Страница 90 от 300 ПърваПърва ... 40808889909192100140 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Заинтригувахте ме с това СОНИ 40W4000 - почвам да се замислям сериозно!!! Цената напълно ме устройва, както и техн. данни!!!
    Между другото модела се предлага и в 32 и в 52 инча. Ето и цената за 32 инча в БГ http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2029

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от imi_s
    Да, така е 40W3000 в Техномаркет е на цена 3 249 лв. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036082
    Защо мислите, че вноса и продажбата на новите модели на сони серии "E" и "W" 4000 се бавят повече от месец?
    W3000 го има в 2 магазина и това са само мостри. От доста време го няма в реална продажба. Навсякъде по света W4000 е по-евтин от 3000.
    Ето тук вече има истинско ревю за модела:
    http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000

Модела се очертава като доста добър и идва на доста по-ниска цена от новите модели на Philips и Самсунг.

На тези от trustedreviews.com отдавна не им тръствам/вярвам. Доста комерсиални и аматьорски ревюта правят.

4. Тук е от
    Apr 2008

Между другото модела се предлага и в 32 и в 52 инча. Ето и цената за 32 инча в БГ http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2029
    Мерси, видях ги и тях, но 40" ще ми пасне добре! По-принцип си търсех 42" , но това Сони не е за изпускане!!!

5. Тук е от
    Dec 2007

Хайдее, и техномаркет го изкараха (SONY 40W4000K), само че някакъв модел "К" http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038441 - това не го бях виждал!

6. Тук е от
    Dec 2007

Оппаааааа, почва да става интересно на пазара... И аз съм се наточил за това сони... Като цена и показатели на хартия просто цепи мрака ... ОООбачееее - трябва да се види на място и особено на SD сигнал и особено на кабелна. Щото повечето юнаци (е, и юначки) тука ще го ползваме като домашно видеопрасе - трабва всичко да яде!!! Та ако има някой преки наблюдения - повече от добре дошъл е с тях!
    Чудна е все пак разликата в цените между Технополис и Техномакет ... дали това "К" не е причината...

Едит: Моя грешка, сравнявал съм цените на W3000 i W4000. И пак не ми е ясно що w3000 е по-скъп....

7. Тук е от
    May 2008

Е в Технополиса колко е?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Аз отдавна съм раздвоен между това сони W4000 и Philips 7603 H - забележете "H", защото тук в България (Техномаркет, технополис) - Филипса е 7603 D, а той не е Full HD!
    Това пък как го измисли.

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Прочетох доста от темата, но все пак ще се радвам ако ми дадете съвети относно покупката на телевизор в диапазона до 1500 лв. По принцип съм се спрял на две три марки и смятам да си закупя една от тях Panasonic, Grundig, Sony и Philips. Телевизора ще се ползва на цифрова телевизия, ако това има значение за вашите съвети и мисля, че 32 или 37 инча ще са идеални...Очаквам предложенията Ви.

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Аз отдавна съм раздвоен между това сони W4000 и Philips 7603 H - забележете "H", защото тук в България (Техномаркет, технополис) - Филипса е 7603 D, а той не е Full HD!
    Днес бях в един Т-пополис и един Т-маркет. Гледах няколко на брой набелязани модели, даже едното ми око още отказва да се завърне оттам. За PHILIPS 42PFL7603 мога да кажа само, че съм силно разочарован от бързото посивяване на картината, при преход от фронтален поглед към периферен. Не ви го препоръчвам. Картината става за ядене, но само ако си се зацентрил право срещу нея и не си мърдаш зрителната точка много-много. В Т-пополис видях един по-стар модел LG, на промоция, а именно LG RZ-42LF65. Този модел имаше забележително, според мен представяне на черното, което почти не зависеше от ъгъла на гледане. Има го и в Т-маркет, цена около 2300. Най-силно впечатление ми направи SAMSUNG LE-40A656. Лявото ми око май все още обикаля нейде около оня телевизор... май. Работливите корейци от Самият Сунг са избълвали забележителен телевизор, чийто единствен недостатък като че ли засега е само цената му, но да не забравяме, че сега се появява на нашия пазар. Картината му е перфектна (поне на FullHD, което бяха пуснали) и мноого слабо зависи от ъгъла на гледане. Струва се да се види.
    Толкоз засега. :-)))))

12. Тук е от
    Oct 2005

Sony 40W4000 в Гърция е 1449 евро.

13. Тук е от
    Dec 2007

adtomov, напълно се присъединявам към твоите наблюдения. Ако не беше това посивяване на Филипса досега да бях завлякъл един. Да не говоря че го има и при 42PFL9603, което е вече безобразие. Мене лично ме дразни този факт. Мене лично.
    За SAMSUNG LE-40A656 - и аз бях впечатлен, но чакам някой гуру да му пусне тестове и да се произнесе. Аз лично не съм подготвен откъм лаптопи и тестове за случая. Не се считам и за гуру. Много ми е интересно на SD как ще се представи. Вече писах за видеопрасетата, дето всичко трябва да ядат, според мен.
    Днес минах и през МЕТРО и нямаше как да не погледна SAMSUNG LE-40N87 ... мъка. Това беше единствения ТВ пуснат на кабелна (или ефирна?) . Обаче такова мощно мазане по екрана не бях виждал досега (е, не че имам гигантски опит, ама бях шокиран). Дано да става въпрос за сигнал или отделна бройка, а не е принципно положение със SD сигнал.
    Минах и през Техномаркет-а. Там на въпроса ми де го Сони 40W4000 отговорът беше горе-долу: "ъмм...". Язък за момченцата дето се размотават с блузки "Сони" из едноименния щанд.
    Но... времето лекува. Чакаме....

