И аз това се чудя, че съм в същото положение като тебе. Ако някой намери решение .... .Първоначално публикувано от MEBELDIZAIN
И аз това се чудя, че съм в същото положение като тебе. Ако някой намери решение .... .Първоначално публикувано от MEBELDIZAIN
Според мен, последните двама не трябва да се чувстват засегнати от ситуацията с останалите. Демек... търсите си профилактики и гаранции според гаранционните карти.
за това питаме може някой да е в подобна ситуация и да е решил проблема ..иначе много съжалявам за горките хора ..в момента не е хич приятно да те излъжат !
Добре де, не разбирам - страх ви е да го потърсите ли? Абстрахирайте се от прочетеното тук и го търсете за профилактика и поддръжка. Пък после пишете да споделите за положително или отрицателно развитие
звънях на двата телефона от гаранционната карта ...единият не вдига ,другият не е в обхват ...а и се питам ..профилактиката би трябвало да върви с гаранция ...иначе с чисто сърце си признавам доволен съм от монтажа на дайкина ,но от тук нататък ?
Е нали имаш 6 годишна гаранция...кво ти пука...
Моето решение е: засега разучавам и следващата година,като дойде време за профилактика, ще си разглобя вътрешното тяло за почистване. Външното - почистване без разглобяване.
Така почистихме другия климатик,на което съм благодарен за помощта и съветите на Jackas и Aleksandars
Ако излезе проблем с климатиците ще се надявам пак на форума.
Звънях няколко пъти преди да пиша в темата, никой не вдига.Първоначално публикувано от Lazar
Дойде време за профилактика, дойде собственичката на фирмата с брат си, без Ванко направиха профилактиката, потвърдиха 5 год гаранция и поне за мен засега няма проблеми
е сега гледах в дилърите на дайкин ....интертермо не съществува,каква гаранция тогава ти дават ?
Не знам, гаранцията казаха , че я признават, не им е леко-дано се оправят
Ще ви признаят гаранцията точно кога ви я призная и аз. Чукайте на дърво и се молете да нямате проблеми! Иначе това с вдигането на телефоните...нещо нормално. Иначе ми даваха обещания, че посред зима ако нещо се случи, до 24 часа всичко в Казанлък щяло да е наред. Оффф...
Ама и то един ред- гаранционни карти от Атаро, фактури с касови бележки от Куултрейд и печат от Интертермо- дори и при нормална ситуация- кой е отговорен за гаранцията макар и стандартна