Страница 244 от 300 ПърваПърва ... 194234242243244245246254294 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,646 до 3,660 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от Chubi_81
    Някой може ли да ми каже от къде мога да си взема качествен DVI-HDMI кабел 10м че след ремонта във стаята се наложи доста да раздалеча компа от ТВ-то и сега си гледам само кабеларката.Може и през интернет магазин но единственото което намерих беше със стряскаща цена от 169лв.
    http://www.tpetrov.com/search.php?pr...10%20HDMI-HDMI

Аз си взех такъв,работи перфектно и е с позлатени накрайница,а не като на снимката.
    Има и преходи DVI-HDMI за около 10лв. Ще ти трябва и кабел за звука,като този:

http://www.tpetrov.com/search.php?p=...%C5%CE&s=&ord=

2.  

3. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте! Нещо по моя въпрос - LG 32LG3000 - чува се бучене при настройка "ОСВЕТЛЕНИЕ ФОН" различен от max.

4. Тук е от
    Jun 2008

samboro, ТВ-то е на по-малко от 3 дни, направо го подменяй - дано само да не е цялата партида с този проблем... Може да се наложи да си избираш друга марка/модел... Гадното е, че има случаи, в които проблема се проявява по-късно - при добре "загрят" телевизор, или дори по-късно във времето, а не през първите 3 дни... Смятах, че при моделите за 2008 г. подобни проблеми са отстранени, дори и в по-ниския клас...

П.П. Предполагам, че си виждал /ползваш/ "димер" за плавно регулиране на осветлението в стаята. При "нормални" лампи с нажежаема жичка е по-лесно /евтино/, при луминисцентните е маалко по-сложно и скъпо, но също го има отдавна. Принципно регулирането на подсветката на панела не е много по-различно /без да изпадаме в подробности.../, проблема идва от използването на евтини, некачествени модули /за ЛЦД не ги произвеждат кой-знае колко фирми.../, което почва да се превръща в правило за изделията за пазари като нашия... Чел съм за такива проблеми и при Самсунг, Шарп, Филипс и т.н. През 2007 г. при руснаците /вероятно и при нас.../ е имало партиди на Филипс, вкл. и 7-ци, на които при стендбай така е пищяло импулсното, че не е можело да се спи в стаята, soon тук беше писал за специфичен брум при някои Сони-та...

5. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от valeks
    http://www.tpetrov.com/search.php?pr...10%20HDMI-HDMI

Аз си взех такъв,работи перфектно и е с позлатени накрайница,а не като на снимката.
    Има и преходи DVI-HDMI за около 10лв. Ще ти трябва и кабел за звука,като този:

http://www.tpetrov.com/search.php?p=...%C5%CE&s=&ord=
    Успяваш ли да постигнеш 1080p/30 или 1080i/60 с този кабел?

6. Тук е от
    Nov 2008

Колеги, ще си взимам LE-37A656. В момента съм на Cabletel, с цифров външен приемник. Въпросът ми е - ако сложа картата в телевизора (т.е. не използвам външното устройство), ще се ползвам ли от екстрите на навигацията в програмите, които сега има външното устройство - групиране по фаворити, показване колко остава до края на предаването и т.н ??

През USB входа мога ли да гледам филми или само jpeg снимки.

Сори за глупавите въпроси предварително....

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Този модел няма нужния тунер за да хванеш цифровите пакети. Ще може да хващаш само стандартната кабелна, а за цифровите пак ще ти трябва външен приемник.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Този модел няма нужния тунер за да хванеш цифровите пакети. Ще може да хващаш само стандартната кабелна, а за цифровите пак ще ти трябва външен приемник.
    Нещо не разбирам - каква е тогава функцията на този слот за карта , при положение, че стандартната кабелна си влиза и през най-обикновения вход, който има всеки телевизор ?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Къде видя в него място за карта?
    Пак ти казвам този модел няма тунер за цифрова кабелна /DVB-C/ изобщо, а още по-малко място за картата. Имаш само такъв за цифрова ефирна DVB-T.

Най-вероятно гледаш CI слота. В него трябва да поставиш един дкодиращ модул, в който вече може да поставиш самата карта, но тя е за кодирани цифрови ЕФИРНИ канали каквито и без това няма все още.
    То и некодирани няма

11. Тук е от
    Jun 2008

Пропускате, че "белите" хора имат и платени /кодирани/ ефирни цифрови пакети, от там и комбинацията "Слот за модул/карта + DVB-T" при някои модели - не само при Самсунг. Отделно Самсунг /пък и Филипс, и т.н./ използват едно и също шаси и за Франция /първите с масово Мпег-4, пък и платени пакети/, и за Скандинавия, където Самсунг се продават и със DVB-C на борда...

П.П. 1. Лазарус междувременно е допълнил поста си, докато пускам моя...

П.П. 2. Панасоник /примерно.../ за Англия имат орязани модификации без никакви тунери, предвидени за използване само с външни устройства и сет-топ бокс - независимо DVB-S, -S2, -T, или -C - по желание на клиента, самия дисплей е по-евтин и отдавна се замислям дали за БГ няма някакви законово-стандартизационни пречки за внос на подобни изделия, при условие, че все по-масово се използват и при нас "кутийки" за цифрова сателитна или кабелна телевизия, а свързването с външен HD медияплеър или /по-често/ с комп. е доста масово...

12. Тук е от
    Nov 2008

В спесификацията дават това - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037939 - цифров тунер DVB-T - да всъщнност както го казваш... така, че ще си запазя външното устройство и толкоз

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Някакво мнение от наживо наблюдение за този телевизор спрямо другите му братчета:

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040610
    http://www.trustedreviews.com/tvs/re...46in-LCD-TV/p1

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008

кой от двата телевизора ми препоръчвате;http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040831 или http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040323

16. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Oт тези двата LG -то е по добрия вариант,въпреки че не 100Hz както са писали на сайта,ако не си се влюбил в дизайна може да погледнеш и 32LG5700 и 32LG6600 няма да имат USB, но за сметка на това са Full HD .

17. Тук е от
    Nov 2008

Добър вечер на всички!!!
    Надявам се (за последен път) тормозя форма с моите "открития" в областта на LCD телевизорите. Но в очакване на заплатата (т.е. финикийските знаци, които ще реализират мечтата ми) се появи новата промоция на Техномаркета. С което се създаде нова дилема - SAMSUNG 40A615A срещу (нещо препоръчано в два магазина) PFILIPS 37PFL5603D. Да си призная - филипса ми хареса (много), но предвид симпатията ми към Самсунга (подкрепена от промоцията и факта, че това е 6-та серия) ме хвърлят в мисъл.
    Моля (за последно) за компетентен съвет - както обикновено инфото за Самсунга е повече от постно (в руски сайтове - време за реакция на матрицата от 8 до 4 милисекунди! и т.н.) та сравнението за мен е невъзможно.
    Благодаря!!! Поздрави на всички и весел уикенд!

18. Тук е от
    Sep 2007

Специални благодарности на kokovanev! Смених TV с 32LG5700 и си реших проблема.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе