Страница 14 от 26 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 389
Like Tree3Одобрявам

Още един шаран в мрежата на Ванко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re:Още един шаран в мрежата на Ванко

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    ...И нека правим разлика между техническите умения и новаторството на една личност...
    ... За това, което умее с двете си ръце и акъла - шапка му свалям...

Ще си позволя да коментирам само това твое мнение. Машините, които е "пипнал" този човек, работят въпреки, че ги е "пипнал", а не благодарение на това, че ги е "пипнал". Това което е направил, с тези машини, е меко казано недоразумение. Мнението ти за него, е много погрешно.

2.  

3. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Не съм казал, че работят благодарение на това, че ги е пипнал - в повечето случаи той ползва нови машини. Може и да си прав, ти май го познаваш отблизо. Знам че имахте спорове с него но не съм се задълбочавал.

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от geozap

Ще си позволя да коментирам само това твое мнение. Машините, които е "пипнал" този човек, работят въпреки, че ги е "пипнал", а не благодарение на това, че ги е "пипнал". Това което е направил, с тези машини, е меко казано недоразумение. Мнението ти за него, е много погрешно.
    Би ли разяснил това на всички, за да няма повече заблудени? Ти имаш необходимите теоретични познания за това.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Тъй като не можем "да пием вода от извора" се въздържам от повече коментари.
    Само бих попитал, тези които го възхвалявате, що е то KVR на Данфос и за какво служи.
    Второ питане, какво ще стане, ако зимата, отидете на ски за два дни и решите за икономия, да намалите максимално отоплението и оставите подгряването на БГВ. Ще се опитам да го разасня в друга тема, на г-н Харизанов, който има изградена такава инсталация.

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

що е то KVR
    Регулатори на налягане - използват за поддържане на постоянно и достатъчно високо налягане на кондензация, в системи с използване на въздушно охлаждане на кондензаторите.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2006

geozap нали се сещаш че като задаваш въпроси хората, които не знаят ходят да търсят в google. След това много лесно намират отговори на въпросите ти.

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dkolov

geozap нали се сещаш че като задаваш въпроси хората, които не знаят ходят да търсят в google. След това много лесно намират отговори на въпросите ти.
    Хлъц! За малко да се задавя с бирата от тази мъдра мисла!
    Отговори много и най-различни. Случайно да разполагаш с научна обосновка на някои от тях или си чешеш пак пръстите в клавишите?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

За втори офтопик може да ме накажат, но научните неща не се пишат във форуми дори и да разполагаш с тях. За научни неща си има научни списания. Имам позната, която превежда такива списания, но това вече е интелектуална собственост и не може да се публикува ей така.

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Това изречение към мен ли беше насочено?!Смяташ, че тук се спират хора които ей така, убиват време и от тези неща нищо не схващат?!

12. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Хич не сте по темата за Ванко вече.

13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

За втори офтопик може да ме накажат, но научните неща не се пишат във форуми дори и да разполагаш с тях. За научни неща си има научни списания. Имам позната, която превежда такива списания, но това вече е интелектуална собственост и не може да се публикува ей така.
    Съвета ми е да и обърнеш повече внимание! Ще е по-полезно и приятно и за двама ви, от писането на перманентен offtopic.
    Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Хич не сте по темата за Ванко вече.
    Темата ще стане интересна, ако някой докладва конкретни резултати.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Темата ще стане интересна, ако някой докладва конкретни резултати.
    Мисля че засега конкретни резултати не могат да бъдат дадени защото за това е необходимо време и май е по-добре да отидем в раздел дъра-бъра. Разбира се ако някой има да се оплаква може да го прави, ама ние май вече бягаме от темата.

16. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Тъй като не можем "да пием вода от извора" се въздържам от повече коментари.
    Само бих попитал, тези които го възхвалявате, що е то KVR на Данфос и за какво служи.
    Второ питане, какво ще стане, ако зимата, отидете на ски за два дни и решите за икономия, да намалите максимално отоплението и оставите подгряването на БГВ. Ще се опитам да го разасня в друга тема, на г-н Харизанов, който има изградена такава инсталация.

офф предполагам :

на мене ми е интересно какво ще стане по точка 2
    чакам линк към обещаната друга тема.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Spec
    SetCombG.com участник
    *
    Неактивен Неактивен

Публикации: 3028

Само поглеждам да видя какво правиш. Бачкай сега..

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)

(Без заглавие)
    « Изпратени до: ferdi -: 7.12.2010, 14:47 »
    Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
    Здравей,откъде си ? Занимавам се с Дайкин от години и мога да кажа,че подовия е перфектното решение за една спалня или детска. Климатика си има и вградена функция "обезвлажняване",така че и това няма да е проблем за теб. Мога да го предложа на цена 1550 лв с монтажа,предлагам и удължена до 6 г гаранция, за 60 лв на година,което включва пълно техническо обслужване на двете тела.
    Ако имаш интерес,съм насреща да отговоря на всичките ти въпроси.
    Иван Иванов,Интертермо ЕООД
    0899 139 408
    Не желаех да се включа досега в тази тема но тази оферта ми беше пратена и добре че след като си помислих внимателно си сложих климатик от същата фирма от която си купих и Шарпа.
    Знаете ли що не се ФАНАХ?
    Беше много "ефтин".Тогава търсих подов и нямаше как да не вържа особенно с тия 6 г.ГАРАНЦИЯ.По добре реален
    климатик отколкото нереално празен джоб.

18. Тук е от
    Aug 2009

Аз съм един от доволните клиенти на ванко,преди година ми донесе и монтира климатик вече нямам спомени дали съм му дал пари напред или след монтажа ,въпроса ми е ......сега кой да ми поеме профилактиката и гаранцията ???Някой има ли решение по това?Гаранционната карта ми е Интертермо Еоод гр Ловеч ,подписана от иван иванов .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 26 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прекъсва ми мрежата ??
    От obshtinska_mishka във форум Мрежи
    Отговори: 41
    Последно: 04-05-16, 20:45
  2. проблем с мрежата или ?
    От eror във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 13-09-08, 09:43
  3. Проблем с мрежата
    От deveca във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 21-11-05, 19:50
  4. Help губи ми се мрежата?
    От AVATARAT във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 21-05-04, 03:23
  5. Как да конфигурирам мрежата?
    От Go_Play във форум Linux
    Отговори: 8
    Последно: 25-01-04, 16:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе