И аз си мислех, че са го давали някъде вече, ама не ми се ровеше.
И аз си мислех, че са го давали някъде вече, ама не ми се ровеше.
Хм, интересно имам офис там от повече от година и не съм го чувал. Сега там има още 2-ма измамници, но няма да казвам имена
Пиша отново по темата за нашият измамник.
Както по-горе сте чели, мен с климатици поне не ме е завлякал, остави си ръцете при монтажа и избяга без гаранции.
По случая има положителна развръзка.
Питах на няколко пъти в Атаро, ослушваха се доволно и казаха, не можем да помогнем.
Писах едно дълго писмо на управлението в Австрия. Изкарах им всякакви серийни номера и дата на закупуване, с което можеше да проверят това, което им казвам. Изкарах им и скриншот от рекламният им сайт със стара дата, за да им покажа, че фирмата на Иван е била в списъкът на монтажниците (сега тя е премахната). Отговора беше кратък и ясен.
Преди 10 мин сме говорили със Г-н ХХХ от MMC, те мога да извършат безплатен преглед на машините Ви и да Ви дадат нови гаранционни карти за оставащият период. Съгласни ли сте? :-)
Е как да не съм съгласен. Чухме се с въпросният господин, който се оказа много отзивчив и вече си имам гаранции. Ако служителите на MMC София, четат искам да им благодаря. На убавците от Атаро и Иван много поздрави.
Edit:
Забравих да спомена, в отговора от Австрия се споменава, че са наясно с "проблемите" с тази фирма, което ще рече, че и други клиенти на Иван са сигнализирали за работата му.
Това според мен е много добро развитие на случая, дано да стане за всички ползватели.
Честито pippo,малко си проточил нещата но важното че всичко е свършило добре.
Всичко това не е решение на проблема, защото накъде в някой гараж в покрайнините ще се роди един нов "Иван". Решението е да има регулация, държава и нейни органи, които да следят за това, гилдия на занаятчиите и т.н.
... На държавна регулация сме се нагледали през годините. Колкото по-некомпетенетен е, толкова по-нагоре расте. На частната регулация им знаем принципа: "Който плаща, той поръчва музиката". Ще има работа за големите фирми а малките ще умират, защото няма да отгварят на поредното измислено изискване.
... Гледах наскоро едни търгове, имаше изискване фирмата да има над милион оборот на месец и да е сертифицирана по ISO. Да се сещаш колко такива фирми има? А търговете бяха за 20-30 сплита.
Е тук вече са се оляли, то бива наредена работа, ама чак пък толкова.Първоначално публикувано от Mega
Това си е за съд. Фирма, която има 100 000 или 50 000 лв оборот на месец няма да изпълни качествено поръчката ли?!!?
Не съм от Вашия бранш ама освен Атаро има ли други фирми с такива обороти?!!?
Виждаш ли как има участник познал точните резултати. И аз това погледнах тогава и вече не храня илюзии, че малка фирма може да участва в търг, дори за малка поръчка.
Честит Никулден на всички от тази тема
Продукти:
1 голям шаран ( разкошен избор в тази тема )
100 мл олио
125 г ориз
4 глави кромид лук
400 мл топла вода
смлян черен пипер
червен пипер
сол
Честит Никулден и от мен! Ще кръстим рецептата на Tommorow "Шаран по Сеткомски"
или по скоро "Сеткомски Шаран "
Само дето св.Никола е запушил дупката на кораба със Шаран , а тука дупките с какво ще ги запушват - незнам.
Бъзикате се вие, ама още едно лично съобщение пристигна вчера Още един "колега"
И за какво е това "лично съобщение"- за липса на гаранционно обслужвне или заради липса на пари???