Страница 41 от 97 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Уточни какво имаш в предвид RGB кабел.Започни да тестваш:

1.Лаптопа с друг телевизор.
    2.Друг лаптоп с твоя TV(това вече си го правил).
    3.Друг кабел.
    4.Провери настройките на видеокартата за работа в режим на два монитора.

Според мен имаш повреден кабел или изгубени настройки на видеокартата.

2.  

3. VLD
    VLD е офлайн

Тук е от
    Sep 2009

Значи лаптопът го пробвах не с телевизор а с монитора на другия ми компютър, като използвах оригинални си му кабел тоест с друг кабел също не става. Настройките на видеото какво ли не правих и пак не става(не че разбирам много от тях). Говорих с един техник и той ми каза че телевизорите понякога връщали остатъчен заряд и изгаряли порта, но пък тогава защо разпознава кабела? Много интересно.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Тук има мноого мъка с пустата му техника! Да налея и аз малко. Свързах 37 SAMSUNG 656 с домашно РС през HDMI. Справих се някак си. Видео картата ми е ATI и съм доволен, поне засега. Но проблема ми е друг. Звука. Какво имам предвид. Когато гледам филм от РС-то, звука е стерео на колоните на ТВ-то, а колоните на РС-то (CREATIVE 5+1)са "мъртви". Звуковата карта е вградена на дъното. Как да използвам музикалната си система? Пускам си игра - тишина! Изключвам HDMI и нещата се оправят. Има ли начин да гледам на ТВ-то, а звука да си идва от аудио системата, но да не минава през ТВ-то? През DVI порта на видео картата? Или "външна" звукова карта? Защо HDMI изключва звука към колоните? Къде в настройките мога да укажа на звука, да не "ходи" към телевизора?

5. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Оф, сега нещата не изглеждат вече така Има си звук навсякъде, така както трябва да бъде. Странно! Май съм се позаблудил. Съжалявам, че ви занимавах!

6. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от kesten
    Тук има мноого мъка с пустата му техника! Да налея и аз малко. Свързах 37 SAMSUNG 656 с домашно РС през HDMI. Справих се някак си. Видео картата ми е ATI и съм доволен, поне засега. Но проблема ми е друг. Звука. Какво имам предвид. Когато гледам филм от РС-то, звука е стерео на колоните на ТВ-то, а колоните на РС-то (CREATIVE 5+1)са "мъртви". Звуковата карта е вградена на дъното. Как да използвам музикалната си система? Пускам си игра - тишина! Изключвам HDMI и нещата се оправят. Има ли начин да гледам на ТВ-то, а звука да си идва от аудио системата, но да не минава през ТВ-то? През DVI порта на видео картата? Или "външна" звукова карта? Защо HDMI изключва звука към колоните? Къде в настройките мога да укажа на звука, да не "ходи" към телевизора?
    За XP Control panel->Sound and Audio devices->{DblClick}->Audio->Sound playback и си избираш от къде(за къде) да ползваш звук.
    За Vista сигурно е пак нещо от сорта.

7. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,

имам нужда от помощ. Взех си Panasonic 46PY8PA, свързал съм телевизора с HDMI-HDMI + преходник HDMI-DVI, в началото всичко беше нормално, само че се орязваше дисплея, нагласих резолюцията на 1920х1080 (native) 50Hz - с изкючен Over scan и картината заспа, за съжаление за няколко секунди, после стана черно бяла. И не мога да я оправя. Пускам само телевизора да се ползва за монитор, рестартирам и всичко е нормално, има цвето, кристална картинка, но след като зареди уиндоуса след няколко секунди, образа пак става черно-бял. Ще се радвам на всякакви съвети.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2009

Добавям към предния пост:

Току що опитах да включа само телевизора в DVI - 1 на мястото на монитора и да го оставя само него, всичко зареди нормално, като прочете че в началото сигнала беше 1080i, щом зареди уиндоуса, влезнах в настройките, пуснах 1920х1080 (на 32 битов цвят) и всичко си беще нормално. Прекрасна картина и цветове. После върнах старата комбинация Монитор на 1, ТВ на 2 в extendet и пак телевизора беше черно-бял....

10. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте!!Надявам се че някой ще ми помогне защото вече ми иде да си тресна лаптопа в земята.Свързвам го с vga-vga към плазма panasonic tx -p46s10e,но виждам само десктопа а иконите ги няма никакви.Сигурно е някаква дреболия ,но нямам идея как да я оправя!?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Така е защото си в режим Extended. Пусни някакъв филм и го премести върху 2-рия екран и си готов.

12. Тук е от
    Apr 2009

Lazarus благодаря за отговора обаче пак не се получава.Като махна отметката extend екрана на плазмата става черен,като я маркирам пак ми засича само десктопа и каквото и да плейвам няма ефект.Можеш ли да ми обясниш как става точно понеже ми липсват елементарни познания в тази област

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Пробвай с Fn+F6 /или там който функционален клавиш е на твоя лаптоп/ да прехвърлиш образа само на телевизора.
    Ти като пуснеш филм само на лаптопа ли излиза? Пробвал ли си да го премесиш надясно?

14.  

15. Тук е от
    Apr 2009

Стана,просто хванах плейъра и го провлачих надясно и той взе че се показа на тв-то .Благодаря за съветите

16. Тук е от
    Feb 2007

ЗДРАВЕЙ ТЕ. LCD PHILIPS 32PFL9604 от менюто могат да се добавят устройства, добавих си сателитния приемник DREAMBOX DM500s и каква е ползата че може да се добави устройство като не може да хване 1 канал , или да се управлява приемника ???

ТВ то е свързано със скард букса към сателитния приемник.
    Интересно има CI , CI+. как да го ползвам като вътре в ТВ то няма сателитен тунер ????
    Имали възможност да му пусна сателитен сигнал и да си запамети каналите от сателита ?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не мисля, че е възможно това, което искаш.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от bgsysadmin
    ЗДРАВЕЙ ТЕ. LCD PHILIPS 32PFL9604 от менюто могат да се добавят устройства, добавих си сателитния приемник DREAMBOX DM500s и каква е ползата че може да се добави устройство като не може да хване 1 канал , или да се управлява приемника ???

ТВ то е свързано със скард букса към сателитния приемник.
    Интересно има CI , CI+. как да го ползвам като вътре в ТВ то няма сателитен тунер ????
    Имали възможност да му пусна сателитен сигнал и да си запамети каналите от сателита ?
    Просто така се сменят източниците на сигнал - цъкаш върху него от home меню. Ползата е че на всеки вход се задават профили с индивидуални настройки на картината и звука.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 97 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе