1 шаран - аз днес в полицията да давам обяснения за него - след 2 седмично гонене най-накрая отидох( и пих една студена вода
1 шаран - аз днес в полицията да давам обяснения за него - след 2 седмично гонене най-накрая отидох( и пих една студена вода
И в какво точно се изразява тази "една студена вода"?Първоначално публикувано от bigmouth
Ако се съберете всички с такива "студени води" ще стане прекалено трудно да се приеме, че всичко е заради икономиката или кризата, още повече когато си продължил да взимаш пари от нови хора, като знаеш, че не си извършил услугата/монтирал климатиците на 5-6(или 15-20)други, коитопо същия начин си "закърпил" с по 2000-3000лв.
Това си е измама-взимаш парите и сбогом, адио рио, асталависта бейбе.Кой дава така!?!?
Пишете всички една обща жалба с отделна точка за всеки един от вас в която всеки един подред да разкаже какво му се е случило и според мен нищо чудно да го приберат.Не може да има 8-10 завлечени и да няма реакция.
Поединично нищо няма да постигнете, това е едно систематично повтарящо се по отношение на всеки един от вас поведение на Ванко.Трябва да опишете и докажете това му продължаващо във времето поведение към всеки един от вас за да се получи цялостната картина в мозайката/мрежата наредена/оплетена от Ванко...
В момента единичните ви жалби попадат при различни разследващи полицаи и различни прокурори и те не знаят, че това е негово систематично поведение и не виждат цялостната картина на случилото/случващото се.
Поединичното оплакване ще го приемат за единични граждански правоотношения между граждански субекти които не са предемет на наказателното право и правораздаване.
Ти живееш в някакъв друг свят. В нашата страна не е възможно да осъдиш успешно някого дори и при издадени ф-ри и извършени частични плащания по тях. Под успешно разбирам да си вземеш парите обратно. Обикновено пиеш една студена вода...
Накрая някой няма да прежали парите и ще му счупи кокалите. Тия тарикатлъци са до време и всеки си намира майстора.
bigmouth : ооо можеш искалте ли координати на адвокат?
аз съм много доволен от услугите - за 5 6 месеца ми разрешиха 2 годишен спор да платят или не.
Подкрепям!Първоначално публикувано от dragozow
Още малко и ще обявя сбирка на "Фенклуб Иван Иванов" Ако не ви се пише, нека отидем на адреса и незнам кокали ли кво, но поне ще ни пишат във вестниците заедно. А Жоре?![]()
Имаше една приказка: "Поплачи си сине, да ти мине!" Тая тема стана нещо такова...![]()
Ако беше за климатици спора да се съглася с теб, ама то за друго от което си нямаш понятие и ревеш като някой клиент с изгорял компресор на климатика защото го ползвал само вечер докато си легне...Първоначално публикувано от bigmouth
Та: САМ ЛИ СИ ПИСА ЖАЛБАТА???
Щото и аз ако сам си оправям разваления климатик...
...ще го поравя толкова колкото си направих(счупих) часовника сейко 5 точен до секундата на 24 часа...
Ще го кажа така:
#include <stdio.h>
int
main-ata_mu ()
{
printf ("Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет.\n");
return 0;
}
Аз Само ще дам този линк:
http://burgas.dir.bg/news.php?id=9880795
останалото НЕ Е ВАША работа, а на ПРОФЕСИОНАЛИСТ!
(Точно както при монтажа на климатици).
Този Антон Иванов от Ас Комерс го бяха давали преди по "Господари на ефира". Явно не си е взел бележка.
http://vbox7.com/play:99653d1f&r=emb