Страница 20 от 97 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Ами това е положението. Малко са точните релиизи. И мен ме дразнят линиите ама какво да се прави.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте, имам голям проблем при свързване на Toshiba 32v500PG със PC видео картата е x300,кабелът е DVI-HDMI,Просто няма никаква картина/освен че показва биос,след това черен екран/.Някакви идеи

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от kostasmak
    Здравейте, имам голям проблем при свързване на Toshiba 32v500PG със PC видео картата е x300,кабелът е DVI-HDMI,Просто няма никаква картина/освен че показва биос,след това черен екран/.Някакви идеи
    При зареждане не Windows video картата минава в режим който не се поддържа от телевизора. Виж в ръководството на телевизора какви режими поддържа през HDMI и на каква честота. След това се опитай да зададеш, режима с най - висока поддържана резолюция като изход от видео картата.

5. j_n
    j_n е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

Виж тук:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg319121

6. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте!
    Не знам дали някой се е сблъсквал с LCD TV АОС L42W781HS. Проблема е с HDMI входа. При свързване на DELL INSPIRON1525, не изкарва звук а само картина. Лаптопа работи на други TVдори и на други модели АОС, съответно TV -a работи с други устройства - камера SONY, кадето заедно с картината има и идеален звук.Камерата е с HDMI 1.3 Телевизора е нов, но в сервиза не можаха да ми помогнат с информация. Ето и линк към спецификацията :
    http://www.aoc-europe.com/wEn/televi.../L42W781HS.php
    В момента звук получавам ако превключа изхода на лаптопа на слушалки и със audio-кабел го включа във входа РС audio на телевизора, но това е все пак по допълнителен кабел.
    Предполагам версиите на HDMI са различни, но не мога да намеря никакви настройки нито в TV нито в DELL

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от pav40s
    Здравейте!
    Не знам дали някой се е сблъсквал с LCD TV АОС L42W781HS. Проблема е с HDMI входа. При свързване на DELL INSPIRON1525, не изкарва звук а само картина. Лаптопа работи на други TVдори и на други модели АОС, съответно TV -a работи с други устройства - камера SONY, кадето заедно с картината има и идеален звук.Камерата е с HDMI 1.3 Телевизора е нов, но в сервиза не можаха да ми помогнат с информация. Ето и линк към спецификацията :
    http://www.aoc-europe.com/wEn/televi.../L42W781HS.php
    В момента звук получавам ако превключа изхода на лаптопа на слушалки и със audio-кабел го включа във входа РС audio на телевизора, но това е все пак по допълнителен кабел.
    Предполагам версиите на HDMI са различни, но не мога да намеря никакви настройки нито в TV нито в DELL
    На телевизора добре - ама знаеш ли каква версия е HDMI на компютъра? И може ли да изкарва звук по принцип? Някой модели независимо че са с HDMI не могат да изкарат звук от там. Ако няма никакви нстройки тогава ще трябва да караш с отделен кабел.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Лаптопа работи на други телевизори, включително и на друг модел АОС, телевизора работи с камера Sony, само не мога да ги подкарам да работят заедно. Знам, че с два кабела проблема се решава, ама е дразнещо, а и не искам да си сменям телевизора като колегата Eddie

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте пак,реших си проблема,всичко е било от видео картата ,x300 просто не поддържа HDMI както и доста други карти.Сложох 8400 и всичко е перфектно,единственият минус е че резолюцията е 1280х720,идеи как да стане 1360х768?Пробвах с различни драйвери но не става.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

kostasmak, ти ме притесни, не знаех че не всички карти поддържат dvi-hdmi. ето какво пише за моята mobility x1400:
    Flexible display support
    Dual integrated dual-link DVI transmitters
    DVI 1.0 compliant / HDMI interoperable and HDCP ready*
    Dual integrated 10 bit per channel 400 MHz DACs
    16 bit per channel floating point HDR and 10 bit per channel DVI output
    Programmable piecewise linear gamma correction, color correction, and color space conversion (10 bits per color)
    Complete, independent color controls and video overlays for each display
    High quality pre- and post-scaling engines, with underscan support for all outputs
    Content-adaptive de-flicker filtering for interlaced displays
    Xilleon™ TV encoder for high quality analog output
    YPrPb component output for direct drive of HDTV displays
    Spatial/temporal dithering enables 10-bit color quality on 8-bit and 6-bit displays
    Fast, glitch-free mode switching
    VGA mode support on all outputs
    Drive two displays simultaneously with independent resolutions and refresh rates
    някой може ли да каже със сигурност дали ще мога да използвам dvi-hdmi, преди да съм купил кабел?

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

единственият минус е че резолюцията е 1280х720,идеи как да стане 1360х768?Пробвах с различни драйвери но не става.
    Почти всички ЛСД подържат през HDMI само 720р 1080i 1080p. 1360х768 се поддържа само през D-Sub. Всичко ти е наред. Гледай си HDTV материал и се наслаждавай.
    Вземете ги прочетете малко тези ръководства на изделията, които си купувате.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    Почти всички ЛСД подържат през HDMI само 720р 1080i 1080p. 1360х768 се поддържа само през D-Sub.
    Извинявай - но не си прав! Почити всички нови телевизори поддържат доста повече от изброените резолюции през HDMI . За пример 6 та серия самсунг. Поддържа освен изброените и пълния набор VESA резолюции.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Извинявай - но не си прав! Почити всички нови телевизори поддържат доста повече от изброените резолюции през HDMI . За пример 6 та серия самсунг. Поддържа освен изброените и пълния набор VESA резолюции.
    Напълно съгласен,В магазина имаме Самсунг 32S86,през D-sub картината е прекрасна с резолюция 1366х768 ,през HDMI при 1280х720 е може да се каже доста по зле,има възможност да се пусне и при 1366х768 но пак същата история.И при двата варианта на свързване резолюциите са еднакви,тук видеото е вградено на АТИ.Цялото ми учудване е защо при HDMI сигнала е по лош.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защото най-вероятно през HDMI има включен overscan и реже част от картината и се налага прескалиране на сигнала, което влошава качеството.

17. Тук е от
    Nov 2008

Зддравейте. Изкам да попитам някой с такава видео карта http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=34534 успял ли е да изкара звук от LCD телевизор при DVI-D към HDMI кабел. Има ли смисъл да се мъча да търся грешки при настройки на аудио и видео картите, ъпдейтване на драйвери, или просто тази карта не прави връзка през дъното към аудиокартата. Аудиото е Realtek HD

18. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

Любопитно ми е наистина сериозно ли очакваш да изкараш от DVI изхода на видеокартата звук...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 97 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе