Страница 36 от 97 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Цитат Първоначално публикувано от LZ5ZI
    Първо кажи какво има в кутията. Само с видеокарта е по-трудно.
    Дам днес напазарувах 46" 856, след това и ATI 4670 DDR3 1GB, щях да взема 9500GT, но за да има звук през HDMI трябва да се върже отделно към SPDIF и затова реших да дам малко повече пари, да има преходник DVI-HDMI, но и звук също , иначе машинката ми е на повече от 2г., Атлон 3500+ 2.21Ghz 512ram, целта ми беше да нямам други кабели, утре мисля да взема и Сони DG820 и да вкарам HDMI в ресивъра за звук и от него в ЛСД за картина

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

вече имам и Сони DG820 , вхез го само заради цената му, и разбира се вързах видео каратат през HDMI към ресивъра, после пак HDMI от ресивъра към ЛСД, до тук добре, но когото ЛСД не е пусната не иска да ми изкара звук...

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Аз съм в същото положение в момента. Нямам LCD, но имам ресивър на SONY и Ati4650. DVI-HDMI към ресивъра. На дисплея на ресивъра светва HDMI, но звук нямам. Събирам си парички и се надявам до нова година да взема някво LCD, но дотогава звук няма!!!!!
    ПП - Какъв е преходника, който ползваш- цвят, сериен номер, ревизия?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от raiders
    вече имам и Сони DG820 , вхез го само заради цената му, и разбира се вързах видео каратат през HDMI към ресивъра, после пак HDMI от ресивъра към ЛСД, до тук добре, но когото ЛСД не е пусната не иска да ми изкара звук...
    Надявам се, че имаш тонколони към ресиъвъра и че си задал звука от HDMI да отива към тях, а не към HDMI изхода?

6. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Това не ми е минавало през ума, че може да е. Моя ресивър е от най-евтините и не откривам такава опция - SONY STR-DG520

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Надявам се, че имаш тонколони към ресиъвъра и че си задал звука от HDMI да отива към тях, а не към HDMI изхода?
    хаха много ясно, значи звук си има (даже разкодира) и си гледах филмче 720р долби (анимация ), но когато 2 монитор ЛСД не е пуснато не иска да да има звук тогава, което е странно, иначе си пускам мр3 и друго

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Приятелю, сложи си един коаксиален кабел от звуковата карта към ресивъра и всичко ще ти е наред - стерео, AC-3, DTS. Аз съм със същото Сони, звуковата ми карта е Креатив, а компа съм свързал с DVI - HDMI ! Пробвал съм дори с вградента звукова карта на дъното и си вади звук без грешка! E, ще трябва да поръчкаш малко настройките от контрол-панела и софтуерния плеър (аз ползвам KMPlayer), но не е толкова трудно=

10. Тук е от
    Apr 2009

zdraveite,iskam da popitam kakyw kabel mi e neobhodim da svyrja LCD Samsung-Le40A856 s Pc,za da gledam HD filmi(sorry za latinicata,no nqmam kirilica),HDMI-HDMI s prehodnik ili HDMI-DVI,na compa nqmam izhod HDMI.Kakyv da e tochno i otkyde da go zakupq,stava vypros za Varna.Mersi predvaritelno!A i wideo kartata mi e GEForce 7300 GT,dali 6te moga da gledam filmi s HD.

mod.edit hristoslav2 Пиши на кирилица !

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от shadowking
    Приятелю, сложи си един коаксиален кабел от звуковата карта към ресивъра и всичко ще ти е наред - стерео, AC-3, DTS. Аз съм със същото Сони, звуковата ми карта е Креатив, а компа съм свързал с DVI - HDMI ! Пробвал съм дори с вградента звукова карта на дъното и си вади звук без грешка! E, ще трябва да поръчкаш малко настройките от контрол-панела и софтуерния плеър (аз ползвам KMPlayer), но не е толкова трудно=
    да на компа имам вградена звукова карта с SPDIF цифров изход, до сега имах и Сони DA1200ES, но след като ми грамна старото ТВ, РС и въпросния ресивър вече не искам да чуя за коасиален кабел, отидоха ми всички цифрови входове и барабар с цялата платка и процесора- ремонт 450лв...., исках да сложа оптика, ама една такава звукова карта е най-малко 50лв., затова минах директно ново видео с HDMI

12. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте на всички във форума.Имам следният проблем мъча се да свържа лаптоп асус m50v чрез hdmi към samsung le-37a656 лаптопа разпозна самсунга но хдми входовете на тв-то не са активни.Лаптопа е достатъчно мощен за да се гледат хд филми но немога да го накарам тоя филм да тръгне на тв-то,някаде бъркам чета инструкциите на тж-то ама немога да го направя както трябва.Които знае или е успял да помогне..

13. Тук е от
    Nov 2008

Забравих да напиша че се мъчам да го подкарам на виста,но имам и хп но и на двете неможах

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от alkobrez
    zdraveite,iskam da popitam kakyw kabel mi e neobhodim da svyrja LCD Samsung-Le40A856 s Pc,za da gledam HD filmi(sorry za latinicata,no nqmam kirilica),HDMI-HDMI s prehodnik ili HDMI-DVI,na compa nqmam izhod HDMI.Kakyv da e tochno i otkyde da go zakupq,stava vypros za Varna.Mersi predvaritelno!A i wideo kartata mi e GEForce 7300 GT,dali 6te moga da gledam filmi s HD.

mod.edit hristoslav2 Пиши на кирилица !
    HDMI-DVI - има ги в Технополис и Домо някъде към 12-14 лева
    може да нямаш звук затова ти трябва още един кабел от компа за SPDIF входа на телевизора
    разбира се че можеш да гледаш HD филми

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Живее в
    Елхово

Аз нямам ЛСД все още но искам да питам следното видео картата на компа ми е nVidia GeForce 8500GT, дали ще има проблеми при свързване с ЛДС или за всеки модел тв е различно

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не съм поглеждал скоро тая тема .. на всички въпроси от последните 3 страници има отговори по напред в темата ЧЕТЕТЕ Я ТЯ Е ЗА ТОВА !

18. Тук е от
    May 2009

Zdraveite.Imam 32 in4ov LCD Samsung A550 i laptop Dell Inspirio 1525 s HDMI izhod.Onzi den si kupih markov HDMI kabel i sega kogato svarja TV-o i laptopa za da gledam nqkoi HD film imam problem.Toi se sastoi v tova-kartinata koeto mi se izobrazqva na LCD-o e mnogo malka i nqmam zvuk ot TV a samo ot laptopa mi idva zvuka.Pomognete sas savet

mod.edit/ hristoslav2 Пиши на кирилица !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 97 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе