Страница 17 от 26 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 389
Like Tree3Одобрявам

Още един шаран в мрежата на Ванко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re:Още един шаран в мрежата на Ванко

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    Явно сервизната организация на Атаро се нуждае от корекции, щом един куп машини остават без гаранции, а клиентите - излъгани.

... Клиентите от Атаро ли за излъгани? Да не говорим, че Ванко преправя климатика така, че за гаранция не може да се говори изобщо. Хайде да виним Атаро за собствените си грешки. До сега не съм имал проблеми с Атаро за части за гаранционни машини.

... Освен това горе ясно е казано, че този господин няма нищо общо с Атаро, взима климатиците през друга фирма. Тосет не е в отношения с вносителя.

2.  

3. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

За преправените климатици в термопомпи въздух/вода не говоря - там е ясно, че гаранцията е Франция. Никой не казва, че клиентите са излъгани от Атаро, но всичко рефлектира върху имиджа на марката, а от там губи всеки по веригата. Ти само си мислиш, че не те засяга. Всяка внесена машина е дадена на някой оторизиран дилър, който би трябвало да отговаря за нейния правилен монтаж и гаранционно обслужване. Това, че той я дал на Иван или Драган - той да си отговаря за тях, не може тази отговорност да се губи по пътя. Ако нещо се случи на този човек или фирма, пак трябва да има решение. Както спомена Kasap, а и аз така съм чул - поне засега собственичката на фирмата, от чието име работеше Ванко не е отказвала гаранциите.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Tomorrow - блазе ти. Ама на последния концерт малко прекалиха със звука , и няма да е зле да вземеш малко памук. Тария си поотпуска гласа

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Горе имаше един господин, който каза, че никой не му отговаря на посочените телефони. При условие, че потребители го издирват, едва ли ще отиде някъде.

Освен това, Ванко, когато е правил монтажите лично, то те са направени добре. Това, че после се е оказал некоректен няма общо с монтажите му. Виждал съм негови работи и не са направени лошо. Едва ли ще има и проблем с машините. Колкото до преправяните там е друга бира. Прави ги до едно ниво, и после се спасяваш сам.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

По отношение на гаранцията - когато е от вносител се получава ситуацията в която са изпаднали клиентите на Ванко.
    При ЛГ гаранцията е от производител с гаранционна карта издадена от ЛГ, на база на тази карта всеки клиент може да получи гаранционно обслужване като се обади в кол центъра който изпраща оторизиран сервиз без да се интересува кой го е монтирал и какво е станало с него.
    Това е разликата когато една компания присъства в БГ със собствен офис. Не че атаро не са прави да откажат да отидазт на обект на ванко безплатно, но и клиента е прецакан от някой на който атаро са продали климатик без да им пука ... или във случея тса продали на на фирма която е препродала на ванко и така вече нещата окончателно се размиват.... Във вашите случеи гаранционните карти от ванко ли са или от атаро??

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

В моят случай картите са на бланки на Атаро, и има един ред, извършил монтаж - Интертермо. По долу стой печат на Интертермо.

8.  

9. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Преди няколко страници писах, аз бих отишъл при шефа или собственика на Атаро. Обикновено ако е разбран човек ще намери компромисно решение на проблема. Понякога разни консултанти и продавачи не могат да вземат подобни решения, защото не са оторизирани. Разговор с шефа винаги помага, пробвано.

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

@dragozow - Знам още тогава видях мнението ти, а и по принцип мисля по същият начин, просто не ми е оставало никакво време напоследък за това нещо. Ако има някакво развитие ще споделя.

11. Moderator Аватара на periel
    Тук е от
    Jun 2006

Що ли не се раздели темата, вие го обърнахте на поддръжка.

12. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Ванко е добът специалист като монтажник и сервизен такъв. Преработките, които прави обаче водят по принцип до отпадане на гаранцията, защото уредът не се ползва по предназначение, а по почти същия начин, но вече не е фабричен. За търговските отношения е съвсем друга бира. Там може да се пита и Вулкан Варна и още кой ли не.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cooler
    По отношение на гаранцията - когато е от вносител се получава ситуацията в която са изпаднали клиентите на Ванко.
    При ЛГ гаранцията е от производител с гаранционна карта издадена от ЛГ, на база на тази карта всеки клиент може да получи гаранционно обслужване като се обади в кол центъра който изпраща оторизиран сервиз без да се интересува кой го е монтирал и какво е станало с него.
    Това е разликата когато една компания присъства в БГ със собствен офис. Не че атаро не са прави да откажат да отидазт на обект на ванко безплатно, но и клиента е прецакан от някой на който атаро са продали климатик без да им пука ... или във случея тса продали на на фирма която е препродала на ванко и така вече нещата окончателно се размиват.... Във вашите случеи гаранционните карти от ванко ли са или от атаро??
    Тутакси ще унищожа едно ЛГ и ще се обадя в кол-центъра за го оправят гаранционно...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ще се изненандаш

16. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Аз не искам да се изненадвам, защото "такива" изненади обикновено са "чудо" за три дни. По-скоро търся логиката на поведение, сравнявам с другата корейска фирма и т.н.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    Аз не искам да се изненадвам, защото "такива" изненади обикновено са "чудо" за три дни.

Не мисля, че може да става въпрос за сравнение, защото тъкмо миналия месец се навъшиха пет години откакто LG работи със собствен офис във България и мисля, че там нещата засега са добре. Аз също поддържам тезата, че ще се изненадаш.

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ами тогава пробвай ... знаеш от каде да си вземеш ЛГ, а и знаеш как да го счупиш....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 26 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прекъсва ми мрежата ??
    От obshtinska_mishka във форум Мрежи
    Отговори: 41
    Последно: 04-05-16, 20:45
  2. проблем с мрежата или ?
    От eror във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 13-09-08, 09:43
  3. Проблем с мрежата
    От deveca във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 21-11-05, 19:50
  4. Help губи ми се мрежата?
    От AVATARAT във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 21-05-04, 03:23
  5. Как да конфигурирам мрежата?
    От Go_Play във форум Linux
    Отговори: 8
    Последно: 25-01-04, 16:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе