Здравейте отново.
Аз търпеливо изчаках до черния петък, за да видя какво ще е най-доброто което мога да си купя ( Гледам телевизори 65 инча до 2100 лв ).
Бях си сложил в любими да следя следните телевизори:
TCL 65C805
Samsung 65Q80C
Hisense 65 U8KQ
Philips 65PUS8818
Утре ще видя финално как ще са като цени и ще си поръчам някой от тях. Последно питане - според вас кой е най-добрия вариант измежду тези 4-те ?
Май най са ми на сърце:
-TCL-a ( Защото е андройд и май е най-добър като съотношение екстри/качество/цена. Единствено ме притеснява, че е китаец и не е толкова наложена марка, като Самсунга примерно )
-Samsung-a (Защото е наложена и отвърдена марка. Единствено не ме кефи, че е с тяхната операционна система, не с Андройд)
Кой телевизор според вас е по-добър от двата и вие какво бихте купили ? В Техномаркер ме съветват за Самсунга - според тях бил и с по-добра картина, ама аз не съм сигурен. Там нямаха мостра изложена на 805 да го видя реално.
Какво ще ме посъветвате ?
Благодаря предварително за всички !
П.С: Оказа се, че ако си купя TCL 65C805 от Техномаркет, мога да го регистрирам за допълнителни 3 години гаранция. TCL имат кампания до края на годината за определени модели купени от Yettel и Техномаркет:
https://tcl-promotion.com/bg/