Страница 12 от 26 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 389
Like Tree3Одобрявам

Още един шаран в мрежата на Ванко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Re:Още един шаран в мрежата на Ванко

А БЕ ОТНОВО ПРОЧЕТОХ ТЕМАТА,но или съм объркал или никъде не видях черно на бяло доказателство за измама.не коря никого,но покажете поне един документ.друг е въпроса,че пари ей така не се дават

2.  

3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    А БЕ ОТНОВО ПРОЧЕТОХ ТЕМАТА,но или съм объркал или никъде не видях черно на бяло доказателство за измама.не коря никого,но покажете поне един документ.друг е въпроса,че пари ей така не се дават
    НЕ МЕРСИ... На доказателствата мястото им не е в форума. Остана сега да вземем да четем сканирани документи!

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    Може би не си се объркал, а просто си доста... дезориентиран относно това какво е съд и какво форум..
    Обвинява се редовен участник на форума в измама в прав текст. Редовният участник е добре запознат с това, че е обвиняван в кражба и измама - влизал е в темата и я е чел, което е засечено по IP адрес.
    Вместо да защити доброто си име, участникът се скатава вдън земя и след като години наред е участвал активно във форума изведнъж прекратява своето участие в него.
    Изведнъж се оказва, че освен първият измамен, има и редица други, които са претърпели щети от измамника.
    Трябва да си пън за да искаш нещо по-различно като доказателства от това, като се отчита, че това е форум, а не съд. Както е казал glowndark, тук не е място за съд и доказателства, а за споделяне и разсъждаване.

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

@glowndark - Не мога да бъда на 100% сигурен. След като заклещих един от служителите на Иван да го питам какво става, защото вече бях говорил първоначално с Атаро, той през мустак каза, ами то май Иван не купува от Атаро, а от (Мъжко име). Викам къв е тоя, ми той му е един приятел, който е някакъв шеф по Атаро и му помага. После се оказа, че човека не е шеф по Атаро, а е собственик на въпросната фирма-дилър на Атаро.
    Мисля че хората в този бранш се познават, нормално е един дилър на Атаро от години, да познава останалите за даден град. Нормално е и когато някой те завлече да споделиш на всичките си бизнес партньори, това или е сторено, или е трябвало да бъде сторено от страна на Атаро. Както виждаш фирмата вносител може да е на 100% изрядна в случая, но името й е въвлечено в скандала. Кой крив и кой прав, аз не мога да кажа, но личното ми мнение е, че играта на дилъра не е точна.
    @DUNDURMA - Документи има достатъчно, нали не мислиш, че прокуратура и полиция ще започнат да работят по въпроса ей така на свободни съчинения, без никакви документи? Просто мястото им не е тук.

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Един участник още преди повече от година пусна тема, че тоя Ванко не става и му заключиха темата. Отделно пък тогава беше абсурд да напишеш нещо лошо за него. Рискуваш да те обяват за луд. Лично аз без да видя нещо монтирано и да работи - пари не давам, камо ли на такива индивиди без фирми, неиздаващи фактури и без да съм ги проверил в Дакси. В тези времена човек трябва да се съмнява дори в собствените си съмнения.

https://forum.setcombg.com/index.php/topic,44821.0.html

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Aruba - прочете ли внимателно за какво е бана в линка или просто си го пропуснал ?

8.  

9. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Има ли значение? Човекът може да не е спазил някои правила на форума, но това не го прави лъжец. Още тогава се е опитал да отвори очите на невярващите, че тоя ванко68 е мошеник. Имал 30 дена срок, откраднали му телефона, ала-бала. Всички видяха, че се оказа голям бомбаджия. И все със закъснител ги е залагал. Ако бяха оставили темата да се развива, може би нямаше да има толкова излъгани, все някой щеше да я избутва и да бие на очи. Отиде ли на трета-четвърта страница, няма голяма файда.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

както обичам да казвам - No Comment !

