И нека притежаващите плазми обясня, какво трябва да се направи за разработването на дисплея.
И нека притежаващите плазми обясня, какво трябва да се направи за разработването на дисплея.
Коментирано е многократно. Няколко мнения над товето има линк към обяснения и инструкции.
Самсунякака LE-46A656 също ли е с гладък екран като LE-46F86BDX? И ако може някой от вече щастливите притежатели на вториа да сподели в домашни условия има ли проблеми с отражения?
Аз съм с M87,който е със същото покритие и нямам никакъв проблем на дневна светлина или пък вечер на осветление,разбира се зависи и от разположението на телевизорът спряно светлината.
А кога ще излезе въпросната 7 серия на Самсунг, защото тези 46А656 са новата 6 серия. В техномаркета има едни на които пише само NEW MODEL и нямат цена и спецификация, но не знам те ли са ?
Има ли някои мнение за сериите М86 и М87 в 37 инчовите им варианти. Как се даржат на цифрова телевизия? Или може би да се спра на "Тошиба". Незнам кое е по добре ,да е 100Hz. или да е FULL HD?
Аз имам 37" М87 на булсатцом и към комптър. Телевизията е добра - приятна картина, дори мога да кажа по-добра от Филипса ми - 7662. Към комптъра се държи безупречно - не отстъпва на обикновен комптърен монитор.
Здравейте, сигурно ви е писнало от постоянни въпроси на милиони досадници като мен, но наистина в това море от предложения се побърках и не знам какво ТВ да купя....:-(
Значи, разполагам с 1300-1500лв, искам 37 инчов телевизор, като предпочитанията са ми към LCD на Samsung или plazma на PANASONIC. Ще гледам само Булсатком и DVD филми.
КАкво бихте ми препоръчали? Благодаря на всеки, който ми даде някакъв съвет.
240 Hz LCD TV от Samsung
http://www.cdrinfo.com/Sections/News...x?NewsId=23253
И малко по-близко до българския:
Samsung анонсирует LCD панели с частотой развертки 240Гц
Компания Samsung Electronics анонсировала новые LCD панели с так называемой «синей фазой»,
которые способны более натурально передают движущиеся объекты благодаря частоте смены кадров 240Гц.
Samsung планирует представить первую 15-дюймовую панель, созданную по новой технологии,
на Международном симпозиуме SID 2008 International Symposium, который пройдет в Лос-Анджелесе с 18 по 23 мая.
Новые телевизионные панели от Samsung имеют привлекательный дизайн. Наличие «синей фазы» исключает необходимость ориентирующих слоев,
соединяющих жидкие кристаллы. Таким образом, новые телевизоры в значительной степени отличаются от современных стандартных ЖК.
Новая синяя фаза способна на образование собственных ориентирующих слоев, таким образом, необходимость в механическом соединении отпадает.
Это сокращает процесс производства панелей и снижает затраты на производство.
Кроме того, синяя фаза уменьшает возможность повреждения панели.
Начало массового производства панелей намечено на 2011 год.
Тези херци (240Hz) не Ви ли изглеждат излишни? Предполагам доста от Вас има LCD монитори вкъщи и едва ли някой от Вас е забелязал артефакти при бързо движещи предмети.
Аз също също се оглеждам за хубав телевизор и днес останах учуден след като видях PANASONIC TH-42PY85P. Като цяло бях тръгнал за SAMSUNG LE-40A656 и да се опитам да видя, ако въобще е възможно, дали е по-добър от LG6000. И трите компании пуснаха моделите си за европейското по футбол и предполагам, че и трите ще свалят цените след като мине то, но дали ще мога да го дочакам.
Мен лично ме интересува кой от трите модела бихте си избрали Вие и защо.
Това ли е новата тенденция на всичките нови ТВ-та да слагат филм (огледален ефект) отгоре за по-добър цвят? Аз лично имам такъв монитор и това започна много да ме дразни. Пред деня спокойно мога да се оглеждам в него.
Виж обезателно този! (качество, което плаща цената)
За момента няма втори такъв по-перфектна картина на SD сигнал , да не говорим за FULLHD.
Това там новите модели на Самсунг, Сони, Панасоник и т.н. след като го тествах отпаднаха изобщо в днешния труден избор:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037882
soon, много парички искат за 42 инча... За качеството няма да спорим. Но всяка покупка си е компромис между цена и качество, вследствие на личните разбирания на всеки.Първоначално публикувано от soon
Бе незнам какво ви харесва в тизи филипси !!!
При двама познати гледам 42` филипс ... и на цифрова и на аналогова образа е пълна скръб ... ама пълна ...
На двд даже пак беше зле но не чак като на телевизия ... а амбилайта за мен е наистина пълна глупост !
SOON, добре е да се върнем към добрата стара марка!
Evlampio, аз гледам Филипс 37, 5-серия, и мога да ти кажа че картинката е перфекта на цифрова тв, с нисък битрейт, ДВД..., може би това е фирмата с най-добра обработка на SD и ДВД сигнал.
Явно имаме различни критерии за добър образняма лошо .. приятно гледане!