значи тука ще е най малко 300-350 лв понеже сме паралии и си купуваме всичко на двойна цена спрямо белите държави
значи тука ще е най малко 300-350 лв понеже сме паралии и си купуваме всичко на двойна цена спрямо белите държави
Здравейте
Вече взех кабел DVI to HDMI за да си свържа TV с PC,но изникна друг проблем сега звука на телевизора постоянно бучи,използвам най-обикновен кабел за пренос на звук с чинчове.Може ли това да е от кабела,който е 10метра или си е от телевизора?
Галвани4ен разделител монтирай на кабелната
zdraveite
da pitam ne6to iskam
video kartata mi e GE FORCE Fx 5200 moga li da q vklu4a kam televizor lcd 32'' i 6te pravi li hubava kartina
Първо - пиши на кирилица.Първоначално публикувано от pimp1982
Второ - при връзка телевизор компютър проблемите обикновенно идват от телевизора. След като не си дал модел на телевизор (ако си купил де) няма начин да ти се отговори на въпроса!
Здравейте , и за много години на всички !!!
ИМАМ ПРОБЛЕМ , който явно сама немога да разреша . При свързването на LCD-то към лаптопа , ми излиза " Не се поддържа " . Гледала съм преди това без проблем . ТВ- то е Samsung 37" , а лаптопа е Тошиба - свързването е посредством D-SUB - D- SUB , и стерео жак с 2 чинча за звук / и двата кабела са евтини купени от Техномаркет / . Възможно ли е вече да са се прецакали или , проблема е някъде другаде . Помагайте със съвети .
Предварително Благодаря на всички !
След като никой не погогна, се наложи да викам Неволята и след 3 сдмици мъки намерих решение.Първоначално публикувано от izol
Значи телевизора и монитора работят в клоне режим 1024х768, но филмите ги пускам с зоом плейър при което монитора си остава
на 1024х768 а телевизора се превключва на 1980х1080p. Това е супер рашение за мен. Само не мога още да го пусна на 24hz, но и така е отлично. Дано съм помогнал и на някой друг с такъв проблем.
ето го и плейъра ******************.com/files/18360902..._MAX_v6.00.rar
купих си 10м ХДМИ кабел за 55 лв ,на Roline ... с него се вижда идеално ,звука също си върви от видеото 3870 ,няма проблеми но единствения рефреш който мога да слагам е 50 хз ,що така ?
взимаш си един кабел dvi-hdmi и ще гледаш спокойно филми .. инак D-Sub ти е Ext 7 но там качеството теоретично е по ниско от на hdmi
разделителната и/или рефреша на лаптопа ти надхвърля максималните допустими на телевизораПървоначално публикувано от betuin
Здравейте, имам телевизор Самсунг А558. Има следното питане за него
Вързал съм компютъра към телевизора посредством DVI-HDMI кабел. Картината си е наред всичко е доволно, реших да включа и звука аналогово с кабелче от звуковата карта тип - стерео жакче-чинчове (понеже ми се прецака ресиивъра ) В упътването към телевизора е упоменато че аналоговите чинчета се включват на определено място което се пада до HDMI - 2 входа на телевизора. Проблема ми е че звука не излиза когато превключа телевизора и пусна картината. Пуснах и музика, смених кабела (въпреки че си работи)...обърнах тия менюта ..но не разбрах как да го пусна.
На HDMI 1 входа ми е вързан лаптопа посредством HDMI-HDMI кабел и като си избера съответната опция, звука си върви заедно с картината без проблеми.
Прилагам линк с мануала на телевизора, входовете са на 5-6 страница обяснени. http://downloadcenter.samsung.com/co...00Eng-0226.pdf
Купих си 42'' плазма SAMSUNG PS-42A410 и искам да го включа към PC-то.Опитах със VGA-от видео картата с VGA към телевизора обаче нищо не се получи.Сега мисля да пробвам с DVI-HDMI,но не разбирам много от тиа работи и си нямам на идея дали ще се получи нещо.Защото с VGI-VGI при включен TV и PC вързах ги и телевизора не ми отваря опцията за PC във менюто,абе никаква реакция.Настроих компа за изискванията на TV-то,пак нищо.Направо ме вбеси.На картата от компа имам три изхода:VGI;TV-aut;DVI,а на TV-то 2бр.HDMI,VGI,2бр.SCARTбукси+S-VIDEO и 10тина аудио входове.Моля ви най-сърдечно да ми помогнете.Какъв кабел ми е нужен и какво трябва да наравя? А забравих,видео картата ми е RADEON 9550 256Mb 400Hz с активно охладане.Останалото оставям на вас .HELP ME PLEASE
VGA кабела ти със всичките 15 пина ли е? Или има едно празно краче?
колко струват кабелите за свързването на компа с LSDТЕЛЕВИЗОР