Страница 21 от 97 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2008

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Благодаря ти за отговара, аз наистина нищо не разбирам за това и питам, но някъде четох че за някои модели видеокарти се прави връзка през дъното към аудиокартата. Това което ме подвежда да питам подобни неща е че в описанието на моята пише
    • HDTV Output Yes, via HDTV Cable
    • 2nd VGA Output Yes
    • Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor / DVI-to-2 nd VGA adaptor

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Има модели видео карти на ATI, които са със DVI изход, но изкарват звук през него посредством DVI-HDMI преходник, който върви с картата. Dreambox DM800 например е със DVI изход, но изкарва и звук по него.

4. Тук е от
    Nov 2008

5. Тук е от
    Nov 2008

ЗДРАВЕЙТЕ. Преди две седмици си купих кабел HAMA(DVI-HDMI) от технополис, включих го към PC и LCD и нямаше никакви проблеми, итака два дена.
    След това PC ми не може да разпознае tv-то, и няма никакъв сигнал. Сменях изходите на картата(2x DVI), нови драивери, даже преинсталнах OS (win XP), и нестава.Въобще не ми показва че има включено TV. Носих кабела до магазина да го пробват(работи).
    TV - LG 32LC2RR
    VGA- GF 9600GT nVidia
    Питам, къде може да е проблема? БЛАГОДАРЯ

6. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Когато свържеш устройствата и нямаш сигнал , рестартирай компа и Тв--то и ако тогава не стане най-вероятно
    изгорял ХДМИ/ДВИ/ порт ,винаги свързвай кабелите при изключени устойства.

7. Тук е от
    Nov 2008

Мерси
    бях сигурен че е така. За съжеление мисля че е TV-то и сега трябва ремонт, а ми казаха от сервиза че е около 2 седмици.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от kostasmak
    Здравейте пак,реших си проблема,всичко е било от видео картата ,x300 просто не поддържа HDMI както и доста други карти.Сложох 8400 и всичко е перфектно,единственият минус е че резолюцията е 1280х720,идеи как да стане 1360х768?Прлюобвах с различни драйвери но не става.
    Реших си проблема/след доста игра/,като направих чрез драйверите на nvidia резоюция 1366х768,картината стана перфектна,да не говорим че в този случай пускам всякакъв вид формат видео,даже 1080р ,макар и телевизора да не го поддържа.Колкото до Оувърскан ,нямам такава настройка.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от SongBird
    .... Проблема се изразява просто в това, че не излиза картина. ...
    Смених кабела и веднага показа картина. Само дето зеленото свети постоянно. Може ли от кабела да свети постоянно или DVI изхода е прецакан? Яко съм се надразнил направо :/

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от SongBird
    Смених кабела и веднага показа картина. Само дето зеленото свети постоянно. Може ли от кабела да свети постоянно или DVI изхода е прецакан? Яко съм се надразнил направо :/
    Е тук вече само с тестове може да се каже! Ако имаш монитор с DVI пробвай как е там. Ако имаш някой приятел или ти имаш у-во с HDMI изход пробвай как е входа на телевизора. Иначе ВСИЧКО е възможно, ама не е приятно като вариант понеже се налага ходене в сервиз!

Вероятно си го прочел ама да напомня на теб и на всички четящи:
    ВИНАГИ свързвай кабелите при изключени устойства от контакта.
    Един приятел скоро си взе ТВ то от сервиз поради не спазване на това правило. Точно това му казаха от сервиза!

12. Тук е от
    May 2008

Здравейте,
    Бих искал да попитам кой кабел е за предпочитане: HDMI-DVI-D или HDMI-HDMI + преходник за връзка между РС и ТВ.
    В последно време има ли излязло на пазара по-добро предложение(в този ценови диапазон) от тази 10 метрова ХАМА?
    Благодаря предварително на отзовалите се.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Gabata
    Здравейте,
    Бих искал да попитам кой кабел е за предпочитане: HDMI-DVI-D или http://www.vali.bg/?group=194&article=6386&content=/article_content.php#"]HDMI-HDMI + преходник[/url] за връзка между РС и ТВ.
    В последно време има ли излязло на пазара по-добро предложение(в този ценови диапазон) от тази 10 метрова ХАМА?
    Благодаря предварително на отзовалите се.
    По добрия вариант е HDMI-DVI-D кабел, освен в случаите когато видео картата се продава с преходник. При някой от видео картите с този преходник се прехвърля и звук. Иначе ще трябва да свързваш 2 ри кабел за звука ако ползваш тонколоните на телевизора естествено. В случай на използване на ресивър няма значение.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако обаче се включва/зиключва често е по-добре със преходник за да може да се вади само кабела и така няма да се прецаква самия куплунг на видео картата.
    Хората вече масово започват да ползват HDMI преходници на входове, на които често се разкачат кабели.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Здравейте,
    Смятам да взимам плазма Панасоник 80P !
    На компа съм с видеокарта - GeForce4 MX 440 with AGP8X
    Въпроса ми е с тази видеокарта (знам 4е е стара и слаба) по какъв най удачен начин да свържа компа към плазмата?
    Картата има TV Aut но незнам дали има DVI .
    Моля за малко помош и разаснение!

Благодаря предварително!!!

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам кой точно модел Панасоник имаш предвид, но можеш през VGA /D-Sub/ да го включиш.

18. Member
    Тук е от
    Jul 2004

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036466 за този модел писах
    Какви са вариантите за връзка с моита видео ( GeForce4 MX 440 with AGP8X ) карта и този модел плазмен Панасоник

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 97 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе