Страница 537 от 619 ПърваПърва ... 487527535536537538539547587 ... ПоследноПоследно
Резултати от 8,041 до 8,055 от общо 9282
Like Tree2380Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Oct 2023

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Здравейте отново.
    Аз търпеливо изчаках до черния петък, за да видя какво ще е най-доброто което мога да си купя ( Гледам телевизори 65 инча до 2100 лв ).
    Бях си сложил в любими да следя следните телевизори:
    TCL 65C805
    Samsung 65Q80C
    Hisense 65 U8KQ
    Philips 65PUS8818
    Утре ще видя финално как ще са като цени и ще си поръчам някой от тях. Последно питане - според вас кой е най-добрия вариант измежду тези 4-те ?

Май най са ми на сърце:
    -TCL-a ( Защото е андройд и май е най-добър като съотношение екстри/качество/цена. Единствено ме притеснява, че е китаец и не е толкова наложена марка, като Самсунга примерно )
    -Samsung-a (Защото е наложена и отвърдена марка. Единствено не ме кефи, че е с тяхната операционна система, не с Андройд)

Кой телевизор според вас е по-добър от двата и вие какво бихте купили ? В Техномаркер ме съветват за Самсунга - според тях бил и с по-добра картина, ама аз не съм сигурен. Там нямаха мостра изложена на 805 да го видя реално.
    Какво ще ме посъветвате ?
    Благодаря предварително за всички !

П.С: Оказа се, че ако си купя TCL 65C805 от Техномаркет, мога да го регистрирам за допълнителни 3 години гаранция. TCL имат кампания до края на годината за определени модели купени от Yettel и Техномаркет:
    https://tcl-promotion.com/bg/

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021

И аз като цяло смятам да следя C805 или C845 за утре, но доколкото знам трябва да се търси X2 ревизия. Доколкото разбрах ако е старата ревизия, не е за препоръчване модела. Моля дайте малко повече светлина относно дали x1 също си заслужава като модел. Въпроса ми е ако ми дойде x1 ревизия да го връщам ли?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gopetokirilov Виж публикацията
    И аз като цяло смятам да следя C805 или C845 за утре, но доколкото знам трябва да се търси X2 ревизия. Доколкото разбрах ако е старата ревизия, не е за препоръчване модела. Моля дайте малко повече светлина относно дали x1 също си заслужава като модел. Въпроса ми е ако ми дойде x1 ревизия да го връщам ли?
    Разликата е в платформата - мейн борда с проца
    https://forum.setcombg.com/tcl-%D1%8...ml#post1059244
    В момента 90% от складовите наличности в Европа са още X1

Samsung и Google се обединяват в пространствения аудио формат IAMF, за да съперничат на Dolby Atmos
    https://www.hdtvtest.co.uk/n/Samsung...al-Dolby-Atmos
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-11-23 в 23:30.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от gopetokirilov Виж публикацията
    Ако от магазина не ти кажат дали е X2, тогава питай куриера какмо пише на кашона. При Х1 отказвата поръчката и готово.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Разликата е в платформата - мейн борда с проца
    Можеш ли да ми кажеш по простичко , ще направя ли грешка ако при мен дойде x1 ревизия и я запазя, и каква разлика ще усетя аз като потребител?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма да е грешка. Софтуера за момента би трябвало да е еднакъв за C845X1 и C845X2, както и за C745X1 и C745X2
    възможни предимства са поддръжка на 4k Dolby Vision@120hz (за игри, вместо само 60hz с x1) и USB3.0 порт
    C845X2, C745X2 са на новата платформа, а това според мен означава, че ще имат по-дълга софтуерна поддръжка, като получат и 3 нови версии на Андроид(тези с X1 вероятно ще получат още две версии)
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-11-23 в 20:03.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Някоя препоръка да дадете за OLED 42". Не виждам да са ниски цените на 42". В краен случай ако не е OLED нещо друго качествено същия размер.
    Ще се гледа от 2-2,5 м.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sppmaster Виж публикацията
    Някоя препоръка да дадете за OLED 42". Не виждам да са ниски цените на 42". В краен случай ако не е OLED нещо друго качествено същия размер.
    Ще се гледа от 2-2,5 м.
    Само да допълня, че 42" OLED модели не са толкова ярки като 55 и 65". Причината е поради по-малката излъчваща повърхност - пикселите са по-малки. Това може да се поправи в следващите години с добавката на MLA и в този диагонал панели.
    LG OLED42C31LA - го имаше за 1799
    https://www.emag.bg/televizor-lg-ole.../pd/DHVR0GMBM/
    SAMSUNG QE-43QN90B
    Sony XR-43X85K
    Philips 43PUS8818
    sppmaster одобрява това.

