здравейте, след като разгледах задълбочено вашия форум реших и аз да потурся съвет от "спрециалистите по неволя" .Вчера и мен ме сполетя участта да се исправя пред изпбора на нов хладилник.Всъщност вече изборат е материализиран искам да задам няколко въпроса отностно някой аспекти които ме озадъчиха!
1.Спрях се на хладилник с горна камера Indesit RA 25 (всъщност изборат не бе изцяло мой) , но както и да е
2.На хладилника пишеше производство - Италия,но щом ми го доставиха се оказа,че на опаковката пише :произведено в Турция.
3.Незабавно се обадих на фирмата от която го закупих и поисках обяснение защо ми пращат др.стока!!! (бях бесен) Нещеш ли след няколко минути се появи оправителя който в същност не ми е непознат и ми каза:Хладилника наистина е италиянски просто за да спестят митнически разходи (или нещо подобно) ги внасят през Турция затова има етикет с натпис :Произведено в Турция.
4.Това ми прозвуча доста самнително затова ви моля за вашето мнение,има ли такова нещо и какво точно ще спестят като прекарат хладилника от др.страна на БГ???Май това е поредната измама и аз най-наивно лапнах въдицата!!!??? Дайте ми спешмо мнение или сувет,защото знам че в този форум има доста препатили и вещи хора в тази област,за да мога да реагирам незабавно!!!Благодаря предварително на всички отзовали се