Страница 19 от 97 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev
    Влез в Sound manager--a/HD Audio manager/ и си направи настройките така както искаш ти.При мен също това беше проблем с Лаптопа излизаше само 2 ch звук. Там има опции какъв звук да ползва при HDMI връзка. Виж в долния Линк!
    http://img.data.bg/i.php?id=1253692
    Всъщност тази опция ти обръща изкуствено стерео сигнала в 5.1 чрез Dolby ProLogic и това е нещо съвсем различно от истински съраунд звук Dolby Digital и DTS.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от stoikov
    Ясно,благодаря. С Realtek HD Audio сьм, AC889A.
    Този драйвер за аудиото кьде да го тьрся, в сайта на Гигабайт или на Realtek?
    Би трябвало и във двата сайта да го има!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Здравейте,

Имам проблем с свързването на моя телевизор към компютъра. TV-то е Sharp 42 XDE1 и го свързвам с DVI->HDMI кабел към DVI изхода на ATI 1600 Pro. Значи в началото проблеми не ми правеше, но напоследък - последните няколко месеца - взе да ме прецаква в много кофти моменти. Проблема се изразява просто в това, че не излиза картина. В контрол панела на видео картата показва на secondary дисплея "Generic TV" или нещо подобно (не съм вкъщи в момента). Имам спомен, че докато работеше си пишеше Sharp нещо-си...
    Проблема се получаваше и преди, но го "оправях" с някакви комбинаици от рестартиране на телевизора и компютъра.

Последния път си работеше, но исках да го преместя - та, изключих го преместих го и след като го включих повече не пощч да тръгне. ерстартирах, бъзиках разни настройки, нищо.

ПОМОЩ!

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Винаги може да се опита и вградения звук от дъното (допълнителна аудиокарта), а не от видеокартата през HDMI. Най-вероятно не са изгладени все още някои бъгове в драйверите на видеокартите свързани със звука през HDMI порта.

6. Тук е от
    Nov 2003

Здравейте, имам проблем със свързването на лаптоп(с видео адаптер GMA 950, чипсет Intel 945) със LCD LG 32 LC52
    Свързвам ги посредством S-Vidео <--> S-Video кабел , лаптопа разпознава, че има включен телевизор но немога да намеря канал на S-video входа на телевизора, изчел съм всички възможни ръководства за употреба, гледах в менютата 1000 пъти и нищо
    В менютата на ТВ-то има вход за AV1(скарт) AV2(скарт) AV3( тук е композит входа, но на самия телевизор композит входа и S-Video входа са в обща колонка като AV3), и като дам на AV3 нищо, а като пусна на AV3 но псуна композит кабела работи а S-Video кабела не.
    http://img113.imageshack.us/my.php?i...sc00109yi4.jpg

Някой ако има идея как да го пусна тоя S-video ще съм му много благодарен

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Това е входа(AV3) на който трябва да ти излезе сигнала от лаптопа.Нямаш ли D SUB15(VGA) на лаптопа като изход,ако имаш зарежи това S video предимството е голямо ако пуснеш от там сигнал.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2003

Имам но към него съм закачил монитор, и за телевизора ми остава само S-Video, до сега карах с S-Video <--> композит и реших да сложа S-Video <--> S-Video с цел маааалко поне да се подобря качеството, но явно ще си остана с тоя композит кабел( възможно най лошия сигнал който мога да пусна към LCD-то )

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Само хабиш телевизора.

11. Тук е от
    Nov 2003

Нямам друг вариант на тоя етап ... все пак ако някой има идея за S-Videoto ....

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Помогнете Help,ТВ ми е http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038604 , а лаптопа е http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09045774 ,как да ги свържа,та да си гледам филмите на ТВ,какъв кабел ми трябва, Help

13. Тук е от
    Nov 2003

Линка който си посочил за лаптопа не пише дали има HDMI или D-Sub, но тва са единствените начини да го свържеш със ТВ-то, е може и със S-video(ако има) ама по добре недей

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia, Bulgaria

Здравейте,
    днес бях при приятел да гледаме 720p HD филм от лаптопа му на телевизора - Samsung 37A330. Свързах го с кабел VGA-VGA на 1024x768@60Hz. Естествено беше гадно разтеглено, понеже резолюцията не е за широк екран. Пускам Media Player Classic и корегирам разтегнатото като му давам Scale to 16:9 TV. Проблемът е, че дори и след това остават черни ленти отгоре и отдолу. Мога да ги махна единствено с zoom, но тогава се изяжда ужасно голяма част от картината. Проблемът се наблюдава и при DVD - независимо през компютъра или през отделно устройство. Менюто на филма си е както трябва на цял екран, но филма върви с черните ленти.

Да не би филмите да са снимани по-широкоекранни от 16:9?!
    Мога ли да се отърва от черните ленти?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сериозно ли не знаеш?
    99% от филмите са "по-широкоекранни" от 16:9. Всъщност това 16:9 е телевизонен формат. В киното се снима или 2,35:1 или 2,40:1, а 16:9 се равнява на 1,77:1.
    За да махнеш черните ленти трябва да дадеш Pan&Scan ot Media Player-a докато изчезнат.

17. j_n
    j_n е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Vegetto
    ...
    Да не би филмите да са снимани по-широкоекранни от 16:9?!
    ...
    Да, така е! В MP Classic ако избереш File, Properties, Details можеш да видиш точната резолюция на филма и да си сметнеш в какъв формат е записан

P.S. lazarus18 вече обясни по-подробно за форматите

18. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia, Bulgaria

Благодаря за поясненията. Жалко, че от Pan&Scan трябва или да се издуе картината по височина или да се изреже със zoom...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 97 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе