Първоначално публикувано от
уди а.
Здравейте!
Доста съм изостанал в познанията си в областта на ТВ технологиите и затова на някои хора в този форум гледам като на богове направо...
Най-после се наканих и аз да се обзаведа с нов телевизор. Иска ми се да е наистина хубав и да ми върши работа сравнително дълго време. Основно на новата си придобивка ще гледам телевизия, засега съм на аналогов кабел, но ще се вържа на цифрова. Предимно спорт и филми. Филмите и на ДВД също. От изучаването на изписаното тук, заключих че може би плазмата ще ми върши по-добрата работа, в сравнение с LCD...( Игри не играя.) Бюджета първоначално се надявах да не надхвърли 2000 лв., но след "задълбочените" ми анализи реших да взема PANASONIC TH-42PY80P, който е с 200 лв. отгоре. Разстоянието, от което ще се зяпа е между три и шест метра...надявам се да не ми е голям 42-ката.
Може да се каже, че на 99% съм се решил вече на тази покупка - искам просто да проверя дали ще бъда поощрен от разбирачите. Впрочем защо да не попитам и следното - има ли по-евтин вариант за тези параметри и това качество?
За което предварително ви благодаря много!
PS. Понеже се обсъждат и цените в чужбина, да попитам - евентуалната покупка оттам има ли и гаранционно обслужване в България и ако да, дали има и в Бургас? Последния ми въпрос не е толкова важен! Мерси!