozho_stz
PHILIPS 42PFL7433D-слаб черен цвят-сивее /A-MVA-матрица/ но има прекрасна обработка на видеосигнала
SAMSUNG LE-40A686-много хубаво черно/S-PVA матрица/добър контраст-добро отношение цена/качество
SONY KDL-40V4000K-много хубаво черно/S-PVA матрица/добър контраст-висока цена за това което предлага
SHARP LC-42X20E-добър контраст-освен това и цената на която се предлага в момента е много добра/в началото на годината беше един от най-коментираните модели/
разликата е в звука и вграденият Dolby Digital + -декодер които едва ли ще върши работа на бащата ти-едва ли знае за какво става въпросПървоначално публикувано от niksan88
о да и наистина в дизайна-не си заслужава само заради това да го взема
Благодаря,  hristoslav2
утре ще споделя впечатления от  покупката..........
Абе ТВ се взема един път на сумати години(или когато се счупи) такаче 300 лева повече или по малко мисля че ще се изплатят за годините който се ползва!И все пак не е корекно да му обясняват че разликата е само в дизайна като има и други разлики.Ако купя в бъдеще някоя нова конзола XBOX360 или PS3 ще е + HD FULL.Благодаря за помощаПървоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте,
Някой има ли впечатления от LG 50 Pg 6900 ?
adtomov, има Toshiba от Z серията, която е от високия клас на марката и няма нищо общо с боклуците, които напускаха тази година. За момента това, което предлага Toshiba като модели у нас е зле за парите си.
Четох някъде, че от 2009 Тошиба минава на Шарп панели ,но не се сещам къде беше написано.
Искам да сменям моята 19` тръба с нещо по-красиво и по-голямо. Имам тв тунер и искам да го махна от компота. Бях се спрял на T22HD, но мисля че мога да намеря още 300лв и да си взема 32` тв. Въпроса ми е, мога ли да го ползвам нормално като монитор, в смисъл някой който е пробвал тв вместо монитор - контраст, яркост, могат ли да се ползват различни резолюции, понеже нали минава през хдми, а той не е ли фиксира 720/1080 ?
В общи линии нещо от тези...
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040500
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038602
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038808
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038807
Благодаря
Здравейте!
Аз съм съвсем нов във форума. Препоръчаха ми го приятели, за да получа компетентен съвет за покупка на TV!
Решил съм да си купя 32" TV, който ще ползвам за цифрова кабелна телевизия и за гледане на ДВД, а за компютъра
ще си търся 22" монитор с TV-тунер, защото е в друга стая и искам да го ползвам за компютъра и за кабелна телевизия. Прочетох изчерпателните и компетентни съвети на hristoslav2 и други членове
на форума и въпреки че не разбирам от матрици и други характеристики, съм се спрял на следните модели:
1) Относно 32" TV:
- SHARP LC-RD8E;
- SONY KDL-32W4000K;
- PANASONIC TX-32LX85P;
- SAMSUNG LE-32A656;
- PHILIPS 32PFL7403D или PHILIPS 32PFL7803D;
- LG 32LG6000;
- TOSHIBA 32XV555D;
Знам, че са с различни цени, но в крайна сметка веднъж се купува за доста години напред, така че търся нещо, което да си заслужава парите за качеството, което предлага и в тази връзка - струват ли си наистина:
- PHILIPS 32PFL9603D или PHILIPS 32PFL9613D;
- PANASONIC TX-32LZD85F;
- SHARP LC-32LX8E.
2) Относно 22" монитор с TV-тунер доста съм стеснил избора:
- SAMSUNG T220HD или
- LG М2294D;
Ако пък някой може да ми посочи нещо по-добро, но тук не ми се дават повече от 600 лева;
Предварително благодаря за компетентните съвети!!! Наистина съм много затруднен в избора си - най-вече за 32" TV?!?