14.  

15. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от pavele
    .... Да не говоря че го има и при 42PFL9603, което е вече безобразие. Мене лично ме дразни този факт. Мене лично.
    За SAMSUNG LE-40A656 -.... Много ми е интересно на SD как ще се представи.
    Съгласен съм, че посивяването при телевизор от 9-а серия на Philips си е направо безобразие. Не съм го видял още, но и мен би ми направило силно отрицателно впечатление.
    За А-серията на Самият Сунг на SD сигнал... До онзи 40-инчовия бяха пуснали един 37-инчов А656 на такъв сигнал. По мое мнение се ядваше. Поне беше толкова, или малко по-добре от това, което си имам в къщи (JVC). Нои всеки трябва сам да прецени за себе си, като отиде на място и види. :-)
    :-)

16. Тук е от
    May 2008

От няколко дни съм щастлив собственик на Panasonic TH-46PY85p .
    В последните години прочетох много неща и бях решил че истинската технология за телевизор е LCD, но преди време минах през Техномаркет и след продължително сравняване на LCD-тата на SONY (фен съм на телевизорите им) и Panasonic 50PY70P, везната твърдо се наклони към плазмата. Някой от преимуществата на LCD технологията (живот на панела, ниско ниво на нагряване и т.н.) вече не са проблем за плазмите от ново поколение. Крайното решение взех след като отскочих до "ХоХо' и занесох един от HD плеърите които имам - TviX M6500.
    Новия ми телевизор има 100 000 часа живот, 100Mhz. Double Scan и 1 000 000:1 ( ДА 1 МИЛИОН) динамичен и 30 000 :1 естествен контраст. Имам 2 HD плеъра и филмите на 1080p изглеждат уникално. Силно впечатление ми направи отсъсвието на "филмовото" усещане като гледаш качествено рипнат филм. Имам чувството че действието се в хола ми. Помещението не е много голямо (4.20Х4.0) но първоначалното притеснение че телевизора е малко голям, отпадна след първия час. "ХоХо" беше прав като ми каза че след 2 дни ще ми се струва малък. Жалко че никъде не видях информация за 50" такъв панел.
    Не съм си играл да настройвам панела. За сега е с фабричната настройка "нормал" и намален контраст на 50% докато не минат първите 200 часа, но дори и така картината е невероятна. Трябва да потърся някой от калиброващите видео-та, но още не съм се ровил из форума.
    В Техномаркет се сблъсках с редовния им абсурд - има обявена промоция но всъшност се оказа че телевизорите още не са внесени. Добре че съм с връзки в "КиК" там и ме информираха че точно в същия ден получават пратка от 20 бр. и ще разпратят по 3 на всеки магазин за демо. Иначе 42" панел го имат на склад, но сигнала който бяха пуснали беше както винаги отвратителен и трудно се виждаха преимуществата на панела.

17. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Видях 40W4000 в Мола на Стамболийски, точно до X3000.
    Първото впечатление беше доста лошо.
    Понастроих го и стана доста по-добре, но отстъпва пред X3000.
    Определено на SD, Сонитата не се представят много добре.
    Деинтерлейса му е на средно ниво. Сигнала беше от Mezzo - изпълнение на пиано.
    На X3000 пръстите на пианиста не губиха очертания на 4000 ставаха на черти.
    В тъмните зони лилавее. Нямаше кой да ми пусне HD, нито пък носех
    някакъв тестов диск, така че повече за него нищо не мога да кажа.
    Но определено не бих взел 4000, ако гледам основно SD.
    Цената му е много добра.
    Бяха изложени и Сами 6 серия и новите 37 на Панасоник.
    На пръв поглед си заслужават.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

След пореден оглед за покупка и здраво тестване на следните модели представете си кой е най-добрия телевизор днес?
    Обстойно бяха проверени: Новата плазма на Панасоник PY85 - тотално разочарование - картина мазна, никаква рязкост, блясък и детайл. Контраста от 1000 000:1 е само техническо описание без реалност. Втори бе новото отроче на Самсунг 46А656 - става, но не е това за което пишат и хвалят. Въпреки обявен контраст от 50 000:1 реално отговаря на 8000 - 10 000:1. Мазане, няма детайлност и дълбочина и с нищо непревъзхождаш модела F86BD. Сони W4000 също не това което очаквах - X3500 в пъти по-добър. За двата последни модела на Тошиба - абсолютно не са това което бяха по-старите им братчета.

И сега часът на истината!
    http://av.samsung.de/produkte/detail...d-920a0986b65d
    БЕЗСПОРНИЯ фаворит е 46М86!!!
    Уникална рязка, бляскава и супер детайлна картина в пъти по-добра от А656 !!! Въпреки обявения динамичен контраст от 15 000:1 - контраста при А656 видимо в сравнението с него бе поне 4-5 пъти по слаб. много добро черно, идеално представяне при бързо движение на SD И FullHD сигнали. Страховита и реалистична картина при обикновени DivX,avi и DVD видия. Много видимо по-добра картина при FullHD в сравнение с А656 при който обявените 4 милисекунди също не са верни - отговарят поне на 10 докато при М86 обявените 8 отговарят поне на 4. Ха сега!

Такива ми ти работи! Този телевизор единственно става за покупка която и ще направим с колегите.
    Успех на така НЕ по-добрите НОВИ модели изобщо! Край на голямото търсене!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе