Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 19 от 443 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

sirgeorge малко е по мътна ама по се ядва. Утре ще купя и друг скарт-кабел че моя не е много читав и ще пробвам настройките. А имам и чувството че приемника не е съвсем наред. На 2 пъти забива когато правя настройки от него и се налага да му изключвам захранването

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stefanrus
    sirgeorge малко е по мътна ама по се ядва. Утре ще купя и друг скарт-кабел че моя не е много читав и ще пробвам настройките. А имам и чувството че приемника не е съвсем наред. На 2 пъти забива когато правя настройки от него и се налага да му изключвам захранването
    Хмм странно при мен приемника не ги прави тези номера, да не би да ти се бъгнал софтуера, знам ли?
    Не очаквай чудеса от смяната на скарт-кабел,може да ти изчезнат смущенията като вълни, шум в картината, но контурите и сенките пак ще ги забелязваш. Все пак ако си се решил на подмяна на скарт-кабела вземи си с позлатени конектори.

4. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от sirgeorge
    Хмм странно при мен приемника не ги прави тези номера, да не би да ти се бъгнал софтуера, знам ли?
    Не очаквай чудеса от смяната на скарт-кабел,може да ти изчезнат смущенията като вълни, шум в картината, но контурите и сенките пак ще ги забелязваш. Все пак ако си се решил на подмяна на скарт-кабела вземи си с позлатени конектори.
    Ок мерси В краен случаи ще видя какво ще кажат тези от Булсатком Може пък и аз да съм прекалено капризен

5. Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от ethernall
    Който купил плазма - купил: http://news.ibox.bg/news/id_1642145271 ...
    Това го четох и в началото на миналата година. Не вярвам да стане, защото новото поколение плазми на Панасоник ще имат по-ниска консумация от LCD-тата. Поредни журналистически измишльотини.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

toni.penkov честито!
    При SD signal 46W4000 е яко мазало! Толкова лоша картина при кабелна и сателит не съм виждал. При SD signal твоя 40W4500 как е? Навсякъде по форумите пишат, че било още по-лошо качеството. И най-важното: забелязваш ли картината да се друса леко, придърпва, финно тресене при бавни и бързи движения на камерата маже ли?

7. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Violator
    Здравейте на всички.
    Много се зарадвах на този форум, понеже не разбирам много и доста се рових за '32 LCD.Колкото повече се ровя по объркан ставам затова ще помоля някой който е запознат да отговори.
    Телевизора ще се ползва за Булсатком(спорт и филми), както и за филми през PC (но чрез D-SUB вход понеже лапа няма друг изход). Има ли смисъл да си взимам Full HD при това положение и по-добър ли е варианта HD ready - 100HZ? Цената която съм си определил е до 1500 лв.
    Предложете и модели плс.
    Бюджета ти е много добър за 32", практически може да си позволиш по-голямата част от моделите предлагани от различните производители, а защо не и по-голям размер.
    Обърни внимание на следните модели, огледайги ги на живо харесай си един или няколко и попитай отново във форума кой да избереш.
    - LG 32LG5500/5600/5700/6000
    - PANASONIC TX-32LX85P
    - PHILIPS 32PFL7403D/7803D
    - SAMSUNG LE-32A556/557/558/656
    - SHARP LC-32X20E/D65E/RD8E
    - SONY KDL-32V4500
    - TOSHIBA 32XV505DG

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

soon,

Гладиатора беше в спалнята ми в неделя / Нова имат хубав сигнал на ЕКК /. От Компютър е чудесно . За HD i DVD няма какво да обеснявам.
    Относно останалите канали на SD смятам ,че е доста задоволително , но има какво да се желае определено.
    Днес за 4 лева отгоре си поръчах цифрова кабелна от ЕКК като се оказа ,че в ЕКК вече им е практика да слагат на БРАВИА кабелна с собств. тунер на ТВ-то. Ако и така не стане качествено ще мина на НЕТ 1 и техният кабелен цифров сигнал или Булсатком.

Но ако се получи мога и за HDTV na EKK да се абонирам

Вчера подкарах Тв-то с звук от неговите говорители и заедно с това от RCA извадих звук на система с бас.Чуват се успоредно и много добре И представи си : тв-то има опция да контролираш звука от дистанционното и на неговите говорители и на тази отделна система в едно.

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от sirgeorge
    Позлатените конектори са за да не се окислява кабела при положение че се намираш някъде близо до морето например.Това не означава автоматически по добра картина т.е.обикновените на Bandrige ще ти свършат същата работа.Казвам го от личен опит,ползвам Profigold и Bandrige разлика в качеството на картината няма.Само в цената.