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Има ли значение? Човекът може да не е спазил някои правила на форума, но това не го прави лъжец. Още тогава се е опитал да отвори очите на невярващите, че тоя ванко68 е мошеник. Имал 30 дена срок, откраднали му телефона, ала-бала. Всички видяха, че се оказа голям бомбаджия. И все със закъснител ги е залагал. Ако бяха оставили темата да се развива, може би нямаше да има толкова излъгани, все някой щеше да я избутва и да бие на очи. Отиде ли на трета-четвърта страница, няма голяма файда.
    И на мен ми е интересно до колко могат да се нарушават правилата в едно общество, каквото е форума, с оглед на хипотетични бъдещи ползи?
    @aruba_man можеш ли да дефинираш границите и да посочиш за кого може и за кого - не?

12. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Едно е да нарушиш правилата като ругаеш или обижадш потребители, спамиш и т.н. Съвсем друго е ако си пуснал обява, макар и иронична в грешен раздел или се оплакал от някой, който ти е бил препоръчан от форума не в черния списък, а някъде другаде. Това са и първите и единствени мнения на този потребител. Нормално е, когато един човек е нов някъде да не знае кое, къде се намира. Пък и аз не визирах модераторите, самите юзъри, или по-точно така наречените корифеи на форума не даваха някой да каже каквото и било отрицателно мнение за този ванко68. Все едно златни лайна сереше човека. Донякъде и те са подтикнали бъдещите му жертви да му гласуват доверие, докато тема, че ванко68 не си изпълнява гаранционните условия, взема парите и после му крадат телефона и т.н. е имало.

13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@aruba_man,
    Хайде да те светна за някои неща. Като човек, с много повече и житейски и с опит във форума.
    Много трудно се изгражда репутация в един форум и особено когато става дума за бизнес и много е лесно да я съсипеш. Този случай го показва нагледно. Темата, която даваш в линка си е отпреди повече от година. Ти сам казваш:
    ... Това са и първите и единствени мнения на този потребител. Нормално е, когато един човек е нов някъде да не знае кое, къде се намира. ...
    Е как би постъпил ти, ако си модератор или админ на форума и имаш минимум съвест и почтеност?? Би ли повярвал безрезервно на думите на един анонимен човек? А ако той просто е лично неудовлетворен, че не са му играли по гайдата и цели на всяка цена да оплюе някого? Ей така, за едното его. Знаеш ли колко е лесно да съсипеш нечий бизнес? Как би постъпил ти, ако беше на място на Крис или на модераторите и админите?
    В България между "осанна" и "разпни го" има само една крачка. Маса плужеци, дето до 89г бяха най-върлите комунисти, целуваха и задника на Живков, за една нощ станаха супер демократи и вдигаха най-голям шум по площадите. Над това замислял ли си се???

14.  

15. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Не може всички новорегистрирани потребители да се слагат под един знаменател. И аз с първото си мнение като похвалик един модел на климатик Хитачи, скочиха срещу мен, че съм агент на ТехноМаркет, което не е истина. След като и самият ванко68 си признава в темата, че наистина е продал и извършил монтажа на човека, и съвсем "случайно" точно тогава му крадат телефона, много пари и документи и затова не може да си оправи климатика бих оставил темата докато има резултат. Тогава щеше да си проличи кой какъв е. Нямам намерение да вземам повече отношение по темата. Само исках да кажа, че още преди година и половина е имало наченки, че този бандит не е чак такова цвете за мирисане. Дано изгорелите да си вземат парите, за което се съмнявам, но надеждата умирала последна. Успех.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

След като и самият ванко68 си признава в темата, че наистина е продал и извършил монтажа на човека, и съвсем "случайно" точно тогава му крадат телефона, много пари и документи и затова не може да си оправи климатика бих оставил темата докато има резултат. Тогава щеше да си проличи кой какъв е. Нямам намерение да вземам повече отношение по темата. Само исках да кажа, че още преди година и половина е имало наченки, че този бандит не е чак такова цвете за мирисане. Дано изгорелите да си вземат парите, за което се съмнявам, но надеждата умирала последна. Успех.
    А защо да не повярвам (в този момент, тогава) на Ванко, който има безупречна репутация, а на другия? Не се ли е случвало и на теб да ти откраднат или да загубиш поради собствена небрежност всичко - пари, документи, телефон? С риск да ме обвинят в спам ще разкажа нещо, което ми се случи преди седмица. И което ме накара да вярвам, че все още има честни и почтени хора.
    Миналия петък пътувах към североизточна България със сина си и племенничката. Бяхме с две коли. Спряхме на Обнова да пием кафе и там на перваза до масата навън си забравих чантичката. Вътре имаше над 600лв, телефона ми и всички документи. Усетих се преди влизане в Русе. Спряхме на края на града и позвъних на собствения си телефон. След третото позвъняване, когато вече бях загубил надежда, отсреща вдигнаха телефона и ми обясниха, че са намерили чантичката и всичко е наред. Реших децата да продължат с едната кола към Силистра, а аз да се върна. Когато пристигнах получих чантичката с всичко вътре! Искам да използвам случая да благодаря на хората от заведението на фирма ЕТ "Александров Юнайтед" за доблестната постъпка!

17. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Е как би постъпил ти, ако си модератор или админ на форума и имаш минимум съвест и почтеност?? Би ли повярвал безрезервно на думите на един анонимен човек? А ако той просто е лично неудовлетворен, че не са му играли по гайдата и цели на всяка цена да оплюе някого? Ей така, за едното его. Знаеш ли колко е лесно да съсипеш нечий бизнес? Как би постъпил ти, ако беше на място на Крис или на модераторите и админите?
    Надявам се че мнението ми няма да прозвучи, като кандидастване за админ или модератор, но лично аз бих ги оставил да се представят на арената. Това че има малко критика никога не е проблем, независимо откъде идва тя.

Когато има сблъсък по-силния оцелява - гадно нещо от джунглата ама какво да се прави. Отгоре на всичкото не вярвам някой да успее да съсипе нечий бизнес само с писане по форуми, особенно ако този някой има възможност за защита. Ако е прав ок!! На всеки му се случва да има трудни моменти в живота, да е сгрешил или да са му откраднали документите и парите - никой не е застрахован от това. Но да ти се случва често и редовно вече се нарича съдба.

Не мисля, че някой който контролира форума може да има нагласата че със своите действия или бездействия може да накърни на нечий бизнес. В края на краищат това е форум и който много иска да прави бизнес е добре да се концентрира върху самия бизнес, т.е. ако е коректен във взаимоотношенията си със своите клиенти факта, че някой клиент е недоволен от неговата работа не би трябвало да повлияе на неговия бизнес поне до момента до който доволните чувствително надвишават недоволните.

Мисля че е много по-нормална е една реакция на човек, който чуе, види или прочете критика за себе си, е да се опита да промени по някакъв начин своето поведение по такъв начин че допуснатата грешка да се случва максимално рядко. Важно е да се помни, че когато правиш бизнес винаги има хора, които остават с неудовлетворени очаквания и обикновенно тези хора ще намерят трибуна да изразят своето недоволство независимо дали става въпрос за този форум или някакво друго място.

Когато човек го прави съвсем тенденциозно, например с цел да унищожи своята конкуренция тогава много си личи, защото е нормално да се оплачеш веднъж, айде два пъти дори и пет пъти, ама ако го правиш постоянно то е ясно че влагаш повече смисъл в своето начинание освен да изхвърлиш своята негативна енергия, която е в резултат на неоправдани очаквания.

18. Тук е от
    Feb 2011

Айде стига де... при човека си загубил телефоните...при мен му се запали колата, после имаше мн работа, после се наводнинякакъв обект, после се разболяха работниците, после пък се схвана някакъв нерв и не можа да мръдне, после чакахме да направят бойлера, после топлообменик нямаше в цялата страна та чакахме месец да намерим точно такъв, после сглобявахме хидро групата че да не губим време в Казанлък, после я сглобихме, трябваше само да я тестваме.... и после продължава вече година! Иване, всеки ден се моля да не те срещна някъде из София...че света е толкова малък...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 26 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прекъсва ми мрежата ??
    От obshtinska_mishka във форум Мрежи
    Отговори: 41
    Последно: 04-05-16, 20:45
  2. проблем с мрежата или ?
    От eror във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 13-09-08, 09:43
  3. Проблем с мрежата
    От deveca във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 21-11-05, 19:50
  4. Help губи ми се мрежата?
    От AVATARAT във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 21-05-04, 03:23
  5. Как да конфигурирам мрежата?
    От Go_Play във форум Linux
    Отговори: 8
    Последно: 25-01-04, 16:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе