Karata, всеки ЛСД/плазма телевизор е със фиксирана резолюция и какъвто и сигнал да подадеш си го разпъва до негова си нативна резолюция. Затова постигането на 1:1 пиксел мапинг е важно за максимално качествена картина.
Също така много често телевизорите са ограничени в резолюцията от компютър през VGA. Понякога пише, че има ограничение, но с разни хитрини тръгва, но е добре да го пробваш преди да го купиш.
При подаването на 1360х768 картината ще изпълни целия екран, но образа ще е леко замазан.
На мен никога не ми е допадала идеята за телевизор монитор защото реално резолюцията е прекалени ниска за работа. Един 30 инчов монитор е със 50% по-висока резолюция и от там с по-малки пиксели. Като застана на един 32 инчов телевизор, пуснат на 1920х1080 и го работя на <1 метър нещо не ми се връзва.
В офиса имаме 30 инчово HP за работа и по-високата му резолюция прави нещата доста по-добре.
Не казвам, че не върши работа да го ползваш инцидентно да свалиш някой филм, субтитри или да намериш нещо в интернет, но за постоянна работа не е подходящо.
Ако не искаш да сменяваш видео картата си избери друг модел, който няма такова ограничение през VGA.

Голямо чакане падна за голям ТВ, е накрая съм доволен и щастлив.
Картинката на снимките през USB-to е страхотна ! На цифрова телевизия съм към Кейбълтел, като намалих Острота и пипнах малко от другите настройки картината ста чудесна за гледане.

какво ли не правих , изключвах , включвах ...рестартирах и тва е, не иска да се появи компютъра на ТВ-то , излиза само първия екран в който ми зарежда уиндолса , и оттам нататък , "Не се поддържа" , че даже и екрана на лаптопа стои черен , като извадя кабела от компа и се появява екрана на лаптопа , на какво може да се дължи това