Този тв.май въобще не е предвиден да се свързва с компютър,нямаш необходимият порт,това на което казваш D-SUB най-вероятно е RS-232-сервизният порт на телевизора.Все пак може да пуснеш една снимка за да видим за какво става въпрос на задния панел.
Този тв.май въобще не е предвиден да се свързва с компютър,нямаш необходимият порт,това на което казваш D-SUB най-вероятно е RS-232-сервизният порт на телевизора.Все пак може да пуснеш една снимка за да видим за какво става въпрос на задния панел.
В момента няма как да го пусна, но като се замислям ...може да си прав и да е сервизен /явно е същия като D-SUB-а/ пробвах го снощи и беше тъмно та може и да не съм го видял. Но все пак наличиетона S-video би означавало, че е предвиден за това.
Мерси все пак. Мисля, че хората така или иначе ще си купят по-голям, та тогава ще отида аз да им избера
По някаква причина телевизора не може да разбере че има свързан компютър на D-SUB. Обикновенно като идентифицира сигнал тогава се активира извода в менюто.
Увери се лаптопа наистина подава сигнал, независимо че разпознава телевизора. Ако всичко с лаптопа е ОК значи има някакъв проблем - вероятно софтуерен с LG то.
Абе хора - как ще идентифицира лаптопа TV то ако няма D-Sub бе! Вие направо ме хвърлихте в оркестъра!
Наистина - какаво свързваш и със какъв кабел?!!?! И какво идентифицира лаптопа???
Елкос, абсолчтно си прав. Е като пиша без да се замислям е така . Наистина с лаптопа е ОК всичко е с кабела. И аз мислех, че като включа кабела ще излезе друго меню ама на. Даже махнах кабела на кабелната, да не би той да пречи ама пак не. И аз мислих за сотуера на ТВ-то, защото неможе да има входове, а в менято да не излизат. На дистанционното има копче input, при натискането на което излизат само AV1 и AV2.
Немога да открия инфо за тоя ТВ в нета /само някакви обяви за продажби ми излизат/.
Connections
Connector Type 1 x SCART ( 21 PIN SCART ) - rear
1 x S-Video input ( 4 PIN mini-DIN ) - rear
1 x composite video/audio input ( RCA phono x 3 ) - rear
1 x headphones ( mini-phone stereo 3.5 mm ) - rear
Разъемы (порты)
1 х AV вход, 1 х S-Video вход, 1 х Scart (1 полный, 1 неполный), Антенна (RF вход) - 1 тюнер, 1 x Headphone
От два различни сайта! Това наистина няма D-SUB вход!
Къде го включи този кабел??? Някакъв конектор ли има отзад??
Повечето модели на марката имат и комуникационен порт за обновяване на софтуера,най-вероятно е уцелил това.
има конектор /вече и аз незнам какъв - сигурно е сервизен, но е точно като D-SUB, защото е същата букса и както казах беше тъмно и само вкарах буксата без да гледам за надписи/ незнам защо не го пишат в сайта, но го има, както и останалите, които си изброил. Даже тъста предположи, че е фиктивен вход само сложен /то кат не стане кво ли не ти минава през главата/. Незнам кога ще отида пак, но наистина трябва да го снимам, за да се убедите, че е там.
Мерси за помощта на всички. Както казах - те ще купуват нов и без това.
Входа, който имаш е RS-232, който е със същия куплунг D-Sub 15 пина. Това обаче е сериен порт за сервизен достъп и няма как да вкараш видео сигнала през него. Да ползват S-Video входа. И без това няма да има никаква разлика на този екран с тази резолюция.
Какво имаш предвид ?Първоначално публикувано от Alexi
Кабела който ползвам си работи...имам и друг, без значение кой се използва - звук не излиза. Утре ще звъня в сервиза да видя развитието
RS-232 и D-Sub са несъвместими като подредба на крачетата и не можеш да вкараш единия вид букса в другия ,само формата и е същата ..
по какво разбра че кабела работи ? нали няма звук ? това е мултимедиен кабел ,не е само за картина ,ами и за звук ,а твоя не вади ... ползвай оригиналния преходник DVI-HDMI на видеокартата с HDMI-HDMI кабел и няма да имаш проблеми ,точно защото преходника е направен както трябва за разлика от DVI-HDMI кабела който имашПървоначално публикувано от vesmes
Ти май не си изчел всичките ми мения до тук.
Не работи, входа който е за "чинчове" - L + R канал. за кабела за звука говоря.
Не съм сигурен че от DVI изхода мога да извадя и звук, не съм и пробвал. Въпроса е че входа за звука не работи и затова оставих телевизора за ремонт. Днес казаха че чакат части за него..т.е. нещо наистина му сменят, като взема ще опиша какво.
Имам Панасоник ПВ 80 и лап топ с NVIDIA GeForce 8600M GS .
Ще ги сврързвам чрез HDMi - HDMi .
Въпросът ми е :
Как да направя така че да си пускам филми,да ги гледам на ТВ-то,а през това време да си ползвам екрана на лап топа за работа?
Възможно ли е това да се получи,чрез тази връзка.
И ако може - как?
Това е напълно възможно ако драйвера ти за видео картата поддържа CLONE MODE и FULL SCREEN VIDEO на втори дисплей.Моят комп е РС и ползвам видеокарта Nvidia 7300. Много е важно да отбележа,це драйверите след Юни 2008 г. не поддържат тази опция за WINDOWS XP,а за VISTA - изобщо..Ако имаш такава опция ще може да си гледаш филм на телевизора и спокойно да си цъкаш на компа .Трябва повечко RAM за да не накъсва филма ако правиш всичко едновременно.Така е при мен,ако може да помогне инфото-добре.
Със Виста съм и за съжалемие драйверите за Н Видията скоро се ъпдейтнаха.
3 гб рам е машината.
Ако картата ги няма тези функций с допълнителен софт не става ли?
пс
В събота ще ми върнат лап топа и ще тествам .