11. Novice
    Тук е от
    Feb 2015

Здравейте.
    Какво бихте препоръчали от между следните телевизори?
    Hisense U7KQ
    Philips 55PUS8518
    Philips 55PUS8818
    Samsung 55Q80C
    Приемам и други предложения.
    Благодаря

Изпратено от моят motorola edge 30 с помощта на Tapatalk

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Привет на всички. Аз току що купих един TCL 55805 от emag. Цената е ОК - 1199, та си взех и 2 доп. години гаранция, които не знам дали ми бяха нужни, но прецених, че за 130лв не е лоша оферта. Казвам го, ако някой не е видял и има все още налични да се възползва, при положение, че се чуди дали да вземе китаец. Аз изцяло се доверих на мненията във форума, тв-то ще ми е за къщурата в Земен, та се надявам всичко с него да е наред.
    Успех и здраве на всички колеги.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2019

Здравейте група, миналата година, благодаряние на вашите съвети на черния петък купих Sony XR55X93J от който сме много доволни, ставнявах го основно с Samsung QLED 55Q80B и избрах Sony-то.
    Тази година сменихме апартамента и мисля това Sony да отиде в спалнята, а за хола да взема малко по-голям, 65 инча.
    харесва ми Google OS/Android OS-ит и засега основно съм се насочил предимно към Sony, но, ако има нещо по-добро също е вариант, също предпочитам VA матрица, OLED или MiniLED.
    Можете ли да ми помогнете с насоки за избора, надявам се да се вместя в 2500лв?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021

Цитат Първоначално публикувано от akela Виж публикацията
    Привет на всички. Аз току що купих един TCL 55805 от emag. Цената е ОК - 1199, та си взех и 2 доп. години гаранция, които не знам дали ми бяха нужни, но прецених, че за 130лв не е лоша оферта. Казвам го, ако някой не е видял и има все още налични да се възползва, при положение, че се чуди дали да вземе китаец. Аз изцяло се доверих на мненията във форума, тв-то ще ми е за къщурата в Земен, та се надявам всичко с него да е наред.
    И аз се възползвах на 1200лв. Сега чакаме да видим дали е X2 и ако не е ще се чудим дали да го връщаме. Въпреки, че вчера разбрах че не е такъв голям проблем и да е X1. Може би няма да усетим разлика. Иначе успях да взема и LG C21 на 1700 лв, което също е добра оферта.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2022

Цитат Първоначално публикувано от akela Виж публикацията
    За тия пари + допълнителната гаранция има TCL 65c805 в Техномаркет- 1399лв, което мисля е по добрата оферта

Изпратено от моят SM-S916B с помощта на Tapatalk
    akela одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021

Цитат Първоначално публикувано от BateB Виж публикацията
    За тия пари + допълнителната гаранция има TCL 65c805 в Техномаркет- 1399лв, което мисля е по добрата оферта
    Мда, като цяло е по-добра оферта, въпреки, че не видях повече от 24 месеца гаранция. За 200 лв отгоре да вземеш 65 инча мисля, че си заслужава. Само един въпрос за по-голям диагонал няма ли когато гледам само телевизия да е по-кофти от към картина, отколкото ако го гледам на 55-инча? Като цяло усещането. Ще се гледа от 2.5метра.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Благодаря, отказах emag-a. А и видях, че през ТМаркет има нативно 5г. гаранция.
    gopetokirilov одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе