От 2 лева до няколко хил. долара.
Зависи какви изходи има компютъра и какви входове има телевизора.
Също така колко дълъг кабел ти трябва.
От 2 лева до няколко хил. долара.
Зависи какви изходи има компютъра и какви входове има телевизора.
Също така колко дълъг кабел ти трябва.
АМИ АЗ НИЩО НЕ РАЗБИРАМ,КАК ДА РАЗБЕРА
Кажи какво искаш да постигнеш, направи снимка на изходите на видео картата си и дай модела на телевизора.
15са си крачетата направо нема обяснение на този случай.А,може и кабела да ефалшиф,взех го тази вечер ине сам го пробвал на друго дали въобще работи.Пък и за 10лв какво може да се очаква.Дали е от него ти как мислиш?Първоначално публикувано от lazarus18
Първоначално публикувано от van_rei
Мисля че ми трябва DVI-HDMI,но изхода ми е DVI-I и не знам какко да търся.Абе да си призная много сам босичак в тея области!Първоначално публикувано от lazarus18
Взимай един кабел DVI-HDMI или HDMI-HDMI със преходник DVI-HDMI и няма да имаш проблеми.
от каталиста не настройваш добре нещата според мен .. като вържеш ТВ за първи път е неактивно макар че го вижда ,трябва от Display Manager да го активираш като избираш дали да е Clone ,Extend и т.н. в зависимост как точно искаш да го ползваш ... пробва ли да вържеш само него без монитор ?
Включих само TV-то без монитора още от самото начало, и си мисля че компа би трябвало да разпознае TV-то поне като някаква нова периферия и да ми даде да направя нещо по свързването,но рпоблема е там че не виждам нищо защото нали TV-то играе ролята на монитор а той още не е свързан.Надявам се да сте ме разбрали(не сам много на ти с нещата)А това за DISPLAY MANAGER ще го пробвам ей сега.Първоначално публикувано от Alexi
Първоначално публикувано от van_rei
[quote=van_rei ]Първоначално публикувано от van_rei
Включих само TV-то без монитора още от самото начало, и си мисля че компа би трябвало да разпознае TV-то поне като някаква нова периферия и да ми даде да направя нещо по свързването,но рпоблема е там че не виждам нищо защото нали TV-то играе ролята на монитор а той още не е свързан.Надявам се да сте ме разбрали(не сам много на ти с нещата)А това за DISPLAY MANAGER ще го пробвам ей сега.
[/quote Добри хора дайте малко акъл за бога.
Моля за съвет разбиращите!С какъв кабел да вържа това нещо към ТВ?
TOSHIBA Satellite A300-1EG External video
card 256MB Intel Core 2 Duo processor T5750
(2.00 GHz, 2MB L2 Cache) / 2+1GB (DDR2-
667MHz)/ 250GB SATA (5400rpm)/ 15.4"
WXGA CSV HB TruBrite (1280x800)/ DVD
Super Multi drive DL, Slim / ATI Mobility™
Radeon® HD3470 / 56K/ LAN/ Wireless LAN
(802.11a/b/g)/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media
slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick
Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture
Card™)/TV-OUT/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/
Integrated 1.3 Megapixels Video Camera
(Toshiba Face Recognition Technology),
Integrated microphone for Voice over IP/
Express Card Slot, 2 memory slots/Microsoft
Win Vista Home Premium, Toshiba Face
Recognition, Toshiba ConfigFree™,
Connectivity Doctor, Toshiba Bluetooth®
Monitor, Toshiba Bluetooth® Stack, McAfee®
Да там си пише че трябва да бъде когато се свърза през DVI-HDMI и съответно Аудиото се включва до него. Звук не излиза, не мога да го пусна. АКо е HDMI-HDMI звука си тръгваПървоначално публикувано от elcos
![]()
Виж настройките на аудиото си! Да не би да си казал само цифров изход? По принцип възможностите са - или цифров или аналогов! Ако не си сигурен пробвай с компютърни колонки имаш ли аудио изход от PC.Първоначално публикувано от vesmes
Значи, Аудиото си излиза от аналоговото кабелче..пробвам го за сигурно и със слушалки.
Както и да е, днес ходих до Техномаркета и понеже нямаха модела и вътре никой не разбира какво му говоря...занесох телевизора в сервиза на К&К който е долепен към маркета. Казаха ми да се обадя към Четвъртък-Петък !! ..като естествено никой не ми даде да обесня на един техник къде му е проблема. Сега очаквам да се обадят и да ми кажат - ами нищо му няма на телевизора, защо е оставен ?
Ще пиша отново когато имам резултат.![]()
тоя твоя проблем не е от ТВто ,ами от кабела
Здравейте, сблъсках се с неразрешим за мен проблем. Искам да вържа лаптоп за ТВ през D-SUB. На лаптопа всичко е ОК /HP PAVILION DV5-1151EN FW699EA, с жидео VIDEO Nvidia GF 9600M GT 512MB/. Клонира се видеото и намира ТВ-то, а и идентифицира лаптопа като 1-ви. ТВ-то е LG 20LS5R.
Проблеми:
1. ТВ-то е 640х480
2. На задния панел има скарт, аудио и видео чинчове, D-SUB и S-video, но като влезнеш в менюто за входоже излиза само AV1 и AV2, които съответно са за скарт и за видео чинч и няма как да му задам, че видеосигнала трябва да го вземе от D-SUB-а.
В ръководството на ТВ-то не пише нищо за връзване с PC.
Моля, ако някой може да даде съвет