Страница 30 от 97 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Цитат Първоначално публикувано от pana
    Със Виста съм и за съжалемие драйверите за Н Видията скоро се ъпдейтнаха.

3 гб рам е машината.

Ако картата ги няма тези функций с допълнителен софт не става ли?

пс
    В събота ще ми върнат лап топа и ще тествам .
    Доколкото знам не. Това е строго специфична функция на драйверите. Когато махнаха тази (а и други функции) из форума на NVidia здраво ревяха, ама отговора беше че това се налага заради HDCP функцията. накратко поредната гадост заради филмовите студиа.
    Какво да се прави...

2.  

3. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте и от мен! И аз имам едно въпросче по темата. Вчера си взех телевизор Philips 32PFL7803D и към него искам да свържа лаптоп ASUS X50GL-AP041.Лаптопа има HDMI изход и е с карта NVIDIA GeForce 8200M.Мисля да си взема HDMI кабел,но не знам дали кабел на цена под 10 лв. ще ми върши работа.След като направя връзката с кабел между телевизора и лаптопа,за гледам филм на телевизора какви настройки трябва да направя на лаптопа(по скоро на графичната карта)?

4. j_n
    j_n е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от pana
    Имам Панасоник ПВ 80 и лап топ с NVIDIA GeForce 8600M GS .
    Ще ги сврързвам чрез HDMi - HDMi .

Въпросът ми е :

Как да направя така че да си пускам филми,да ги гледам на ТВ-то,а през това време да си ползвам екрана на лап топа за работа?
    Възможно ли е това да се получи,чрез тази връзка.
    И ако може - как?
    Ето тук съм казал как: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg328589

Цитат Първоначално публикувано от Ivan19
    Здравейте и от мен! И аз имам едно въпросче по темата. Вчера си взех телевизор Philips 32PFL7803D и към него искам да свържа лаптоп ASUS X50GL-AP041.Лаптопа има HDMI изход и е с карта NVIDIA GeForce 8200M.Мисля да си взема HDMI кабел,но не знам дали кабел на цена под 10 лв. ще ми върши работа.След като направя връзката с кабел между телевизора и лаптопа,за гледам филм на телевизора какви настройки трябва да направя на лаптопа(по скоро на графичната карта)?
    Ето как: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg328589

5. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Благодаря! По същия начин ли се процедира,ако вместо медиа плейър използвам BS player?

6. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,

Купих си наскоро Самсунг А558, който си има и VGA вход /в описанието го дават като РС in/, но си е същия. Искам да изкарам 1080п на него от лаптопа. От изчетените страници стана ясно, че ми трябва кабел с всичките 15 пина, защото лаптопа има само VGA порт. Ще трябва да го купувам от нета, защото къде ли не ходих и все няма такива. Дори имаше магазини, в които въобще не бяха чували, че съществува. Не разбирам от кабели, затова питам тук. Кой от двата?

http://www.keene.co.uk/electronics/m...ycode=15HDPP10

http://www.lindy.co.uk/vga-cable-pre...-2m/37245.html

И въобще има ли разлика между SVGA и VGA?

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Незнам откъде си, но в София в Плесио има такива кабели. Аз купих 1.8 метров от тяхната марка Turbo-X за 7 лв. и работи пущината. И аз съм със Самсунг. Интересното е, че 5 метровия им кабел не беше 15 пинов, а само 1.8 метровия...

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

За връзка с Плазма с кой вариянт ще получа по качествен сигнал:

1. HDMI - HDMI

или

2. VGA - VGA

?

10. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте на всички. Преди няколко дни си купих LDC TV Sharp 32D65E - http://www.sharpbg.com/index.php?productID=278 , видеокартата на PC-то е Ati Radeon 3650 и има HDMI порт и си купих кабел HDMI-HDMI 5 метра. Когато ги свързах обаче не успях да подкарам картина на ТВто и след това се порових в нета и на някои места видях,че моята видеокарта била с HDMI version 1.2, а кабела и ТВто са version 1.3 и сега незнам дали е наистина така и защо не мога да ги свържа. Рових се страшно много по Аti Control Centera,но нищо не успях да направя. В момента единствения начин е като извадя RGB кабела от монитора на компютъра и го вкарам директно в ТВто и така го подкарвам, но в книжката на ТВто пише,че при тази Analogue Connection се разрешават единствено 576p/720p(50Hz) и 1080i, а единствено при HDMI Connection има вече и 1080p. Ще ви бъда много благодарен ако някой знае нещо по случая и какво мога да направя, за да го подкарам на 1080p и дали ако наистина видеокартата поддържа единствено HDMI version 1.2 и оттам идва проблема дали ще ми свържи работа един преходник HDMI- DVI и единия край на кабела в ТВто, а от другата страна чрез преходника в DVI порта на видеокартата?... Благодаря предварително

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

1.3 е обратно съвместим с 1.2 ,не е там проблема ..

12. Тук е от
    Feb 2009

Ами точно това си мислех и аз, че би трябвало 1.3 да е обратно съвместим с 1.2 ,но знам ли. Какво друго може да е според теб?..

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

без да го видя няма как да ти кажа нещо конкретно .. по принцип след като го вържеш трябва да го активираш от Display Manager

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Две възможности - проблем с драйверите или кофти софтуер на телевизора поддържащ само фиксирани резолюции и рефреш рейтове и отказ да показва картина каквото и друго да му се подава. Подобен проблем съм забелязал на една 32" ова Тошиба.
    Прочети внимателно какво поддържа и му подай ТОЧНО тази резолюция - точно със такава честота на опреняване. По принцип пусни му точно 1080р и включи телевизора във "Dot by Dot " режим.
    Има и малка но напълно реална възможност ако си включил HDMI кабела при пуснат телевизор ИЛИ компютър - не дай си боже и двете, да си изгорил HDMI порта на телевизора. Това става неприятно лесно а после само сервиз оправя проблема!

16. Тук е от
    Feb 2009

Ами за съжаление точно така го включих HDMI кабела при включени и PC и ТВ , но дори да съм изгорил 1 HDMI има общо 3 така,че ще пробвам пак. А иначе какво значи "да му подам точно такава резолюция" смисъл преди да ги свържа да си направя резолюцията на PCто такава на каквато работи ТВто като PC резолюция ли? и тогава да го пусна ли? Както когато свързвам с аналоговото свързване - предварително трябва да си направя PC резолюцията малка и тогава го пускам иначе ми пиеше "out of range"

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Трябва да му подадеш точно 1920x1080 60 Hz - или колкото пише във ръководството.
    Не намерих онлайн ръководство! Виж какво пише във частта за PC резолюции.
    Относно изгарянето - не искам да те плаша ама при доста модели чипа който управляв всички портове е един. Така че ако изгорят - изгарят всички!

18. Тук е от
    Feb 2009

Ето тук има онлайн ръководство в pdf формат http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID...5_ENU_HTML.htm от Downloads-> Operation Manuals -> LC-32/37D65E/DH65E/S Operation-Manual GB 7.16 MB 02.09.2008 Operation Manual, extract of language English .
    Това което си мислех за версията на HDMI 1.2 на видеокартата не е ли възможно да е оттам ?...Благодаря на всички за всякакво инфо, просто съм много зле в тази област.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 97 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе