Страница 70 от 97 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Вариант 4 :
    Ползваш ТВ само като монитор и всички връзки ти минават през подходящ ресивър с тонколони / естествено / !

2.  

3. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Ползвайте режим extendet, така си настройвате различни резолюции на двете устройства. Същевременно могат да предават различни неща - някой си ползва нет друг гледа филм. Clone е добре когато са в различни стаи. При MPCHC при Win7 не излизат менютата на суб. ако не е настроен так - по долу снимката!

За вторите субове на KM виж тук ако ти помогне - KM FORUM
    Пробвал ли си да нулираш настройките?
    Пробвах всичко - никакъв ефект. Почвам да преинсталирам плеярите та дано се получи. Ако имате други идеи - пишете!

4. Тук е от
    Apr 2010

Системата е с рисивър. А трябва ли някаква по-специална аудио карта, защото мойта е вградена в дъното. Явно нещата излизат по-сложни от колкото си мислех. Рисивъра е Yamaha RX-V565 B и има Lipsync.

Мисля, че с много пробване ще се догодят нещата, така че всико да е ОК и да няма разминаване на звука и картината. След като се изредят всички начини...

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ползвай вградената. Щом имаш ресийвър не те бърка и да има разминаване.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И какъв е проблема ? А , няма го още телевизора , шегувам се ! Компа има hdmi изход ? Каква тв гледаш - кабелна цифрова или друга , има ли кабелен декодер или си на сателит ? При мен връзката е следната - лаптоп - hdmi кабел - ресивър - hdmi кабел - ТВ ! Декодера на кабелната също е закачен към ресивъра по оптичен кабел и с видео кабел към ТВ-то ! ДВД , блу-рей , HD плеър закачени към ресивъра с hdmi кабели !

7. Тук е от
    Apr 2010

А звука с какво да го закарам до рисивъра? Имам една SPDIF букса точно под буските за мишката и калвиатурата? С нея ли ?

Иначе да, знам, че е смешно да ги говоря тези неша без да съм взел нужното оборудване, но обичам всичко да ми е нагласено, а не след това тепърва да проучвам по форуми и т.н.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Как изглежда буксата?
    Квадратче или кръгче?

10. Тук е от
    Apr 2010

И двете. Пише SPDIF Out и до надписа има едно квадретче, което свети червено. А до квадратчето има изпъкнало кръгче :D

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Супер досадно.
    1.Натроил съм си резолюцията и режим екстендед - доло горе всичко е наред.
    2.Гледам , струвам , гася телевизора и от каталиста давам Disable Display (с това изключвам ХДМИ порта или поне така смятам).
    3.На следващия ден си пускам телевизора , давам десен бутон пак на каталиста - Extended dekstop (т.е Enable...)
    Тук вече нищо ... връща си честотата на 60 Херца (както по-горе споменах не мога да го подкагам П42Г20 на този режим) за да покаже десктопа на телевизора трябва да сменя пак херците. Не ,че е трудно , но това всеки път ? Незнам но не запомня настройката. Идеи ?

12. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

@bimbata - като идея бих почнал всичко на чисто. Инсталация на Win, драйвери и т.н.
    Друго ми идва на ум.
    .Гледам , струвам , гася телевизора и от каталиста давам Disable Display
    Като настроиш всичко да работи не изключвай ТВ а рестартирай компютъра, така както е пуснат ТВ!

@Bra1nSicK - Това са оптичен и коаксиален цифров изход. Сред аудиофилите въпроса е спорен кое е по-добре. При теб няма значение защото ги имаш и двете. Сега за кабела. Коаксиалния цифров кабел струва около 80лв. Истината е че е обикновен 75 ома кабел с двна чинча. Ако се заиграеш с поялника можеш да си го напрвиш за 10-15 лв с качествени материали!

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Чак пък 80 лв...
    Цените са им между 10 и 50 лв в зависимост от качеството на изработка, марката и дължината.
    Не че няма и такива по 200-300 лв., но като знам към какво ще го закача няма нужда да се изхвърля.
    Аз бих го посъветвал да използва оптичен кабел най-малкото заради галваничното разделение със компютъра и системата.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

И така като аудиото и видиото са прекарани през различни места, разминаването на звук и картина с lipsync ли се оправя ?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С Lipsync се оправя разминаването независимо по каква причина се е появило.

17. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

Привет на всички.Предтои ми покупка на Panasonic TX-L37G10E. Ще го включвам към компютъра с кабел (HDMI-HDMI) да гледам HD филми.Извинявам се на колегите които ще кажат "ама това е разисквано 100 пъти" - за мен е ВАЖНО.Нееднократно в този форум е писано че при подобно свързване трябва ТВ-то и компютъра да се изключат (от мрежата).Това от една страна........ От друга имам трима приятели (Panasonic - плазма,LG - лсд,Sony - лсд),които от година и повече враме (Panasonic-a от две),извършват тази "операция" без да изключват НИЩО!!! Това прави поне 200 включвания/изключвания годишно без проблеми. Едва ли се дължи само на късмет че нищо по техниката им не е повредено.Та оттук и въпроса ми - АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМО ли е да правя цялата операция,или е препоръчително.А също дали е небходимо ТВ-то и компютъра да са на един и същ контакт (токов кръг), и дали да се вади и антенния кабел.Благодаря предварително за всички обосновани отговори.

P.S. Препоръчайте ми кабел,марка и модел(HDMI-HDMI 2-2,5m).Желателно ли е да е с така наречените "ферити" в двата края???
    P.S.2 На обикновена кабелна съм,ще се подобри ли осезаемо качеството на образа ако сложа СА модул??? Препоръчайте марка и модел ако е възможно.
    БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА ВСИЧКИ.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да, много хора не ги изключват и така пъхат/вадят кабели. Всичко е наред докато не им изгори нещо. И аз моя телефон редовно го изпускам и още си работи ама поне не го правя умишлено.
    Ти си прецени дали 10-15 сек. са толкова фатални за теб за да рискуваш повреда, пък била тя и веднъж на 200-300 пъти.
    Ако ползваш обикновена /аналогова/ кабелна, качеството ще се подобри значително. Един път от минаването на цифрова иотделно от приемането й направо от телевизора без допълнителни /аналогови/ устройства.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 97 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе