Страница 27 от 97 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

значи тука ще е най малко 300-350 лв понеже сме паралии и си купуваме всичко на двойна цена спрямо белите държави

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте
    Вече взех кабел DVI to HDMI за да си свържа TV с PC,но изникна друг проблем сега звука на телевизора постоянно бучи,използвам най-обикновен кабел за пренос на звук с чинчове.Може ли това да е от кабела,който е 10метра или си е от телевизора?

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Галвани4ен разделител монтирай на кабелната

5. Тук е от
    Jan 2009

zdraveite
    da pitam ne6to iskam
    video kartata mi e GE FORCE Fx 5200 moga li da q vklu4a kam televizor lcd 32'' i 6te pravi li hubava kartina

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от pimp1982
    zdraveite
    da pitam ne6to iskam
    video kartata mi e GE FORCE Fx 5200 moga li da q vklu4a kam televizor lcd 32'' i 6te pravi li hubava kartina
    Първо - пиши на кирилица.
    Второ - при връзка телевизор компютър проблемите обикновенно идват от телевизора. След като не си дал модел на телевизор (ако си купил де) няма начин да ти се отговори на въпроса!

7. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте , и за много години на всички !!!
    ИМАМ ПРОБЛЕМ , който явно сама немога да разреша . При свързването на LCD-то към лаптопа , ми излиза " Не се поддържа " . Гледала съм преди това без проблем . ТВ- то е Samsung 37" , а лаптопа е Тошиба - свързването е посредством D-SUB - D- SUB , и стерео жак с 2 чинча за звук / и двата кабела са евтини купени от Техномаркет / . Възможно ли е вече да са се прецакали или , проблема е някъде другаде . Помагайте със съвети .
    Предварително Благодаря на всички !

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от izol
    Здравейте,
    взех самсунг 37а656 но не мога нещо да се опрвя та моля за помощ.
    Има ли начин да пусна клоне моде ати х1950 към телевизора 1920х1080 а към монитора 1024х768 ?
    телевизора е вързан с dvi/hdmi кабел а монитора с dvi/vga преход.
    След като никой не погогна, се наложи да викам Неволята и след 3 сдмици мъки намерих решение.
    Значи телевизора и монитора работят в клоне режим 1024х768, но филмите ги пускам с зоом плейър при което монитора си остава
    на 1024х768 а телевизора се превключва на 1980х1080p. Това е супер рашение за мен. Само не мога още да го пусна на 24hz, но и така е отлично. Дано съм помогнал и на някой друг с такъв проблем.

ето го и плейъра ******************.com/files/18360902..._MAX_v6.00.rar

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

купих си 10м ХДМИ кабел за 55 лв ,на Roline ... с него се вижда идеално ,звука също си върви от видеото 3870 ,няма проблеми но единствения рефреш който мога да слагам е 50 хз ,що така ?

11. Тук е от
    Nov 2008

Моля помогнете - какво означават следните изводи на TV sharp LC-26AD5EBK. Например не разбирам кой е D-sub, композиционен вход и др.
    Ще мога ли да включа РС към него. Досега е ползван само за гледане през Булсатком през EXT 1.

Благодаря ви предварително.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

взимаш си един кабел dvi-hdmi и ще гледаш спокойно филми .. инак D-Sub ти е Ext 7 но там качеството теоретично е по ниско от на hdmi
    Цитат Първоначално публикувано от betuin
    Здравейте , и за много години на всички !!!
    ИМАМ ПРОБЛЕМ , който явно сама немога да разреша . При свързването на LCD-то към лаптопа , ми излиза " Не се поддържа " . Гледала съм преди това без проблем . ТВ- то е Samsung 37" , а лаптопа е Тошиба - свързването е посредством D-SUB - D- SUB , и стерео жак с 2 чинча за звук / и двата кабела са евтини купени от Техномаркет / . Възможно ли е вече да са се прецакали или , проблема е някъде другаде . Помагайте със съвети .
    Предварително Благодаря на всички !
    разделителната и/или рефреша на лаптопа ти надхвърля максималните допустими на телевизора

13. Тук е от
    Apr 2003

Здравейте, имам телевизор Самсунг А558. Има следното питане за него

Вързал съм компютъра към телевизора посредством DVI-HDMI кабел. Картината си е наред всичко е доволно, реших да включа и звука аналогово с кабелче от звуковата карта тип - стерео жакче-чинчове (понеже ми се прецака ресиивъра ) В упътването към телевизора е упоменато че аналоговите чинчета се включват на определено място което се пада до HDMI - 2 входа на телевизора. Проблема ми е че звука не излиза когато превключа телевизора и пусна картината. Пуснах и музика, смених кабела (въпреки че си работи)...обърнах тия менюта ..но не разбрах как да го пусна.

На HDMI 1 входа ми е вързан лаптопа посредством HDMI-HDMI кабел и като си избера съответната опция, звука си върви заедно с картината без проблеми.

Прилагам линк с мануала на телевизора, входовете са на 5-6 страница обяснени. http://downloadcenter.samsung.com/co...00Eng-0226.pdf

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Във HDMI 2 ли включваш видео кабела?

16. Тук е от
    Jan 2009

Купих си 42'' плазма SAMSUNG PS-42A410 и искам да го включа към PC-то.Опитах със VGA-от видео картата с VGA към телевизора обаче нищо не се получи.Сега мисля да пробвам с DVI-HDMI,но не разбирам много от тиа работи и си нямам на идея дали ще се получи нещо.Защото с VGI-VGI при включен TV и PC вързах ги и телевизора не ми отваря опцията за PC във менюто,абе никаква реакция.Настроих компа за изискванията на TV-то,пак нищо.Направо ме вбеси.На картата от компа имам три изхода:VGI;TV-aut;DVI,а на TV-то 2бр.HDMI,VGI,2бр.SCARTбукси+S-VIDEO и 10тина аудио входове.Моля ви най-сърдечно да ми помогнете.Какъв кабел ми е нужен и какво трябва да наравя? А забравих,видео картата ми е RADEON 9550 256Mb 400Hz с активно охладане.Останалото оставям на вас .HELP ME PLEASE

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

VGA кабела ти със всичките 15 пина ли е? Или има едно празно краче?

18. Тук е от
    Jan 2009

колко струват кабелите за свързването на компа с LSDТЕЛЕВИЗОР

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 97 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе