Страница 92 от 300 ПърваПърва ... 42829091929394102142 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,366 до 1,380 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от imi_s
    Филипса е 7603 D, а той не е Full HD!
    Това че тунера не е HD DVB-T не означава че телевизора не е FULL HD

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Това че тунера не е HD DVB-T не означава че телевизора не е FULL HD
    Добре - съгласен съм. Не съм много на ясно с термините които използваш. Поправям се - Филипса който се предлага в БГ е Full HD, но с тунер MPEG 2. Само, че в БГ, още не е решено на какъв стандарт - MPEG 2 или MPEG 4, ще се излъчва цифровата ефирна ТВ от септември 2008 г. ( май и на двата стандарта) така, че по-добре гледайте и това, за да не прикачате допълнителни устроиства към тв-то!

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Тази сутрин преди минути отново бяхме в един от магазините по работа. На мястото където беше купения 46М86 бе поставен нов и във видима близост до него 46А656. Ами колеги за вас лъжа за мене истина и още 8 човека с очи и познания в тази материя, следващата поставена бройка от М86 видимо бе с по-добра отново повтарям 4-5 пъти картина!!! Незнам какво са правели и са искали да постигнат от Самсунг с новите си модели, но 100% не са НАДМИНАЛИ стария си другар. При А656 се забелязва липса на въпросния голям контраст освен на книга и е бързата му матрица, има общо като цяло по-мъглива и не толкова фокусирана картина, матрицата от 4 мс. не се справя по-добре с движещите се текстове от матрицата на М86 с 8 мс. Невероятно, но факт. На черен екран при бял текст визията му е финно мъглява за сметка на М86 която стои перфектно рязка и детайлна без шум. Ъгъла не е толкова малак по хоризонтала за който колегата говори. 100 Hz пречат 100% на картината при А656. Това е! Дето се казва най-после се улучи модела сред този ТОТАЛЕН хаос от претенциозни телевизори и клиенти!
    Успех на все още неоткрилите своя модел!!!

5. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
    А как стоят нещата с ъпдейта на софтуера на Самсунг у нас?До колкото чета из чуждите форуми трябва да дойде инженер на Самсунг да ти го ъпдейтне.Тук има ли такава услуга?
    И мен ме интересува има ли възможнос за ъпдейт на совтуера на самсунг.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от imi_s
    Добре - съгласен съм. Не съм много на ясно с термините които използваш. Поправям се - Филипса който се предлага в БГ е Full HD, но с тунер MPEG 2. Само, че в БГ, още не е решено на какъв стандарт - MPEG 2 или MPEG 4, ще се излъчва цифровата ефирна ТВ от септември 2008 г. ( май и на двата стандарта) така, че по-добре гледайте и това, за да не прикачате допълнителни устроиства към тв-то!
    Хехехех - полу на шега... Че кой вече гледа ефирна телевизия? Където има кабелна - на кабелна, където няма булсатком, ITV и сродни ...

7. Тук е от
    May 2007

100hz-те при Самито могат да се дават на high,medium,low , off.Пробвахте ли с различните настройки?При хайт има доста проблеми при бързо движещите се обекти и за това го дават препоръчително да стои на лоу.
    И пак да попитам как стои въпроса с ъпдейта на фирмуера на Самсунгите у нас.Към soon:В кой магазин го купи 46М86?Можеш ли да кажеш с каква матрица е ?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    И мен ме интересува има ли възможнос за ъпдейт на совтуера на самсунг.
    На моя човек му го смениха в сервиза. Беше го носил по друг проблем - разхлабен вход на HDMI и нещо губеше контакт. Докато е бил там са му го сменили по негова молба. Имаше такъв бъг, че напълно излишната му екстра Movie Plus се включваше сама и осираше пейзажа.
    Понеже е абсурд да се сетя за версията, която ползва неговия модел може да проверите на място дали е оправен бъга като влезете в менюто и изключите Movie Plus и после смените на друг вход или ТВ и ако е запомнило че е изключена значи е с по-новата версия. Имаше и някакви други дребни промени, но не помня вече.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Понеже се заприказва за М86/87 според мен покупка на подобен модел си заслужава единствено,ако телевизора е с правилните параметри,писал съм го и преди ,има разлика и според мен доста забележима м/у различните модели съответно матрица на SAMSUNG (S PVA) и AUO(A MVA);процесор Trident и Mediatek;10Bit и 8Bit обработка на цветовете и версията софтуера,за съжаление в момента е почти е невъзможно да се намерят модели с оптимална комбинация м/у параметрите,такива се произвеждаха около средата на миналата година,но тогава цената беше X2.
    Като собственик на 40М87BD ще кажа проблемите с които се сблъсках,първото нещо което се забелязва пренаситени и неправилни цветове,отне ми почти седмица в настройки и да достигна желания от мен резултат,опцията Филм плюс работи само в режими 16:9 и 4:3,която между другото е доста бъгава точно при гледане на филми(24к),но при спорт и всичко останало се справя добре.Има известна загуба на детайл на по тъмни сцени,което се коригира с корекция на яркостта за сметка на иначе наистина доброто черно.За плюсовете няма да споменавам,че се писа достатъчно,аз лично съм доволен особено за цената на която го взех.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2006

В някои държави се излъчва автоматичен ъпдеит на совтуера по DVB-T , няма ли възможност по HDMI на самсунг м86 да се ъпдеитва.

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от bgm
    На Sony си заслужават W и X моделите.
    Да, но тези модели са над 32 инча, а аз не искам толкова голям размер...Става въпрос за 32 инча.

13. Тук е от
    May 2008

Е чакайте сега ... 46F86 не е ли по добър от 46М86 ... та чак тогава 46А656 ?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Да, но тези модели са над 32 инча, а аз не искам толкова голям размер...Става въпрос за 32 инча.
    Има и 32 инчово Сони от новия модел W4000
    http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2029

16. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Хехехех - полу на шега... Че кой вече гледа ефирна телевизия? Където има кабелна - на кабелна, където няма булсатком, ITV и сродни ...
    Всеки си решава сам какво ще гледа. След септември като пуснат над 20 ефирни ЦИФРОВИ програми, пак ще си пишем кой какво гледа - кабел, сателит или друго!

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

imi_s - това очаква ли се наистина да стане след Септември? Дай информация ако имаш, че нещо ме съмнява. Или ти имаш предвид София. Ако това стане и когато стане мисля, че много потребители ще се откажат от кабелната си ТВ, като знам какво гледат моите родители. Много хора гледат само 2- 3 програми. Е те не всички ТВ имат DVB-T тунер, ама те не са и много скъпи.

18. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от ivando
    imi_s - това очаква ли се наистина да стане след Септември? Дай информация ако имаш, че нещо ме съмнява. Или ти имаш предвид София. Ако това стане и когато стане мисля, че много потребители ще се откажат от кабелната си ТВ, като знам какво гледат моите родители. Много хора гледат само 2- 3 програми. Е те не всички ТВ имат DVB-T тунер, ама те не са и много скъпи.
    Не, нямам предвид София, имам предвид България!
    За България след Септември може и да означава - Декември, но новите технологии чукат на вратата!
    Чети: http://forum.predavatel.com/viewtopic.php?f=28&t=4874

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе