@dragozow - Аз точно това целях да направя. И именно защото Атаро са внесли точно моите климатици, проследиха ги, че са ги продали на техен валиден и до ден днешен дилър, който от своя страна ги е препродал на Иван, именно затова ги попитах какво да направя, на кой, колко и къде да платя за да дойде да ги провери и да ми разпише ако трябва нова гаранция. Не можело, сигурно са прави, но ако държат на някакво реноме, най-малкото въпросният скапан дилър трябва да изяде камшика. Трябва да го изяде, защото със ясното си съзнание е извършвал нарушение и формално и морално на подписаният договор между него и Атаро. Въпросният дилър пределно ясно е знаел, че зад гърба на Атаро купува климатици, за бивш техен представител, които ги е завлякал с пари. Ако държат да имат чисто име или късат работа с тия дето им подливат вода или ги пращат да оправят бакиите, на тия на които са правили услуги. В нашият случай не се случва нито едното, нито другото. Но какво ли се учудвам, сигурно и тук трябва да се стига до централи и разни регионални мениджъри за да се разреши по някакъв начин въпроса. Така беше и при продажбата на едни външни тела, за други. Атаро дигаха рамене, от Варна също се правиха на интересни, докато колегата от форума не се свърза чак с Австрия за да си разреши проблема. Нека някой ме поправи ако греша, но с такова убеждение останах.
Тук е момента да обявя, че търся срещу заплащане сериозна фирма която да поддържа техниката ми , явно извън гаранционно.
Поздрави.