11. Тук е от
    Jan 2009

sirgeorge благодаря много за отговора.За сега съм се спрял на следните модели:

- SONY 32W4000K/ 32D3000
    - SAMSUNG LE-32А756/А656
    - SHARP LC-32X20E/DH65E
    - PHILIPS 32PFL7403D

Ще проверя и другите, които си препоръчал. Въпроса е дали да се набутвам повече пари за Full HD, след като няма да има особена полза с Булсатком и PC с D-Sub.

12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

- SONY 32W4000K/ 32D3000
    - SAMSUNG LE-32А756/А656
    - SHARP LC-32X20E/DH65E
    - PHILIPS 32PFL7403D

Ще проверя и другите, които си препоръчал. Въпроса е дали да се набутвам повече пари за Full HD, след като няма да има особена полза с Булсатком и PC с D-Sub.
    На 32 инча няма смисъл от Full HD,разликата няма да я усетиш при този размер,а и никога няма да пуснат тв канали с това качество.Аз ще те посъветвам да обърнеш внимание и на този модел PANASONIC TX-32LX85P.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul
    Някой компетентен може ли да ме светне?
    Видимо няма да се подобри картината
    фърмуера може да ти подобри работата на телетекста или цифровия тунер
    обикновенно на страницата от която го сваляш има списък на подобренията
    Съвет-ако нямаш проблеми с телевизора не е нужно да качваш нов
    случва се често да има оплаквания от бъгове в новия -затова е нужно да си пазиш старите проверени версии - папка в компа/не можеш да свалиш фтрмуер от телевизора-можеш само да качваш/

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Видимо няма да се подобри картината
    фърмуера може да ти подобри работата на телетекста или цифровия тунер
    обикновенно на страницата от която го сваляш има списък на подобренията
    Съвет-ако нямаш проблеми с телевизора не е нужно да качваш нов
    случва се често да има оплаквания от бъгове в новия -затова е нужно да си пазиш старите проверени версии - папка в компа/не можеш да свалиш фтрмуер от телевизора-можеш само да качваш/
    Благодаря hristoslav2, за компететния и полезен съвет.
    LCD -то е на една седмица и за сега съм очарован от работата му но прочетох, че някои вече са инсталирали новата версия и са доволни та за това се интересувам. Само дето немога още да го поткарам с лаптопа - нещо немога да се оправя с настройките ама и за това ще питам по нататък.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Позлатените конектори са за да не се окислява кабела при положение че се намираш някъде близо до морето например.Това не означава автоматически по добра картина т.е.обикновените на Bandrige ще ти свършат същата работа.Казвам го от личен опит,ползвам Profigold и Bandrige разлика в качеството на картината няма.Само в цената.
    Интересно инфо, между другото аз се намирам близо до морето - Поздрави от Варна.:-)
    Не бях много довелен от първият скарт кабел (видимо евтина изработка даден ми от техника, който слага Булсатком-а) появявяха се вълни на картината, особенно забележими на черен фон. Купих си скарт с позлатени конектори и нещата в това отношение се оправиха. Иначе по-никакъв начин не се подобри картината, затова и казах да не се очакват чудеса.

- SONY 32W4000K/ 32D3000
    - SAMSUNG LE-32А756/А656
    - SHARP LC-32X20E/DH65E
    - PHILIPS 32PFL7403D

Браво чудесни попадения, бих изключил само SONY 32D3000, всички останали модели са в средният и високият клас.
    И аз смятам, че Full HD няма смисъл за този размер, или трябва да го гледаш отблизо за да усетиш разликата в резолюцията или да се ориентираш към телевизори от 42" на горе.

17. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте, едно бързо въпросче. LCD 32LG5700 има ли картиране 1:1 и въобще как се справя като монитор?

18. Тук е от
    Jan 2009

[/quote]
    Браво чудесни попадения, бих изключил само SONY 32D3000, всички останали модели са в средният и високият клас.
    И аз смятам, че Full HD няма смисъл за този размер, или трябва да го гледаш отблизо за да усетиш разликата в резолюцията или да се ориентираш към телевизори от 42" на горе.
    [/quote]

Телевизора ще се гледа на не повече от 2,50 метра, така че повече от '37 мисля че ще бъде прекалено голям.
    Благодаря за помощта, продължавам да търся и пак ще пиша.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 443 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе